News

Vezi cele mai tari show-uri ale momentului pe

Star Magazin
Vezi mai multe »
Star Zodiac
Vezi mai multe »
STAR MATINAL

Neagă că are silicoane, dar "bijuteriile" ei arată ireal de bine. Iuliana Luciu şi drumul spre succes

Are un bust generos, însă a negat cu vehemenţă că ar fi trecut pragul medicilor esteticieni. Transformarea însă dă de gândit curioşilor. Ehe... Iuliana Luciu nu a avut dintotdeauna un...

STAR MATINAL

ANANASUL, UN FRUCT BOGAT ÎN VITAMINA C. DIZOLVĂ CHEAGURILE DE SÂNGE, ajută la TOPIREA EXCESULUI DE GRĂSIME

Ananasul are un continut bogat de vitamina C si fitonutrienti. Acest fruct contine o enzima, denumita bromelina, care are capacitatea de a dizolva cheagurile de sange care dau tromboze. Mai mult,...

Star Matinal - de luni până vineri de la 9:00 la 12:00

arhiva completa de editii, exclusiv pe AntenaPlay.ro

Necenzurat cu Bahmu - de luni până vineri de la 14:00

arhiva completa de editii, exclusiv pe AntenaPlay.ro

RĂI DA' BUNI

Asta nu știai despre Fuego! Ți se va face pielea de găină când vei afla cu ce se ocupă artistul în timpul liber

Toată lumea știe despre Fuego faptul că face niște spectacole memorabile și că are succes la persoanele de toate vârstele. Artistul a venit la ”Răi da' buni”, unde a vorbit despre...

RĂI DA' BUNI

Cristina Stamate, după ce a fost aproape de moarte

Anul trecut, Cristina Stamate a trecut prin încercarea vieții sale, după ce a fost la un pas de moarte. Actrița a suferit atunci o operație pe cord deschis, iar acest lucru a schimbat-o radical.

Răi da' buni - de luni până vineri de la 19:45

arhiva completa de editii, exclusiv pe AntenaPlay.ro

AGENTUL VIP

Secretul pe care Cornelia Patrichi l-a spus astăzi! Care au fost marile iubiri ale lui Cornel Patrichi

Cornelia Patrichi a făcut mărturisiri cutremurătoare despre planurile pe care le aveau în această vară. Știi că aveam luate bilete ca să mergem în Sicilia? Aveam închiriată o căsuță ca să stătăm la soare. Avea nevoie de soare. Nu am mai putut să venim, îi era foarte frig. Am hotărât ca Paștele să îl fac cu el, apoi mă duc la Alexandru două săptămâni. Mi-a fost mentor. Când a început să mă curteze, era cam aglomerat pe strada mea. El mi-am spus că a iubit două femei în viața lui, pe Doina și pe Stela, știi care Stela, Stela Popescu. Aș vrea să nu mă mai deranjeze lumea, am simțit nevoia, am făcut-o pentru Cornel. Ce mi-aș dori eu să fac pentru el... să vizez. Aș vrea să fac o fundație. Visez Cornel Patrichi cu o școală de balet cu copii foarte talentați, care să plătească nimic.

Agentul V.I.P - de luni până vineri de la 22:00

arhiva completa de editii, exclusiv pe AntenaPlay.ro

Observator.tv


Euforia.TV


SpyNews.ro
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Star Chef
Vezi mai multe »
ZU TV
EuforiaTV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!

Fii prietenul nostru pe facebook!