Cautare: 215 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu a pierdut un miliard! "Sunt mândră de mine"

acum 5 zile

Oana Zăvoranu a pierdut un miliard de lei dintr-un foc! Zâmbitoare cum o ştim, a vorbit extrem de liniştită despre suma fabuloasă care s-a dus pe apa sâmbetei.

STAR NEWS

Oana Zăvoranu, la protest în Piața Victoriei! ”Sunt foarte tristă că nu sunt mai multe vedete”

acum 14 zile

Oana Zăvoranu participă în această seară la un eveniment din Piața Victoriei, alături de mai mulți iubitori de animale.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, declarații inceidare despre nuntă! ”Eu l-am cerut”

acum 34 zile

Nici măcar furtuna nu o opreşte pe Oana Zăvoranu să facă ce-şi doreşte la orice oră din zi sau din noapte. Chiar dacă ploua de rupea, bruneta şi-a luat soţul şi a dat o fugă la piscină, unde a răspuns la cele mai incomode întrebări despre nuntă.

STAR MAGAZIN

În căutarea imaginii perfecte, au parte de scandal! Vedetele se ceară cu fanii ca la uşa cortului!

acum 46 zile

Pozează în femei perfecte să impresioneze, dar sunt criticate de mama focului! Haideţi să vedem ce vorbe grele îşi "aruncă" divele din showbiz cu proprii fani!

STAR MAGAZIN

De la scandaluri monstruoase, la liniște deplină! Cine i-a venit de hac Oanei Zăvoranu

acum 52 zile

A fost cel mai controversat personaj din showbiz-ul românesc, dar acum s-a liniştit! Haideţi să vedem transformările uluitoare ale Oanei Zăvoranu!

STAR MAGAZIN

Zăvo, doi ani de relație cu Alex Ashraf! Vedeta, surprinsă cu o declarație de dragoste așa cum nu s-a mai văzut

acum 56 zile

S-au iubit, s-au despărţit, s-au certat, s-au împăcat şi până la urmă au ajuns în faţa ofiţerului de stare civilă. Iar în această toamnă, Oana Zăvoranu şi soţul ei Alex vor intra şi în biserică. Dar până atunci, astăzi sărbătoresc doi ani de relaţie.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu explodează de fericire: ”Este familia mea fericită”

acum 59 zile

Oana Zăvoranu e mai fericită ca niciodată! Şi cum să nu fi, când îţi merg toate ca pe roate: vorba aia. Ea are noroc şi în dragoste şi la bani.

STAR MAGAZIN

Primele declarații ale Oanei Zăvoranu, după ce Tudy și-a dat demisia din postul de viceprimar al Capitalei

acum 77 zile

Tudor Ionescu, alias ”Tudy” și-a dat demisia din fostul de viceprimar al Capitalei. Fosta lui iubită, Oana Zăvoranu, care a dus o amplă campanie împotriva lui, a făcut primele declarații despre această situație.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu cere demiterea lui Tudy: ”Mi s-a spus că mai există două filmulețe cu el dezbrăcat”

acum 77 zile

Oana Zăvoranu a făcut un apel către prietenii săi virtuali, imediat ce a aflat că fostul său iubit, Tudy, va fi noul viceprimar al Capitalei.

STAR NEWS

Urmează copilul? Oana Zăvoranu a șocat pe toată lumea cu un filmuleț scandalos

acum 80 zile

Oana Zăvoranu a declarat în repetate rânduri că nu îşi doreşte un copil, dar acum exersează de zor rolul de mămică. N-o să vă vină să credeţi, dar a schimbat un scutec.

DOSARELE VIP

Cele mai fierbinți povești de amor ale Zăvorancei. Vedeta, magnet pentru bărbați celebri

acum 98 zile

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a cucerit bărbaţi care mai de care mai faimoşi sau mai râvniţi.

RĂI DA' BUNI

Oana Zăvoranu s-a măritat! Care au fost singurele două persoane care au fost de faţă

acum 108 zile

Oana Zăvoranu s-a căsătorit în mare secret, dar noi am aflat cine au fost cele două persoane care au luat parte la ceremonie. Conform reporterilor Antenei Stars, singurele persoane care au luat parte la ceremonia de căsătorie au fost menajera Oanei Zăvoranu şi omul de serviciu....

STAR MAGAZIN

Ieşirea Oanei Zăvoranu şi a lui Alex Ashraf de la tribunal! Iubitul vedetei a împins furios jurnaliştii

acum 130 zile

Oana Zăvoranu, din nou față în față cu vrăjitoarele. S-au confruntat până în ultima secundă, iar finalul a fost cu scântei.

STAR MAGAZIN

Dana Roba reacţionează după ce Oana Zăvoranu s-a lepădat de Dumnezeu: "Ea este omul Diavolului de când mergea la vrăjitoare!"

acum 190 zile

Nu mai e niciun secret! Oana Zăvoranu s-a făcut soră cu necuratul pentru a trece de o grea încercare, iar rugile macabre sunt singurele care îi mai alină suferinţele. Speranţa încă există, dar oare preţul plătit nu e prea mare?! Cuvintele ei sunt cutremurătoare şi vă vor face pielea de găină.

RĂI DA' BUNI

Raluca Macovei a luat parte la ritualurile satanice ale Oanei Zăvoranu! "Preoţii îi mângâiau craniile din maşină"

acum 193 zile

Raluca Macovei a intrat în direct în emisiunea "Răi da' buni" şi a făcut dezvăluiri înfiorătoare despre ritualurile la care a luat parte!

RĂI DA' BUNI

Mărturisirile de necrezut ale menajerei Oanei Zăvoranu! "Dormea cu capul bandajat"

acum 193 zile

Menajera Oanei Zăvoranu a făcut mărturisiri exclusive despre comportamentul vedetei. Aceasta a povestit că aceasta avea diverse atitudini ce ridicau de fiecare dată semne de întrebare.

DOSARELE VIP

S-au tunat, dar au regretat! Au vrut să arate ca modelele de pe copertă, dar au suportat dureri cumplite. Sânii prea mari au fost păguboşi

acum 217 zile

Baba suferă la frumuseţe, dar nici chiar aşa! Pentru că şi-au dorit să arate perfect şi să aibă un bust cât mai generos, vedetele au făcut coadă la medicul estetician. S-au bucurat ele cât s-au bucurat, până când au dat de necaz, căci bisturiul le-a făcut mari probleme!

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, salvatoarea câinilor fără stăpân: "Românii trebuie să ştie că aceşti căţei ne iubesc necondiţionat"

acum 238 zile

Din războinica showbizz-ului autohton s-a transformat în salvatoarea tuturor căţeilor! Oana Zăvoranu a început o adevărată campanie pentru a-i mobiliza pe oameni să adopte câte un căţel al străzii, dar şi să facă donaţii pentru cei aflaţi în adăposturi.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, noi detalii despre ancheta din cazul morţii Mărioarei: "Vă spun ceva de ultimă oră, de care nu aveam cunoştinţă când am ieşit de la poliţie!"

acum 334 zile

Perseverentă și ambițioasă, Oana Zăvoranu face lumină în cazul morții Mărioarei Zăvoranu. Bruneta a mers astăzi la poliție, de unde s-a întors cu problema rezolvată.

NECENZURAT

S-au deschis porţile casei Marioarei Zăvoranu, iar primii oameni au fost primiţi înăuntru! Cum arată primele daruri oferite de Oana?

acum 341 zile

După ce au aşteptat încă de la primele ore ale dimineţii, în faţa vilei de la Afumaţi, acum primii oameni şi-au primit darurile mult dorite. Oana Zăvoranu a primit deja în casa mamei sale primii oameni şi le-a oferit câteva obiecte vestimentare care au aparţinut Mărioarei.

1
2
3
4
5
»