Cautare: 52 rezultate dupa tagul "adrian iovan"

DOSARELE VIP

Fostele iubiri ale Romaniței Iovan nu sunt simple amintiri! Ce detalii ascunde trecutul creatoarei de modă?

acum 71 zile

Romanița Iovan este un personaj marcant în lumea modei din România. Mulți nu o cunosc după numele ei de fată, ci după cel pe care l-a primit după căsătoria cu pilotul Adrian Iovan. Dar înainte de el, au mai fost și alții. Iar Irinel Columbeanu a stat lângă ea timp de 14 ani.

STAR MAGAZIN

Romanița Iovan nu l-a uitat pe Adrian Iovan

acum 201 zile

Romaniţa Iovan nu poate trece nici acum peste tragedia în care Adrian Iovan și-a pierdut viața. Chiar dacă nu mai era căsătorită cu aviatorul când acesta a decedat, creatoarea de modă respectă şi acum memoria lui.

DOSARELE VIP

Romanița și Adrian Iovan, culisele unei istorii de film

acum 246 zile

Între Romanița și Adrian Iovan a fost o poveste de iubire cu un pic mai multe implicații și complicații de cât ne-a obișnuit lumea mondenă a Capitalei.

STAR MAGAZIN

Romaniţa Iovan a dat-o în judecată pe fosta iubită a lui Adrian Iovan, în lupta pentru avere

acum 252 zile

Au trecut şase luni de la tragica dispariţie a lui Adrian Iovan, iar fosta lui soţie a început războiul cu iubita pilotului, cu care acesta a fost împreună în ultimii şase ani din viaţă. Romaniţa Iovan a dat-o în judecată pe Mihaela Steriu şi îi cere să părăsească locuinţa...

STAR MAGAZIN

Romanița a trecut peste moartea lui Iovan?

acum 322 zile

Au trecut aproape cinci luni de la moartea pilotului Adrian Iovan, iar fosta sa soţie, Romaniţa, încă mai suferă. Creatoarea de modă şi-a ascuns cu greu tristeţea şi a purtat mereu doliu în memoria celui care i-a fost alături opt ani de zile

STAR MAGAZIN

Incredibil! Iovan, copilotul lui Răzvan Petrescu?! Cine pilota avionul prăbușit în Apuseni?

acum 386 zile

Răsturnare de situație incredibilă în ancheta privind accidentul din Apuseni. Adrian Iovan nu era la manşa avionului în momentul prăbușirii avionului.

STAR MAGAZIN

Albert va merge la locul tragediei! Romanița îi va arăta fiului ei unde s-a stins Iovan

acum 399 zile

Adrian Iovan a murit ca un erou! Asta ştie micul Albert despre tatăl său, Adrian Iovan, care s-a stins în creierii munţilor, în timpul unei misiuni.

STAR MAGAZIN

Parastasul lui Adrian Iovan în imagini! Sătenii din Horea și sătenii la slujba de pomenire

acum 402 zile

Adrian Iovan și-a pierdut viața pentru a o salva pe a semenilor. La fel și Aura Ion. Doi eroi , așa sunt pomeniți astăzi. Așa vor rămâne în amintirea colectivă.

STAR MATINAL DE WEEK END

Din inimă pentru inimă! Salvatorii accidentul aviatic fac propriul parastas pentru Adrian Iovan și Aura Ion

acum 402 zile

Teribilul accident aviativ petrecut în urmă cu o lună de zile a lăsat urme adânci în inimile sătenilor de la Horea. Salvatorii tragicului eveniment au strâns mână de la mână si vor organiza duminică un parastas în memoria lui Adrian Iovan și a Aurei Ion.

STAR MATINAL DE WEEK END

Parastas pentru Iovan! Sătenii din Horea și Romanița, la slujba de pomenire

acum 402 zile

Astăzi are loc parastasul de pomenire pentru pilotul Adrian Iovan. Romaniţa Iovan şi sătenii din Horea se pregătesc să facă pomenirea in memoria pilotului, dar și a Aurei Ion, cei doi care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident din Apuseni, în urmă cu mai bine de o lună de zile.

AGENTUL VIP

Exclusiv! Cum va arăta monumentul de la mormântul lui Adrian Iovan, la care peste ani Albert va merge să-şi plângă tatăl

acum 418 zile

A rămas în urma sa o durere nesfârşită. Adrian Iovan s-a stins în urma tragediei din Munţii Apuseni, iar acum odihneşte în cimitirul Bellu, acolo unde fiul său Albert va merge peste ani să-şi plângă tatăl.

STAR NEWS

Cât a trăit Aura Ion după prăbuşire? Medicii se contrazic! Filmul ultimelor minute

acum 425 zile

Nici Aura Ion şi nici Adrian Iovan nu mai pot fi aduşi înapoi! Ceea ce se mai poate face, însă, este să se afle adevărul, dar şi vinovaţii accidentului teribil din Apuseni

STAR NEWS

Declaraţie incredibilă! "Adrian Iovan poartă întreaga răspundere a accidentului!"

acum 426 zile

Octavian Thor Plter, prodecanul Fcaultatii de Inginerie Aerospaţială, a declarat că, în cazul accidentului din Apuseni, "pilotul comandant poartă întreaga răspundere a accidentului"

RĂI DA' BUNI

Omagii post-mortem. STOP! E timpul ca românii să cunoască eroii în viaţă ai ţării lor

acum 430 zile

În ultimele zile cuvântul erou s-a auzit mai mult ca niciodată. Fie ca am vorbit de cei care au plecat dintre noi, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, fie despre cei care au încercat să-i salveze, tuturor le-am arătat recunoştinţa noastră. Măcar atât...

STAR NEWS

Durere fără margini! Mesaj emoţionant pe coroana depusă de Romaniţa şi Albert la mormântul lui Adrian Iovan

acum 431 zile

Romaniţa Iovan şi-a îmbunătăţit relaţia cu Adrian Iovan după divorţ. Acum are sufletul distrus, dar trebuie să-şi găsească putere pentru a-i fi alături lui Albert, puştiul lor de doar şapte ani.

STAR NEWS

Imaginile durerii! Adrian Iovan a pornit în ultima cursă, cu bilet doar DUS...

acum 431 zile

Lacrimi, durere şi suflete împietrite! Am asistat cu toţii la o tragedie greu de descris în cuvinte. O mare de oameni şi câţiva fulgi de nea l-au însoţit astăzi pe Adrian Iovan în drumul către somnul veşnic...

STAR NEWS

Surorile Aurei Ion, cu lacrimi în ochi la înmormântarea lui Adrian Iovan: ''A salvat cinci vieţi''

acum 431 zile

Surorile Aurei Ion au venit cu lacrimi în ochi şi îngenunchiate de durere la mormântul lui Adrian Iovan, pentrru a-i aduce un ultim omagiu.

STAR MAGAZIN

Rudele Aurei Ion, omagiu pentru eroul Adrian Iovan

acum 431 zile

La o zi după ce au condus-o pe sora lor pe ultimul drum, rudele Aurei Ioan, au găsit puterea de a participa la slujba de înmormântare a regretatului pilot

STAR NEWS

Emoţionant! Şi-a aşteptat stăpânul în ploaie şi frig! Ce a păţit câinele lui Adrian Iovan

acum 431 zile

"Băieţelul" şi-a aşteptat stăpânul zile în şir în faţa casei. N-a contat că plouă, nu l-a deranjat că e frig, câinele lui Adrian Iovan a stat nemişcat!

STAR NEWS

Adrian Iovan, sub semnul blestemului?! În ziua morţii sale, pilotul împlinise 666 zile de zbor!

acum 431 zile

Uimitor! O nouă teorie, privind moartea lui Iovan, iese la suprafaţă! Avea 16.000 de ore de zbor, adică 666 de zile

1
2
3

Acces direct