După ce a devenit mamă, Dana Roba atacă dur femeile care nasc prin cezariană: "Scot copilul din mine ca dintr-o plasă de cumpărături"

 

Dana Roba a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu două luni, atunci când a adus-o pe lume pe Chantall Luiza. Bruneta este acum o femeie total schimbată şi cu nişte principii stabile. 

Vedeta a adus-o pe fetiţa ei pe lume pe cale naturală, eveniment care a făcut-o pe Dana Roba să îşi schimbe total opiniile. Bruneta condamnă acum femeile care aleg să nască prin cezariană.
"Am o fetiţă extraordinar de frumoasă, Chantall Luiza. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu că m-a ajutat să o aduc pe lume natural. (...) Durerile de naşteri nu se compară cu absolut nimic", a declarat Dana Roba la Antena Stars.

Ce spune despre femeile care nasc prin cezariană vezi aici! 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate