Cautare: 168 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

STAR MAGAZIN

Mărioara Zăvoranu rămâne în spital! De ce nu au vrut medicii să o externeze?

acum 3 ore

Se pare că Mărioara Zăvoranu nu va părăsi spitalul în viitorul apropiat! A vrut să se externeze, însă a primit o veste tulburatoare! Iată ce spun medicii despre starea de sanatate a mamei Oanei.

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu, amintiri ascunse din copilărie: "Am suferit enorm când tata a fost arestat"

acum 18 zile

Oana Zăvoranu a avut parte de o copilărie lipsită de griji, dar a avut totuşi probleme. Vedeta a făcut mărturisiri sincere despre amintirile ei şi a povestit cu nostalgie despre tatăl său.

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu, doborâtă de războiul vrăjitoarelor! Bruneta a răbufnit în direct

acum 34 zile

Oana Zăvoranu se simte înfrântă de războiul cu vrăjitoarele. Cu ochii in lacrimi, bruneta a povestit cum a ajuns în plasa vrăjitoarelor și de ce se simte trădată de avocați.

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu şi mama ei, din nou în război: "Nu mai există familie"

acum 39 zile

Războiul din Oana Zăvoranu şi mama ei, Mărioara. a izbucnit într-un moment nefast pentru amândouă. Oana a mărturisit că încearcă să facă faţă obligaţiilor profesionale, pentru că ea este un om care munceşte şi care se întreţine singur.

STAR MATINAL

Adevărul despre starea de sănătate a Oanei Zăvoranu: "Se simte din ce în ce mai rău"

acum 40 zile

Timp de 24 de ore, Oana Zăvoranu a fost ca şi dispărută! Starea de sănătate şi locul în care se află Oana au rămas un mister, iar apropiaţii din jurul ei refuză să clarifice situaţia.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, pe patul de spital? Verdictul din "Dosarul Vrăjitoarelor" a doborât-o

acum 41 zile

Verdictul din Dosarul Vrăjitoarelor a doborât-o pe Zăvo! Se pare că Oana a trecut printr-o criză fără precedent care a dus-o din nou pe patul de spital!

STAR MAGAZIN

Sentinţa finală în dosarul vrăjitoarelor: Vanessa şi Melissa, condamnate la 3 ani de închisoare cu suspendare!

acum 42 zile

S-a dat sentinţa finală în procesul vrajitoarelor. Cele doua femei acuzate ca ar fi santajat-o pe Oana Zavoranu au primit pedeapsa de 3 ani de închisoare cu suspendare. Astfel, Vanessa si Melissa, care au lasat o pe Oana Zăvoranu fără mai multe bunuri, dar şi mii de euro, nu vor merge la închisoare.

STAR NEWS

Mărioara Zăvoranu, operată de urgenţă! Medicii au decis să îi scoată un rinichi

acum 43 zile

Coșmar fără sfârşit pentru Mărioara Zăvoranu! Medicii au luat decizia să intervină de urgenţă și au băgat-o în operație. Aceasta a fost singura variantă pentru a-i salva viaţa.

NECENZURAT

Adriana Bahmuţeanu a aflat o veste-bombă, în direct! Oana Zăvoranu a vrut să-i facă vrăji?

acum 57 zile

Adriana Bahmuţeanu a invita-o pe vrăjitoarea Vanessa în emisiunea ei, care se află încă în conflict cu Oana Zăvoranu. Vrăjitoarea a mărturisit că prezentatorea de televiziune şi soţul ei s-au numărat printre persoanele împotriva cărora Zăvo voia să fie îndreptate vrăjile.

NECENZURAT

De ce s-a dus Oana Zăvoranu la vrăjitoare? Vanessa: "A fost o discuţie legată de Pepe, dar şi una despre Tudy"

acum 57 zile

Oana Zăvoranu a avut nenumărate scandaluri cu vrăjitoarele pe care le-a dat în judecată pentru înşelăciune. Vanessa, una dintre cele la care a apelat bruneta, a fost invitată la emisiunea "Necenzurat". Vrăjitoarea a dezvăluit ce discuţii avea cu Oana în timpul şedinţelor.

NECENZURAT

Document cheie! Câţi bani ar fi primit vrăjitoarea Vanessa de la Oana Zăvoranu în schimbul ritualurilor de vrăjitorie?

acum 57 zile

Scandalul din "Dosarul Vrăjitoarelor" a stârnit multe controverse, iar lucrurile se pare că nu s-au clarificat, chiar dacă procesele s-au finalizat. Vrăjitoarea Vanessa suţine că ea nu a furat niciun ban de la Oana Zăvoranu, care i-ar fi dat numai suma de 3.000 - 4.000 de lei în decursul unui an.

AGENTUL VIP

Oana Zăvoranu, trup și suflet alături de mama ei: "Îmi spune că mă iubește!"

acum 60 zile

Oana şi Mărioara Zăvoranu trec prin momente cumplite. Mama vedetei se luptă pentru viaţa ei pe un pat de spital. Boala a lovit-o dur pe mama Oanei. Cum se simte Mărioara şi de ce nu a putut Oana să meargă să-şi vadă mama, aflați chiar de la ea.

STAR NEWS

Oana Zăvoranu trece prin momente grele! Mama ei este în stare foarte gravă la spital

acum 62 zile

Starea de sănătate a Mărioarei Zăvoranu este din ce în ce mai gravă. Mama Oanei este internată la terapie intensivă în stare critică, iar medicii sunt rezervaţi în privinta sanselor ei de insanatosire.

RĂI DA' BUNI

Cristi Brancu, cu ochii în larimi din cauza suferinţei Oanei Zăvoranu: "Acolo am lăsat jumătate din inima mea"

acum 63 zile

Oana Zăvoranu trece prin clipe cumplite! Mama ei se află pe patul de spital şi se luptă cu viaţa. Bruneta a plâns la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, iar Cristi Brancu nu şi-a mai putut ţine lacrimile.

AGENTUL VIP

Mariana Zăvoranu, la cumpăna dintre viaţă şi moarte! Oana plânge încontinuu: "Nu pot să mă gândesc că nu mai e mama"

acum 63 zile

Oana Zăvoranu a dat frâu liber sentimeteleor, luni, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars. Bruneta a vorbit printre lacrimi de starea de sănătate a mamei sale.

AGENTUL VIP

Pepe răspunde atacului Oanei Zăvoranu! Ce spune artistul despre fosta lui soţie

acum 69 zile

Oana Zăvoranu l-a atacat din nou public pe Pepe, având o postare mai lungă pe un cont de socilaizare. Artistul i-a dat replica, marţi, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

RĂI DA' BUNI

Răsturnare de situaţie! Documentul prin care Vanessa o are la mână pe Oana Zăvoranu

acum 76 zile

Vrăjitoarea Vanessa vrea să pună capăt procesului pe care îl are cu Oana Zăvoranu şi susţine că este nevinovată în faţa acuzaţiilor vedetei. Ea a acceptat invitaţia în emisiunea "Răi da Buni", din dorinţa de a spune povestea şi din punctul ei de vedere, dar şi pentru a-şi îmbunătăţi imaginea în faţa copiilor ei.

RĂI DA' BUNI

Confruntare directă între Vanessa şi Oana Zăvoranu! Cele două şi-au aruncat cuvinte dure

acum 77 zile

De mai bine de doi ani, Oana Zăvoranu se află în proces cu vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, după ce acestea ar fi înşelat-o pe brunetă cu o sumă mare de bani, dar şi cu alte bunuri de valoare.

STAR MAGAZIN

Incredibil! Oana Zăvoranu, în război total cu Stela Popescu! De ce s-au luat la ceartă cele două?

acum 82 zile

Scandal în toată regula în lumea mondenă. Războinica Oana Zăvoranu a ajuns la un alt nivel. A trecut peste procesele cu vrăjitoarele și peste scandalul cu Pepe. Stela Popescu e noul dușman al divei. Replici uluitoare şi-au aruncat cele două.

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu, Revelion alături de Alex? Imaginile vorbesc de la sine

acum 89 zile

Oana Zăvoranu a petrecut Revelionul alături de cea mai bună prietenă a ei, Raluca Macovei. Bruneta a vorbit despre anul care tocmai a trecut.

1
2
3
4
5
»

Acces direct