Barbie de România a decis să plece din ţară: "Vreau să mă mut în America!"

 
+2 click pentru
galerie

Barbie de România este una dintre cele mai controversate şi mai comentate cântăreţe de la noi. Încă de la primele sale apariţii, blonda a stârnit felurite reacţii din partea oamenilor.

Invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Sabrina Fabian, alias Barbie de România a mărturisit că deşi are doar 18 ani, este hotărâtă să-şi părăsească părinţii.

"Am împlinit 18 ani în decembrie. Mi-aş dori să mă mut singură. După ce iau BAC-ul vreau să mă mut în State şi să merg singură.  Acolo te lansezi cu ceva original şi cred că voi reuşi să mă fac plăcută şi acolo. Eu sunt un pic cocoloşită aici," a spus Barbie de România, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

În cadrul emisiunii, a intrat în legătură telefonică directă şi mama Sabrinei Fabian care a comentat decizia fetei sale.

"Este cetăţean american, poate să facă ce vrea. Dacă ea ne cere acordul, noi o lăsam. Este distanţa mare, dar există şi metode de comunicare," a spus mama lui Barbie de România.

Urmăriţi materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews