Povestea uluitoare a lui Adi Constantin, hair stylistul vedetelor: "La 15 ani, mama mi-a citit jurnalul şi mi-a descoperit orientarea sexuală!"

+2 click pentru
galerie

În spatele zâmbetului pe care îl afișează, Adi Constantin, hair-stylistul vedetelor ascunde o dramă!  Părinții lui, singurii care l-au susținut când și-a recunoscut orientarea sexuală, au plecat spre cer.

Adi Constantin a fost invitat la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, unde a vorbit cu sinceritate despre cea mai grea perioadă din viață lui. El a povestit despre felul în care a aflat mama sa adevărul despre orientarea sa sexuală.

"Este o pierdere devastatoare fără remediu. Bănuiesc că fiecare om cerebral o pune pe mama lui pe primul plan. Îmi este cumplit de greu să vorbesc despre asta, practic te devastează şi devi gol. Mama mea mi-a văzut evoluţia de-a lungul copilăriei. Ea m-a surprins că îi foloseam rujul. Practic ea a ştiut chestia asta, mi-a cunoscut relaţia şi m-a acceptat pe deplin. La 15 ani, mama mi-a citit jurnalul şi a descoperit orientarea sexuală. Trăim într-o societate acest subiect tabu nu a fost dezbătut.

Părinţii mei s-au despărţit când eu aveam 11 ani, dar tata nu prea era de acord cu orientarea mea. Ulteori, tata a decedat când eu aveam 18 ani, dar nu am mai vorbit de atunci cu el,"
a spus Adi Constantin, la Antena Stars.

Urmăreşte declaraţiile lui Adi Constantin în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews