Cautare: 105 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

STAR MAGAZIN

Mărioara Zăvoranu, supărată pe reprezentanţii Bisericii Ortodoxe

acum 11 zile

Mărioara Zăvoranu declară război reprezentanţilor Bisericii Ortodoxe Române. Patriarhia a solicitat amânarea intrării în legalitate a cimitirelor particulare, fapt care a enervat-o la culme pe mama Oanei Zăvoranu.

STAR MATINAL

Raluca Macovei, despre Pepe şi Oana Zăvoranu: "Oana nu îl mai iubeşte!"

acum 34 zile

Invitată la emisiunea Star Matinal, Raluca Macovei vorbeşte despre Pepe şi Oana Zăvoranu şi despre scandalul care s-a aprins între cei doi. Raluca: "Oana nu a minţit niciodată!"

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu, dependentă de pastile de 19 ani!

acum 35 zile

Aflată în plin război al declaraţiilor, Oana Zăvoranu a acceptat să facă testul poligraf, însă surpriza a venit atunci când acesta nu a fost concludent, din cauza pastilelor pe care le ia de ani buni. Iată care este motivul pentru care vedeta nu poate renunţa nici măcar o zi la...

AGENTUL VIP

Oana Zăvoranu aruncă toate secretele, în direct la Agentul Vip

acum 38 zile

Oana Zăvoranu a venit în platoul emisiunii Agentul Vip să spună toate secretele căsniciei sale cu Pepe.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, despre testul cu detectorul de minciuni

acum 38 zile

Oana Zăvoranu vorbeşte deschis despre testul pe care l-a făcut cu detectorul de minciuni. A bătut-o sau nu Pepe?

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu, afectată de nunta lui Pepe?

acum 42 zile

În timp ce Pepe se bucura de cea mai fericită zi din viaţa lui, Oana Zăvoranu nu-şi găsea locul. Nu o sa vă vină să credeţi ce făcea Oana în ziua în care fostul ei soţ îi jura iubire Ralucăi în faţa lui Dumnezeu.

RĂI DA' BUNI

Raluca Macovei "Sunt o fată de bani gata"

acum 55 zile

Raluca Macovei, un nume implicat în ultima vreme, ba în scandalurile amoroase cu Florin Salam, ba în situaţii complicate împreună cu Oana Zăvoranu

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu apare în pat cu un bărbat

acum 56 zile

Oana Zăvoranu şochează! S-a dat de gol cu o fotografie incendiară. Bruneta apare în pat cu un bărbat. Expresia feţei sale ne arată că este în al nouălea cer

STAR NEWS

Răzvan, despre Oana Zăvoranu: "Am ajutat-o să-şi revină din moarte!"

acum 60 zile

Au pus punct unei relaţii frumoase după aproape trei ani, însă recunoaşte că încă mai are sentimente pentru Oana. Răzvan Dumitrescu i-a fost alături brunetei în cele mai critice momente, dar niciodată nu i-a făcut reproşuri.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu e în pericol! Visul ei s-a transformat în coşmar!

acum 62 zile

Oana Zăvoranu e în pericol! Vedeta e fericită după noua intervenţie chirurgicală la sâni, dar problemele au apărut din nou. Cu ce se confruntă acum nu e deloc de neglijat!

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu e topită după Răzvan, dar caută inel de logodnă cu Tomer

acum 63 zile

Zăvo pare tare dezorientată în ceea ce priveşte viaţa ei amoroasă. Chiar dacă zilele trecute părea să îi jure iubire veşnică lui Răzvan, Oana s-a aruncat în braţele lui Tomer. Cei doi au fost la un magazin de bijuterii şi s-au uitat la inele pentru nuntă.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, topită după Marty

acum 65 zile

Oana Zăvoranu s-a dat de gol. Bruneta a postat fotografii pe internet cu masculul alături de care îşi petrece nopţile.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, o simplă amintire pentru un fost iubit

acum 67 zile

Oana Zăvoranu a rămas doar o amintire pentru unul din foştii ei iubiţi celebri. Bărbatul a uitat-o definitiv şi a înlocuit-o cu o blondă superbă

STAR NEWS

Oana Zăvoranu, îndrăgostită lulea

acum 68 zile

Oana Zăvoranu este îndragostită peste cap. Şi sexoasa brunetă nu se fereşte deloc să o arate! Ba din contră, o declară public pe pagina sa de facebook

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu şi Tomer, dragoste cu năbădăi!

acum 69 zile

A avut o petrecere de pomină! Cheful pus la cale cu ocazia zilei ei de naştere a fost condimentat cu de toate: sărutări pasionale, priviri seducătoare, lacrimi fierbinţi şi chiar agresiuni fizice. Oana Zăvoranu a devenit violentă din cauza unei fotografii.

STAR MATINAL

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, mărturisiri şoc! "Oana este o bucată din mine! O iubesc!"

acum 70 zile

Iată de declaraţii emoţionante ne-a acordat fostul partener al Oanei Zăvoranu chiar la petrecerea pe care a organizat-o în cinstea celei care l-a dat peste cap.

STAR MATINAL

În lacrimi, de ziua ei! Oana Zăvoranu a plâns din dragoste!

acum 70 zile

A plâns chiar de ziua ei de naştere. Oana Zăvoranu a vărsat lacrimi fierbinţi la petrecerea organizată în cinstea celor 41 de ani împliniţi. Sărbătorita a avut un moment de slăbiciune şi a izbucnit în plâns.

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu, la 41 de ani e într-o formă de invidiat

acum 71 zile

Sărbătorirea celor 41 de ani i-a adus faţă în faţă pe bărbaţii din viaţa Oanei Zăvoranu. Pe lângă aceştia au mai fost prezenţi şi prietenii dragi ai Queridei care au făcut-o să zâmbească

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, pipăită în public! Culmea, nu a protestat!

acum 73 zile

Sânii Oanei Zăvoranu au fost pipăiţi în public! Aflată în oraş, alături de bunul ei prieten, Mitoşeru, bruneta s-a lăsat atinsă, ba chiar a sărit în braţele unui admirator! Iată cine este bărbatul cu atât de mult tupeu!

AGENTUL VIP

Mito şi Oana Zăvoranu recunosc că au avut o relaţie?!

acum 75 zile

Mihai Mitoşeru, iubitul secret al Oanei Zăvoranu! Află aici frumoasă poveste de dragoste dintre Mihai Mitoşeru şi Oana Zăvoranu!

1
2
3
4
5
»