Cautare: 202 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

STAR MAGAZIN

Dana Roba reacţionează după ce Oana Zăvoranu s-a lepădat de Dumnezeu: "Ea este omul Diavolului de când mergea la vrăjitoare!"

acum 40 zile

Nu mai e niciun secret! Oana Zăvoranu s-a făcut soră cu necuratul pentru a trece de o grea încercare, iar rugile macabre sunt singurele care îi mai alină suferinţele. Speranţa încă există, dar oare preţul plătit nu e prea mare?! Cuvintele ei sunt cutremurătoare şi vă vor face pielea de găină.

RĂI DA' BUNI

Raluca Macovei a luat parte la ritualurile satanice ale Oanei Zăvoranu! "Preoţii îi mângâiau craniile din maşină"

acum 43 zile

Raluca Macovei a intrat în direct în emisiunea "Răi da' buni" şi a făcut dezvăluiri înfiorătoare despre ritualurile la care a luat parte!

RĂI DA' BUNI

Mărturisirile de necrezut ale menajerei Oanei Zăvoranu! "Dormea cu capul bandajat"

acum 43 zile

Menajera Oanei Zăvoranu a făcut mărturisiri exclusive despre comportamentul vedetei. Aceasta a povestit că aceasta avea diverse atitudini ce ridicau de fiecare dată semne de întrebare.

DOSARELE VIP

S-au tunat, dar au regretat! Au vrut să arate ca modelele de pe copertă, dar au suportat dureri cumplite. Sânii prea mari au fost păguboşi

acum 67 zile

Baba suferă la frumuseţe, dar nici chiar aşa! Pentru că şi-au dorit să arate perfect şi să aibă un bust cât mai generos, vedetele au făcut coadă la medicul estetician. S-au bucurat ele cât s-au bucurat, până când au dat de necaz, căci bisturiul le-a făcut mari probleme!

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, salvatoarea câinilor fără stăpân: "Românii trebuie să ştie că aceşti căţei ne iubesc necondiţionat"

acum 87 zile

Din războinica showbizz-ului autohton s-a transformat în salvatoarea tuturor căţeilor! Oana Zăvoranu a început o adevărată campanie pentru a-i mobiliza pe oameni să adopte câte un căţel al străzii, dar şi să facă donaţii pentru cei aflaţi în adăposturi.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, noi detalii despre ancheta din cazul morţii Mărioarei: "Vă spun ceva de ultimă oră, de care nu aveam cunoştinţă când am ieşit de la poliţie!"

acum 184 zile

Perseverentă și ambițioasă, Oana Zăvoranu face lumină în cazul morții Mărioarei Zăvoranu. Bruneta a mers astăzi la poliție, de unde s-a întors cu problema rezolvată.

NECENZURAT

S-au deschis porţile casei Marioarei Zăvoranu, iar primii oameni au fost primiţi înăuntru! Cum arată primele daruri oferite de Oana?

acum 190 zile

După ce au aşteptat încă de la primele ore ale dimineţii, în faţa vilei de la Afumaţi, acum primii oameni şi-au primit darurile mult dorite. Oana Zăvoranu a primit deja în casa mamei sale primii oameni şi le-a oferit câteva obiecte vestimentare care au aparţinut Mărioarei.

STAR MAGAZIN

Incidente neplăcute la casa Mărioarei Zăvoranu! A venit POLIŢIA şi SALVAREA în faţa vilei din Afumaţi! O femeie a leşinat

acum 190 zile

Din moment in moment trebuie să se deschidă porţile vilei din Afumaţi, acolo unde oamenii din toată ţara s-au adunat ca la urs pentru a pune mână pe o blană scumpă, o poşetă sau alte obiecte de valoare care i-au aparţinut Mărioarei Zăvoranu.

STAR MAGAZIN

Îmbulzeală ca la urs pentru bunurile Marioarei Zăvoranu! Sute de oameni au venit la vila din Afumaţi

acum 190 zile

Scene incredibile la casa Mărioarei Zăvoranu din Afumaţi! Oana donează blănurile scumpe ale mamei sale şi nu numai. Orice fan al Mărioarei poate să aibă un obiect care i-a aparţinut răposatei.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, declaraţie halucinantă despre moartea lui Corneliu Vadim Tudor: "Am presimţit că se va întâmpla asta"

acum 227 zile

Oana Zăvoranu s-a arătat profund îndurerată de moartea lui Corneliu Vadim Tudor, cu care a avut parte de o relaţie controversată. Bruneta a spus că a presimţit că se va întâmpla cu acesta şi că a apucat să facă pace cu acesta.

STAR MAGAZIN

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu a dat detalii despre conflictul cu vecinul său: "Era sub influenţa băuturilor alcoolice!"

acum 297 zile

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Răzvan Dumitrescu, a ajuns în mijlocul unui scandal de proporţii! Este acuzat, împreună cu tatăl său, că a bătut un vecin până l-au băgat în spital. Iar motivul pentru care s-a ajuns la această situaţie este unul ridicol! Un loc de parcare l-a scos pe jurnalist din sărite! Acum bărbatul este în spital, iar fiul său vrea să îi dea în judecată pe bătăuşi!

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu a câştigat procesul cu bărbatul care a vrut să o violeze! Ce despăgubiri primeşte vedeta!

acum 310 zile

Oana Zăvoranu are motive de bucurie. Bruneta a câştigat lupta în instanţă cu bărbatul pe care l-a acuzat de viol în urmă cu trei ani. Judecătorii au decis că Oana are dreptate, iar Tony trebuie să plătească.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, ziua judecăţii! Ce se va întâmpla cu bărbatul care a încercat să o violeze?

acum 311 zile

Zi decisivă pentru Oana Zăvoranu! Astăzi, judecătorii vor da un verdict într-unul din procesele care i-au dat mari bătăi de cap brunetei. Este vorba despre un dosar pe care Oana l-a deschis împotriva proprietarului unui apartament în care ea a locuit cu chirie o perioadă.

STAR MATINAL

Reacţia Catincăi Roman după ce a aflat ce decizie a luat Oana Zăvoranu în legătură cu averea sa

acum 339 zile

Oana Zăvoranu a luat prima decizie legată de averea Mărioarei. La 40 de zile de la decesul mamei, vedeta s-a hotărât. În doar o singură zi a făcut și primii bani.

AGENTUL VIP

Decizia de ultimă oră luată de Oana Zăvoranu. RENUNŢĂ LA TOT. Află detalii INCENDIARE despre anunţul făcut ACUM

acum 345 zile

Oana Zăvoranu a intervenit telefonic în emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars, unde a făcut o mărturisire.

RĂI DA' BUNI

Mihai Morar, mesaj pentru Oana Zăvoranu: "Ai fost mai des la vrăjitoare decât la biserică"

acum 345 zile

Mihai Morar i-a transmis un mesaj Oanei Zăvoranu, marţi, în emisiunea "Răi da buni", de la Antena Stars. Prezentatorul TV a vrut să îi spună brunetei că bunica sa, Anghelina, nu a făcut vrăji la mormântul Marioarei Zăvoranu.

STAR MAGAZIN

Raluca Macovei, dezvăluiri - bombă despre planurile Oanei Zăvoranu: " Vrea să ducă o mulţime de persoane la detectorul de minciuni!"

acum 354 zile

Moartea Mărioarei Zăvoranu a picat la început ca un trăsnet pentru fiica ei, Oana. A mai trecut ceva timp de la nefericitul eveniment, iar bruneta a început să se simtă din ce în mai bine şi deja se ocupă de averea pe care i-a lăsat-o cea care i-a dat viaţă.

RĂI DA' BUNI

Varul Oanei Zăvoranu spune de ce Marioara a avut mereu bani: "Îi idolatriza pur şi simplu!"

acum 359 zile

Chiar dacă a trecut ceva timp de la moartea Marioara Zăvoranu, familia ei continuă să vorbească despre viaţa ei şi să dezvăluie noi detalii. Nino, vărul Oanei Zăvoranu, a povestit deschis despre comportamentul pe care l-a avut mama Oanei de-a lungul vieţii tale.

STAR MATINAL

Mama Mărioarei Zăvoranu a dat de pomană la cimitir! Cum se simte femeia la 9 zile după moartea fiicei sale

acum 367 zile

Zece zile au trecut de la moartea Mărioarei Zăvoranu. Bunica Lina, mama ei biologică, însoţită de un nepot, a fost cimitir pentru a da de pomană şi pentru a se ruga pentru sufletul fiicei sale.

AGENTUL VIP

Legătura incredibilă dintre Oana Zăvoranu şi Cornelia Catanga: "Nu ştiu de ce a murit mama mea!"

acum 373 zile

Cornelia Catanga nu poate să îşi revină nici în ziua de azi după pierderea mamei sale. Suferinţa perisistă în sufletul ei încă din momentul în care cea care i-a dat viaţă a închis ochii.

1
2
3
4
5
»

Euforia.TV


Observator.tv