Cautare: 153 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

AGENTUL VIP

Pepe răspunde atacului Oanei Zăvoranu! Ce spune artistul despre fosta lui soţie

acum 5 zile

Oana Zăvoranu l-a atacat din nou public pe Pepe, având o postare mai lungă pe un cont de socilaizare. Artistul i-a dat replica, marţi, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

RĂI DA' BUNI

Răsturnare de situaţie! Documentul prin care Vanessa o are la mână pe Oana Zăvoranu

acum 12 zile

Vrăjitoarea Vanessa vrea să pună capăt procesului pe care îl are cu Oana Zăvoranu şi susţine că este nevinovată în faţa acuzaţiilor vedetei. Ea a acceptat invitaţia în emisiunea "Răi da Buni", din dorinţa de a spune povestea şi din punctul ei de vedere, dar şi pentru a-şi îmbunătăţi imaginea în faţa copiilor ei.

RĂI DA' BUNI

Confruntare directă între Vanessa şi Oana Zăvoranu! Cele două şi-au aruncat cuvinte dure

acum 13 zile

De mai bine de doi ani, Oana Zăvoranu se află în proces cu vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, după ce acestea ar fi înşelat-o pe brunetă cu o sumă mare de bani, dar şi cu alte bunuri de valoare.

STAR MAGAZIN

Incredibil! Oana Zăvoranu, în război total cu Stela Popescu! De ce s-au luat la ceartă cele două?

acum 18 zile

Scandal în toată regula în lumea mondenă. Războinica Oana Zăvoranu a ajuns la un alt nivel. A trecut peste procesele cu vrăjitoarele și peste scandalul cu Pepe. Stela Popescu e noul dușman al divei. Replici uluitoare şi-au aruncat cele două.

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu, Revelion alături de Alex? Imaginile vorbesc de la sine

acum 25 zile

Oana Zăvoranu a petrecut Revelionul alături de cea mai bună prietenă a ei, Raluca Macovei. Bruneta a vorbit despre anul care tocmai a trecut.

STAR MATINAL

La mulţi ani, Mărioara Zăvoranu! Care a fost cel mai frumos cadou făcut de fiica ei

acum 40 zile

Mărioara Zăvoranu a sărbătorit, miercuri, ziua de naştere. Matinalii au ţinut să îi ureze şi cu această ocazie, ea a spus la Antena Stars care a fost cel mai frumos cadou făcut de fiica ei, Oana Zăvoranu.

RĂI DA' BUNI

Bomba serii! De azi, Raluca Macovei are voie să vorbească cu Oana Zăvoranu şi vrea să îşi pună silicoane la Marek Vâlcu

acum 44 zile

Raluca Macovei a trecut prin nişte experienţe terifiante în ultima perioadă, după ce casa i-a fost spartă de un infractor. Din fericire a trecut peste aceste momente nefericire, iar acum se poate bucura de viaţă în linişte.

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu este de nerecunoscut! Imaginile cu ea te vor speria

acum 46 zile

Oana Zăvoranu a trecut prin clipe destul de grele în ultima perioadă. A avut procese peste procese şi scandaluri care par fără ieşire. Dar aceste greutăţi nu au rămas fără urmări. Totul şi-a pus amprenta pe vedetă. Oana pare de nerecunoscut, iar imaginile cu ea te vor speria!

STAR MAGAZIN

Reacţie şocantă! Ce a spus Mărioara Zăvoranu despre împăcarea Oanei cu medicul Marek Vâlcu?

acum 47 zile

Mărioara Zăvoranu a avut o reacţie şocantă în urma impăcarii fiicei ei cu doctorul Marek Vâlcu! Nu să va vina sa credeti ce a avut de zis mama lui Zăvo la adresa celebrului medic din România.

STAR MAGAZIN

Culisele împăcării secolului! Răzvan îi răspunde doctorului Marek Vâlcu

acum 47 zile

Răzvan i-a răspuns doctorului Marek Vâlcu, marţi, la "Star Magazin", de la Antena Stars, în urma acuzaţiei că şi-ar fi dat cu părerea la cariera medicului.

NECENZURAT

Oana Zăvoranu trebuie să îi ceară scuze lui Marek Vâlcu, în public! Primele declaraţii ale doctorului

acum 47 zile

Marek Vâlcu şi Oana Zăvoranu au fost astăzi, împreună la Secţia 12 de Poliţie! Cei doi au făcut pace în sfârşit şi au luat la cunoştinţă actul pe care l-au semnat în urmă cu câteva zile şi în care erau specificate condiţiile împăcării. Oana Zăvoranu şi-a cerut şi scuze în faţa medicului.

STAR MAGAZIN

Pasiunea pentru Oana Zăvoranu i-a distrus cariera! Acum, Tudy a decis să se reinventeze

acum 48 zile

Tudy avea un CV impecabil şi apucase calea unei cariere de succes în Parlamentul European, când dragostea pentru Oana Zăvoranu l-a făcut să piardă tot. Reputaţia lui s-a dus pe apa sâmbetei, iar tot ce construise până atunci s-a năruit. Pentru că avea nevoie de bani, a decis să schimbe foaia şi s-a apucat de afaceri.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu şi doctorul Marek Vâlcu au ajuns din nou la poliţie! Care este motivul de această dată?

acum 48 zile

Scandalul care părea că nu are sfârşit dintre Oana Zăvoranu şi Marek Vâlcu şi-a găsit în sfârşit o rezolvare. Cei doi vor merge astăzi la Secţia nr. 12 de Poliţie pentru ca medicul să îşi retragă plângerea făcută împotriva brunetei.

STAR MAGAZIN

Vanesa şi Melissa au dat ochii cu Oana Zăvoranu! Zi crucială în procesul vrăjitoarelor

acum 48 zile

Oana Zăvoranu a avut, luni, o altă întâlnire cu vrăjitoarele. Bruneta a povestit cu lux de amănunte ceea ce se întâmpla în nopţile de groază alături de Melisa şi Vanessa.

RĂI DA' BUNI

Cum a scăpat Oana Zăvoranu de puşcărie? Află schema secretă prin care l-a îmbunat pe medicul şantajat

acum 54 zile

Conflictul dintre Oana Zăvoranu şi doctorul Marek Vâlcu a ajuns la final prin intermediul unei înţelegeri de comun acord. Mărioara Zăvoranu şi avocata medicului au făcut declaraţii incendiare, în direct, la "Răi da buni". Oana a scăpat de riscul de a ajunge în spatele gratiilor.

STAR MAGAZIN

După nenumărate scandaluri, Oana Zăvoranu şi medicul Marek Vâlcu au făcut pace, în sfârşit!

acum 54 zile

După scandalul parcă fără sfârşit dintre Oana Zăvoranu şi medicul Marek Vâlcu, cei doi au găsit o cale să facă pace. Avocata doctorului Catia Cicală a vorbit despre împăcarea lor pentru Antena Stars.

STAR NEWS

Halucinant! Ce vrea Oana Zăvoranu de la Moş Crăciun?

acum 61 zile

Oana Zăvoranu are o dorinţă incredibilă de la Moş Crăciun. Bruneta nu a ezitat şi a spus-o în gura mare.

STAR MAGAZIN

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi doctorul Marek s-a relansat! Oare mai există o şansă de împăcare?

acum 61 zile

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi doctorul Marek este departe de a se fi terminat. Avocata medicului speră că se va ajunge la un consens.

RĂI DA' BUNI

Alexandra, fosta soţie a palestinianului Oanei Zăvoranu, mărturisiri dureroase: "Nu şi-a mai văzut copilul"

acum 66 zile

Alexandra, fosta soţie a palestinianului Oanei Zăvoranu, a vorbit deschis, joi, la "Răi da' buni", de la Antena Stars despre suferinţa copilului pentru că nu îşi vede tatăl.

STAR MATINAL

Fosta soţie a palestianului Alex vrea o nouă viaţă: "Radiez de fericire"

acum 70 zile

Alexandra a declarat, luni, la "Star Matinal", de la Antena Stars, că şi-a revenit după săptămâni întregi de scandal cu Alex şi că, mai mult, acum nici nu-i mai pasă de el.

1
2
3
4
5
»

Acces direct