Cautare: 47 rezultate dupa tagul "adrian iovan"

STAR MAGAZIN

Incredibil! Iovan, copilotul lui Răzvan Petrescu?! Cine pilota avionul prăbușit în Apuseni?

acum 44 zile

Răsturnare de situație incredibilă în ancheta privind accidentul din Apuseni. Adrian Iovan nu era la manşa avionului în momentul prăbușirii avionului.

STAR MAGAZIN

Albert va merge la locul tragediei! Romanița îi va arăta fiului ei unde s-a stins Iovan

acum 58 zile

Adrian Iovan a murit ca un erou! Asta ştie micul Albert despre tatăl său, Adrian Iovan, care s-a stins în creierii munţilor, în timpul unei misiuni.

STAR MAGAZIN

Parastasul lui Adrian Iovan în imagini! Sătenii din Horea și sătenii la slujba de pomenire

acum 60 zile

Adrian Iovan și-a pierdut viața pentru a o salva pe a semenilor. La fel și Aura Ion. Doi eroi , așa sunt pomeniți astăzi. Așa vor rămâne în amintirea colectivă.

STAR MATINAL DE WEEK END

Din inimă pentru inimă! Salvatorii accidentul aviatic fac propriul parastas pentru Adrian Iovan și Aura Ion

acum 61 zile

Teribilul accident aviativ petrecut în urmă cu o lună de zile a lăsat urme adânci în inimile sătenilor de la Horea. Salvatorii tragicului eveniment au strâns mână de la mână si vor organiza duminică un parastas în memoria lui Adrian Iovan și a Aurei Ion.

STAR MATINAL DE WEEK END

Parastas pentru Iovan! Sătenii din Horea și Romanița, la slujba de pomenire

acum 61 zile

Astăzi are loc parastasul de pomenire pentru pilotul Adrian Iovan. Romaniţa Iovan şi sătenii din Horea se pregătesc să facă pomenirea in memoria pilotului, dar și a Aurei Ion, cei doi care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident din Apuseni, în urmă cu mai bine de o lună de zile.

AGENTUL VIP

Exclusiv! Cum va arăta monumentul de la mormântul lui Adrian Iovan, la care peste ani Albert va merge să-şi plângă tatăl

acum 77 zile

A rămas în urma sa o durere nesfârşită. Adrian Iovan s-a stins în urma tragediei din Munţii Apuseni, iar acum odihneşte în cimitirul Bellu, acolo unde fiul său Albert va merge peste ani să-şi plângă tatăl.

STAR NEWS

Cât a trăit Aura Ion după prăbuşire? Medicii se contrazic! Filmul ultimelor minute

acum 84 zile

Nici Aura Ion şi nici Adrian Iovan nu mai pot fi aduşi înapoi! Ceea ce se mai poate face, însă, este să se afle adevărul, dar şi vinovaţii accidentului teribil din Apuseni

STAR NEWS

Declaraţie incredibilă! "Adrian Iovan poartă întreaga răspundere a accidentului!"

acum 85 zile

Octavian Thor Plter, prodecanul Fcaultatii de Inginerie Aerospaţială, a declarat că, în cazul accidentului din Apuseni, "pilotul comandant poartă întreaga răspundere a accidentului"

RĂI DA' BUNI

Omagii post-mortem. STOP! E timpul ca românii să cunoască eroii în viaţă ai ţării lor

acum 89 zile

În ultimele zile cuvântul erou s-a auzit mai mult ca niciodată. Fie ca am vorbit de cei care au plecat dintre noi, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, fie despre cei care au încercat să-i salveze, tuturor le-am arătat recunoştinţa noastră. Măcar atât...

STAR NEWS

Durere fără margini! Mesaj emoţionant pe coroana depusă de Romaniţa şi Albert la mormântul lui Adrian Iovan

acum 89 zile

Romaniţa Iovan şi-a îmbunătăţit relaţia cu Adrian Iovan după divorţ. Acum are sufletul distrus, dar trebuie să-şi găsească putere pentru a-i fi alături lui Albert, puştiul lor de doar şapte ani.

