Mirabela Dauer tună și fulgeră. Motivul halucinant care a scos-o din sărite pe artistă

 

Mirabela Dauer a negatinformațiile apărute în presă, conform cărora are probleme cu banii. Invitată să vorbească despre acest subiect şi să clarifice lucrurile, artista a făcut lumină în emisiunea „Agenţia VIP” de la Antena Stars.

Aceasta a spus că nimic nu este adevărat şi că ea întotdeauna a onorat invitaţiile cu drag, fără să fie vorba de sume de bani.

„Cei care au scris să îşi revizuiască gândurile şi să îşi ceară scuze public. (..) Nimeni nu m-a întrebat dacă este aşa, acum vor să pornească un scandal între mine şi Alexandru Arşinel. Fraţilor! Alexandru Arşinel şi Teatru Constantin Tănase întotdeauna invită câte o vedetă. Toţi suntem invitaţi de către Alexandru Arşinel”, a spus artista.

“Este un om minunat, nu a făcut nicio pomană cu mine”, a adăugat Mirabela Dauer.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate