Detalii năucitoare despre camera în care se retrăgea Cristi Borcea cu Valentina Pelinel! Fostul patron Dinamo nu ar fi avut dreptul la vizită intimă

+3 click pentru
galerie

Vestea că Valentina Pelinel este însărcinată a stârnit nenumărate controverse, în ultimele zile. Întrebarea care circulă pe buzele tuturor este când şi cum a rămas blondina însărcinată cu Cristi Borcea.

Fostul patron al echipei Dinamo se află după gratii, după ce a fost închis în "Dosarul Transferurilor", iar în această perioadă a avut şi câteva zile de permisie.

În ediţia de astăzi, a emisiunii "Agentul Vip", au fost invitaţi comisarul Mihai Untaru, Veronica Cara, dar şi Cristina Demestrescu, care au analizat în detaliu această poveste.

Comisarul Untaru a explicat de ce Cristi Borcea nu ar fi avut dreptul la vizită intimă.

"Anul a început sub semnul impulsivităţii, iar în această perioadă Mercur este retrograd chiar în zodia lui, iar acest lucru ar putea implica evenimente din trecut," a spus Cristina Demestrescu.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews