Cautare: 58 rezultate dupa tagul "adrian iovan"

STAR MAGAZIN

Marş pe două roţi în memoria lui Adrian Iovan! Fosta soţie, Romaniţa Iovan, a organizat totul

acum 74 zile

Romaniţa Iovan nu l-a uitat pe fostul soţ mort în tragedia din Apuseni. Creatoarea de modă a organizat un marş pe două roţi în memoria lui Adrian Iovan.

STAR MATINAL

VIDEO / Bucurie uriaşă pentru eroul din Apuseni! Medicul Radu Zamfir a devenit tată pentru a doua oară

acum 85 zile

Medicul Radu Zamfir, care a devenit cunoscut după tragedia aviatică din Munţii Apuseni, în care pilotul Adrian Iovan şi Aura Ion s-au stins din viaţă, a devenit tată pentru a doua oară.

STAR MAGAZIN

Primele declaraţii ale tatălui Aurei Ion, după publicarea raportului tragediei din Apuseni: "Iovan este vinovat 15% de moartea fiicei mele!"

acum 345 zile

Concluziile anchetei privind tragedia din Apuseni le dau o lovitură dură copiilor lui Adrian Iovan! Pilotul a comis câteva erori grave, deci este vinovat de prăbușirea aeronavei, rezultă din raport. Iar dacă asta va fi și decizia procurorilor, moștenitorii lui Iovan vor fi buni de plată.

STAR MAGAZIN

Romaniţa Iovan, executată silit? Creatoarea de modă pierde bătălii importante în instanţă

acum 453 zile

Romaniţa Iovan a primit o nouă lovitură! După procesul pierdut cu fosta iubită a lui Adrian Iovan, judecătorii i-au mai dat o veste proastă. Au decis să dea dreptate Casei de Pensii Ilfov, în procesul pentru pensia pilotului. Acum, creatoarea de modă riscă să fie executată silit dacă nu restituie cât mai repede aproape trei miliarde de lei vechi.

STAR MAGAZIN

Romaniţa Iovan, reacţie dură! Ce a făcut după ce fiul ei a fost umilit de judecători?

acum 483 zile

Romaniţa Iovan tună şi fulgeră. Creatoarea de modă este foc şi pară după ce instaţa i-a respins cererea pentru acordarea unui ajutor public judiciar, în procesul pe care îl are cu fosta iubită a pilotului.

STAR NEWS

Copilotul lui Adrian Iovan, din nou la manşă! Dezvăluiri cutremurătoare despre catastrofa din Munţi Apuseni

acum 513 zile

După un an şi două luni a revenit la manşă pentru a-şi continua cariera care îi este atât de dragă. Este vorba despre Răzvan Petrescu, copilotul lui Adrian Iovan din timpul zborului care s-a întrerupt dramatic în Munţii Apuseni. A reuşit să treacă peste şocul suferit şi să se reîntoarcă acolo unde mai are încă foarte multe de demonstrat.

DOSARELE VIP

Fostele iubiri ale Romaniței Iovan nu sunt simple amintiri! Ce detalii ascunde trecutul creatoarei de modă?

acum 620 zile

Romanița Iovan este un personaj marcant în lumea modei din România. Mulți nu o cunosc după numele ei de fată, ci după cel pe care l-a primit după căsătoria cu pilotul Adrian Iovan. Dar înainte de el, au mai fost și alții. Iar Irinel Columbeanu a stat lângă ea timp de 14 ani.

STAR MAGAZIN

Romanița Iovan nu l-a uitat pe Adrian Iovan

acum 749 zile

Romaniţa Iovan nu poate trece nici acum peste tragedia în care Adrian Iovan și-a pierdut viața. Chiar dacă nu mai era căsătorită cu aviatorul când acesta a decedat, creatoarea de modă respectă şi acum memoria lui.

DOSARELE VIP

Romanița și Adrian Iovan, culisele unei istorii de film

acum 795 zile

Între Romanița și Adrian Iovan a fost o poveste de iubire cu un pic mai multe implicații și complicații de cât ne-a obișnuit lumea mondenă a Capitalei.

STAR MAGAZIN

Romaniţa Iovan a dat-o în judecată pe fosta iubită a lui Adrian Iovan, în lupta pentru avere

acum 800 zile

Au trecut şase luni de la tragica dispariţie a lui Adrian Iovan, iar fosta lui soţie a început războiul cu iubita pilotului, cu care acesta a fost împreună în ultimii şase ani din viaţă. Romaniţa Iovan a dat-o în judecată pe Mihaela Steriu şi îi cere să părăsească locuinţa...

STAR MAGAZIN

Romanița a trecut peste moartea lui Iovan?

acum 870 zile

Au trecut aproape cinci luni de la moartea pilotului Adrian Iovan, iar fosta sa soţie, Romaniţa, încă mai suferă. Creatoarea de modă şi-a ascuns cu greu tristeţea şi a purtat mereu doliu în memoria celui care i-a fost alături opt ani de zile

STAR MAGAZIN

Incredibil! Iovan, copilotul lui Răzvan Petrescu?! Cine pilota avionul prăbușit în Apuseni?

acum 934 zile

Răsturnare de situație incredibilă în ancheta privind accidentul din Apuseni. Adrian Iovan nu era la manşa avionului în momentul prăbușirii avionului.

STAR MAGAZIN

Albert va merge la locul tragediei! Romanița îi va arăta fiului ei unde s-a stins Iovan

acum 947 zile

Adrian Iovan a murit ca un erou! Asta ştie micul Albert despre tatăl său, Adrian Iovan, care s-a stins în creierii munţilor, în timpul unei misiuni.

STAR MAGAZIN

Parastasul lui Adrian Iovan în imagini! Sătenii din Horea și sătenii la slujba de pomenire

acum 950 zile

Adrian Iovan și-a pierdut viața pentru a o salva pe a semenilor. La fel și Aura Ion. Doi eroi , așa sunt pomeniți astăzi. Așa vor rămâne în amintirea colectivă.

STAR MATINAL DE WEEK END

Din inimă pentru inimă! Salvatorii accidentul aviatic fac propriul parastas pentru Adrian Iovan și Aura Ion

acum 950 zile

Teribilul accident aviativ petrecut în urmă cu o lună de zile a lăsat urme adânci în inimile sătenilor de la Horea. Salvatorii tragicului eveniment au strâns mână de la mână si vor organiza duminică un parastas în memoria lui Adrian Iovan și a Aurei Ion.

STAR MATINAL DE WEEK END

Parastas pentru Iovan! Sătenii din Horea și Romanița, la slujba de pomenire

acum 950 zile

Astăzi are loc parastasul de pomenire pentru pilotul Adrian Iovan. Romaniţa Iovan şi sătenii din Horea se pregătesc să facă pomenirea in memoria pilotului, dar și a Aurei Ion, cei doi care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident din Apuseni, în urmă cu mai bine de o lună de zile.

AGENTUL VIP

Exclusiv! Cum va arăta monumentul de la mormântul lui Adrian Iovan, la care peste ani Albert va merge să-şi plângă tatăl

acum 967 zile

A rămas în urma sa o durere nesfârşită. Adrian Iovan s-a stins în urma tragediei din Munţii Apuseni, iar acum odihneşte în cimitirul Bellu, acolo unde fiul său Albert va merge peste ani să-şi plângă tatăl.

STAR NEWS

Cât a trăit Aura Ion după prăbuşire? Medicii se contrazic! Filmul ultimelor minute

acum 974 zile

Nici Aura Ion şi nici Adrian Iovan nu mai pot fi aduşi înapoi! Ceea ce se mai poate face, însă, este să se afle adevărul, dar şi vinovaţii accidentului teribil din Apuseni

STAR NEWS

Declaraţie incredibilă! "Adrian Iovan poartă întreaga răspundere a accidentului!"

acum 975 zile

Octavian Thor Plter, prodecanul Fcaultatii de Inginerie Aerospaţială, a declarat că, în cazul accidentului din Apuseni, "pilotul comandant poartă întreaga răspundere a accidentului"

RĂI DA' BUNI

Omagii post-mortem. STOP! E timpul ca românii să cunoască eroii în viaţă ai ţării lor

acum 979 zile

În ultimele zile cuvântul erou s-a auzit mai mult ca niciodată. Fie ca am vorbit de cei care au plecat dintre noi, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, fie despre cei care au încercat să-i salveze, tuturor le-am arătat recunoştinţa noastră. Măcar atât...

1
2
3