STAR NEWS

Imaginile durerii! Adrian Iovan a pornit în ultima cursă, cu bilet doar DUS...

acum 89 zile

Lacrimi, durere şi suflete împietrite! Am asistat cu toţii la o tragedie greu de descris în cuvinte. O mare de oameni şi câţiva fulgi de nea l-au însoţit astăzi pe Adrian Iovan în drumul către somnul veşnic...

STAR NEWS

Surorile Aurei Ion, cu lacrimi în ochi la înmormântarea lui Adrian Iovan: ''A salvat cinci vieţi''

acum 89 zile

Surorile Aurei Ion au venit cu lacrimi în ochi şi îngenunchiate de durere la mormântul lui Adrian Iovan, pentrru a-i aduce un ultim omagiu.

STAR MAGAZIN

Rudele Aurei Ion, omagiu pentru eroul Adrian Iovan

acum 89 zile

La o zi după ce au condus-o pe sora lor pe ultimul drum, rudele Aurei Ioan, au găsit puterea de a participa la slujba de înmormântare a regretatului pilot

STAR NEWS

Emoţionant! Şi-a aşteptat stăpânul în ploaie şi frig! Ce a păţit câinele lui Adrian Iovan

acum 90 zile

"Băieţelul" şi-a aşteptat stăpânul zile în şir în faţa casei. N-a contat că plouă, nu l-a deranjat că e frig, câinele lui Adrian Iovan a stat nemişcat!

STAR NEWS

Adrian Iovan, sub semnul blestemului?! În ziua morţii sale, pilotul împlinise 666 zile de zbor!

acum 90 zile

Uimitor! O nouă teorie, privind moartea lui Iovan, iese la suprafaţă! Avea 16.000 de ore de zbor, adică 666 de zile

AGENTUL VIP

Prea mic pentru a înţelege viaţa! Romaniţa Iovan, înecată în lacrimi: "Albert a vrut astăzi să-l sune pe tati!"

acum 90 zile

"Albert, te iubesc!" Potrivit supravieţuitorilor, acestea sunt ultimele cuvinte ale lui Adrian Iovan. În momentele de agonie, mintea pilotului s-a blocat asupra persoanei celei mai dragi, copilul de numai 7 ani care îl aştepta acasă.

STAR NEWS

Exclusiv! Cristian Sîrbu, avocatul şi prietenul lui Iovan, rupe misterul cu privire la testamentul pilotului

acum 90 zile

Cristian Sîrbu, avocatul şi prietenul lui Adrian Iovan, a rupt misterul cu privire la testament şi ne-a împărtăşit ultimele întâmplări din viaţa pilotului erou.

STAR NEWS

Lacrimi amare pentru Adrian Iovan! Cei care l-au cunoscut îi aduc un ultim omagiu

acum 90 zile

Sfâşiaţi de durere şi cu ochii în lacrimi. Aşa au fost toţi cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu lui Adrian Iovan. Nu doar familia s-a recules la căpătâiul lui, ci şi foşti colegi din aviaţie, dar şi oameni simpli, care l-au îndrăgit pe pilotul erou

STAR NEWS

Cea care i-a fost alături lui Adrian Iovan în ultimii ani, devastată de durere

acum 90 zile

La căpătâiul lui Adrian Iovan s-a aflat şi ultima femeie din viaţa lui. Medicul Mihaela Steriu nu a putut uita clipele minunate petrecute alături de pilot. Chipul ei trăda golul imens care i-a rămas în inimă.

STAR MAGAZIN

Tragedia aviatică! Fiica pilotului a leșinat cu fotografia lui în braţe

acum 90 zile

Vestea că tatăl său a murit a căzut ca un trăsnet asupra Irinei, fiica din prima căsătorie a pilotului. Stabilită în Franţa, de mai mulţi ani, aceasta a venit în România pentru a-şi conduce tatăl pe ultimul drum

1
2
3