JOI, 24 MARTIE 2016

Andreea Marin a aruncat bomba, în direct, cu privire la blonda cu care a fost surprins soţul ei: "Este o relaţie în trei!"

Probleme în paradis sau nu prea? Căsnicia Andreei Marin (40 ani) şi a lui Tuncay Ozturk (29 ani) scârţâie? Asta au fost tentaţi mulţi să se întrebe, după ce în presă au apărut informaţii, conform cărora turcul a mers la film cu o blondă tinerică. Invitată în emisiunea "Agentul VIP", Andreea Marin a lămurit acest subiect. "Zâna" a spus că această tânără îl ajută pe soţul ei şi îl duce cu maşina oriunde are nevoie, deoarece el are permisul suspendat.

COMENTARII

AGENTUL VIP

Horoscop european şi chinezesc pentru vară! Zodiile aflate în pericol de depresie

acum 2 ore

Roxana Luşneac şi Marian Golea au fost invitaţi luni seară în emisiunea "Agentul VIP", pentru a desluşi horoscopul european şi cel chinezesc, valabil pentru următoarele trei luni de vară.

AGENTUL VIP

Carmen Şerban, despre atacurile energetice! De ce e bine să căscăm fără să punem mâna la gură

acum 3 ore

Carmen Şerban a fost încercată de viaţă şi, acum poate zâmbi ca o învingătoare. În ediţia de luni seară a emisiunii "Agentul VIP", vedeta a mărturisit tot ce a învăţat pe parcursul perioadei grele.

AGENTUL VIP

Raluca Podea, apariţie de senzaţie! Exerciţii în miez de noapte pentru trei kilograme în minus

acum 3 ore

Raluca Podea e hotărâtă să slăbească, aşa că s-a apucat să lucreze serios în miez de noapte alături de antrenorul său de fitness!

AGENTUL VIP

Sânziana Buruiană, detalii uluitoare! "Asta e ultima mea dilemă"

acum 4 ore

După ce s-a mai învăţat cu peripeţiile de mămică, Sânziana Buruiană a povestit câteva detalii neştiute de la botezul fiicei ei, Izabela. De asemenea, ultima sa dilemă este dacă să plece sau nu în vacanţă cu micuţa.

AGENTUL VIP

Leo Iorga, despre soție și amantă

acum 3 zile

Leo Iorga a venit la ”Agentul VIP” pentru a vorbi despre zvonurile din presă, despre soția sa, sar și despre presupusa femeie despre care se spune că este amanta sa.

Euforia.TV


Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!