Cautare: 102 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu, despre Pepe: "Acest individ este terminat!"

acum 19 ore

După nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă, Oana Zăvoranu n-a mai răbdat şi a început să-l atace pe fostul ei soţ. A dezvăluit că artistul ar fi un bărbat violent şi că ar fi batut-o de mai multe ori. Între cei doi au existat replici acide, în timpul unei convorbiri telefonice...

RĂI DA' BUNI

Oana Zăvoranu: "Pepe m-a bătut de multe ori!"

acum 1 zile

Au trecut mai bine de 7 ani în care au trăit povestea lor de iubire. Acum Pepe s-a recăsătorit și are o familie frumoasă, iar Oana pare că nu poate să treacă peste faptul că Pepe nu mai este al ei.

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu, afectată de nunta lui Pepe?

acum 3 zile

În timp ce Pepe se bucura de cea mai fericită zi din viaţa lui, Oana Zăvoranu nu-şi găsea locul. Nu o sa vă vină să credeţi ce făcea Oana în ziua în care fostul ei soţ îi jura iubire Ralucăi în faţa lui Dumnezeu.

RĂI DA' BUNI

Raluca Macovei "Sunt o fată de bani gata"

acum 16 zile

Raluca Macovei, un nume implicat în ultima vreme, ba în scandalurile amoroase cu Florin Salam, ba în situaţii complicate împreună cu Oana Zăvoranu

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu apare în pat cu un bărbat

acum 17 zile

Oana Zăvoranu şochează! S-a dat de gol cu o fotografie incendiară. Bruneta apare în pat cu un bărbat. Expresia feţei sale ne arată că este în al nouălea cer

STAR NEWS

Răzvan, despre Oana Zăvoranu: "Am ajutat-o să-şi revină din moarte!"

acum 21 zile

Au pus punct unei relaţii frumoase după aproape trei ani, însă recunoaşte că încă mai are sentimente pentru Oana. Răzvan Dumitrescu i-a fost alături brunetei în cele mai critice momente, dar niciodată nu i-a făcut reproşuri.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu e în pericol! Visul ei s-a transformat în coşmar!

acum 23 zile

Oana Zăvoranu e în pericol! Vedeta e fericită după noua intervenţie chirurgicală la sâni, dar problemele au apărut din nou. Cu ce se confruntă acum nu e deloc de neglijat!

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu e topită după Răzvan, dar caută inel de logodnă cu Tomer

acum 24 zile

Zăvo pare tare dezorientată în ceea ce priveşte viaţa ei amoroasă. Chiar dacă zilele trecute părea să îi jure iubire veşnică lui Răzvan, Oana s-a aruncat în braţele lui Tomer. Cei doi au fost la un magazin de bijuterii şi s-au uitat la inele pentru nuntă.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, topită după Marty

acum 26 zile

Oana Zăvoranu s-a dat de gol. Bruneta a postat fotografii pe internet cu masculul alături de care îşi petrece nopţile.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, o simplă amintire pentru un fost iubit

acum 28 zile

Oana Zăvoranu a rămas doar o amintire pentru unul din foştii ei iubiţi celebri. Bărbatul a uitat-o definitiv şi a înlocuit-o cu o blondă superbă

STAR NEWS

Oana Zăvoranu, îndrăgostită lulea

acum 29 zile

Oana Zăvoranu este îndragostită peste cap. Şi sexoasa brunetă nu se fereşte deloc să o arate! Ba din contră, o declară public pe pagina sa de facebook

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu şi Tomer, dragoste cu năbădăi!

acum 30 zile

A avut o petrecere de pomină! Cheful pus la cale cu ocazia zilei ei de naştere a fost condimentat cu de toate: sărutări pasionale, priviri seducătoare, lacrimi fierbinţi şi chiar agresiuni fizice. Oana Zăvoranu a devenit violentă din cauza unei fotografii.

STAR MATINAL

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, mărturisiri şoc! "Oana este o bucată din mine! O iubesc!"

acum 31 zile

Iată de declaraţii emoţionante ne-a acordat fostul partener al Oanei Zăvoranu chiar la petrecerea pe care a organizat-o în cinstea celei care l-a dat peste cap.

STAR MATINAL

În lacrimi, de ziua ei! Oana Zăvoranu a plâns din dragoste!

acum 31 zile

A plâns chiar de ziua ei de naştere. Oana Zăvoranu a vărsat lacrimi fierbinţi la petrecerea organizată în cinstea celor 41 de ani împliniţi. Sărbătorita a avut un moment de slăbiciune şi a izbucnit în plâns.

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu, la 41 de ani e într-o formă de invidiat

acum 32 zile

Sărbătorirea celor 41 de ani i-a adus faţă în faţă pe bărbaţii din viaţa Oanei Zăvoranu. Pe lângă aceştia au mai fost prezenţi şi prietenii dragi ai Queridei care au făcut-o să zâmbească

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, pipăită în public! Culmea, nu a protestat!

acum 34 zile

Sânii Oanei Zăvoranu au fost pipăiţi în public! Aflată în oraş, alături de bunul ei prieten, Mitoşeru, bruneta s-a lăsat atinsă, ba chiar a sărit în braţele unui admirator! Iată cine este bărbatul cu atât de mult tupeu!

AGENTUL VIP

Mito şi Oana Zăvoranu recunosc că au avut o relaţie?!

acum 36 zile

Mihai Mitoşeru, iubitul secret al Oanei Zăvoranu! Află aici frumoasă poveste de dragoste dintre Mihai Mitoşeru şi Oana Zăvoranu!

AGENTUL VIP

Oana Zăvoranu: ”Am arătat la secția de poliție cadoul primit de la fostul meu iubit!”

acum 37 zile

Oana Zăvoranu şi-a petrecut ziua de naştere alături de doi bărbaţi. Actualul şi fostul iubit. A primit cadouri de la amândoi.

STAR NEWS

Oana Zăvoranu, pasionată de operaţiile estetice

acum 37 zile

Dacă vrea implant mamar sau mici ajustări ale taliei, Oana Zăvoranu apelează imediat la mâna pricepută a medicului estetician. Şi n-are de gând să renunţe prea curând la bisturiu.

STAR NEWS

Invitaţi surpriză la ziua Oanei Zăvoranu!

acum 37 zile

Cercetată sub control judiciar, Oana Zăvoranu a mers, astăzi, la poliţie ca să dea cu semnătură în procesul cu dr. Marek Vâlcu. Şi cum ieri vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani, toţi cei care o iubesc, i-au fost alături. Nu o să vă vină să credeţi cine a fost pe...

1
2
3
4
5
»

Acces direct

accesdirect.a1.ro