Alex Velea își va înfia copilul? Ciro Castellano, totul despre scandalul momentului: "Antonia nu a mai văzut-o pe Maya de patru luni"

A trecut un an şi 3 luni de când Antonia l-a făcut tată pe Alex Velea, acesta nu se poate bucura pe deplin de postura de părinte "cu acte în regulă". Se pare că, din punct de vedere legal, artistul va deveni tatăl copilului său atunci când îl va înfia pe Dominic. Ciro Castellano a intrat în direct pentru a vorbi despre acest scandal care a uimit toată lumea mondenă. "Nu s-a schimbat nimic. La noi nu a ajuns nici un fel de informație de genul acesta. Și Maya mai are nevoie de mama ei. Dar din păcate, Antonia de patru luni nu a mai dat nici un semn de viață. Mai discută pe Skype atunci când are ea timp. Ea este cunoscută în țară, dar nu e Madonna, cred că ar putea să vină să își vadă copilul. Dominic esta aproape de părinți, iar Maya nu are acest lucru. Este un pic nedrept să știți. Ea a fost cea care a vrut ca fetița să stea cu noi. Nici măcar nu s-a preocupat să îi facă pașaport pentru ca ea să poată veni în România. Eu am iubit-o ca pe o fiică, dar dacă ea nu vrea să facă o oră jumătate până la Napoli, îmi pare rău. Oricum, o să îi rămân dator pe viața pentru că mi-a dat o nepoțică așa frumoasă", a spus Ciro la Antena Stars.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews