Cautare: 137 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

STAR NEWS

Halucinant! Ce vrea Oana Zăvoranu de la Moş Crăciun?

acum 2 zile

Oana Zăvoranu are o dorinţă incredibilă de la Moş Crăciun. Bruneta nu a ezitat şi a spus-o în gura mare.

STAR MAGAZIN

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi doctorul Marek s-a relansat! Oare mai există o şansă de împăcare?

acum 2 zile

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi doctorul Marek este departe de a se fi terminat. Avocata medicului speră că se va ajunge la un consens.

RĂI DA' BUNI

Alexandra, fosta soţie a palestinianului Oanei Zăvoranu, mărturisiri dureroase: "Nu şi-a mai văzut copilul"

acum 6 zile

Alexandra, fosta soţie a palestinianului Oanei Zăvoranu, a vorbit deschis, joi, la "Răi da' buni", de la Antena Stars despre suferinţa copilului pentru că nu îşi vede tatăl.

STAR MATINAL

Fosta soţie a palestianului Alex vrea o nouă viaţă: "Radiez de fericire"

acum 10 zile

Alexandra a declarat, luni, la "Star Matinal", de la Antena Stars, că şi-a revenit după săptămâni întregi de scandal cu Alex şi că, mai mult, acum nici nu-i mai pasă de el.

STAR MATINAL

Avocatul Oanei Zăvoranu spune tot! A ajuns bruneta la o înţelegere cu vrăjitoarele?

acum 14 zile

Oana Zăvoranu şi-a dat întâlnire cu vrăjitoarele Vanessa şi Melissa la Tribunalul din Buftea, după ce procesul de mediere dintre cele trei, nu a decurs după planurile brunetei.

STAR MATINAL

Vrăjitoarea Brăţara, primele declaraţii: "Am avut puţină ambiţie şi duşmănie pe Oana"

acum 14 zile

Oana Zăvoranu nu mai scapă de vrăjitoare. Acum, în scenă a intrat vrăjitoarea Brăţara, care a avut multe lucruri de spus la adresa brunetei.

STAR NEWS

Oana Zăvoranu şi vrăjitoarele, ultima şansă să îngroape securea războiului

acum 15 zile

Oana Zăvoranu şi vrăjitoarele au şansa de a se împăca. Prima din sala de mediere a ieşit Melisa, care a dat câteva declaraţii. Femeia a spus clar că nu s-au împăcat şi aşteaptă ca instanţa să ia decizia finală.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu s-a întâlnit din nou cu vrăjitoarele la mediator! Au reuşit să ajungă la o înţelegere?

acum 16 zile

Oana zăvoranu şi vrăjitoarele Vanesa şi Melisa, pe care le-a dat în judecată, s-au întâlnit din nou la mediator. Ca să scape de proces, aşa-zisele vrăjitoare ar trebui să îi dea Oanei jumătate de milion de euro şi să îi ceară scuze în genunchi.

STAR NEWS

Oana Zăvoranu a ieşit de la mediere! La ce înţelegere a ajuns cu vrăjitoarele

acum 16 zile

Oana Zăvoranu a ieşit de la mediere, acolo unde s-a întâlnit cu vrăjitoarele. Bruneta nu renunţă la nimic, de aceea o altă întâlnire va avea loc şi mâine.

STAR MAGAZIN

Mărioara Zăvoranu riscă să fie ridicată de mascaţi, din cauza Oanei

acum 21 zile

Mărioara Zăvoranu are probleme grave! Mama Oanei ar putea rămâne fără o sumă importantă de bani şi riscă să fie adusă cu forţa de mascaţi, la procesul pe care îl are fata ei cu medicul Marek Vâlcu. Toate acestea, pentru că a încercat să îşi apere propriul copil.

AGENTUL VIP

Bogdan Vlădău şi Tavi Clonda, declaraţii de dragoste divelor din showbiz-ul autohton: "Nu îi arăt salamul", "Îi bag savarina în frigider"

acum 28 zile

Tavi Clonda şi Bogdan Vlădău au fost supuşi de Cristi Brancu la un test al declaraţiilor de dragoste. Cei doi au şoptit cuvinte de amor, miercuri, la "Agentul Vip", de la Antena Stars.

STAR MATINAL

Fosta iubită a palestinianului Oanei Zăvoranu a luat o decizie halucinanta!

acum 29 zile

Alexandra Oncescu, femeia care a i-a dăruit un copil lui Alex, este mai hotărâtă ca oricând să ia viaţa de la zero

STAR MAGAZIN

Zăvo trăieşte şocul vieţii ei!

acum 30 zile

Dacă va fi găsită vinovată, Oana Zăvoranu riscă 7 ani de închisoare în dosarul şantajului, în care este implicat şi medicul Marek Vâlcu. "Eu pe Oana am rugat-o să îmi şi scrie", a declarat medicul Marek Vâlcu în urmă cu mai mult timp în emisiunea "Un show păcătos", de la...

RĂI DA' BUNI

Raluca Macovei, primele declaraţii despre scandalul dintre Oana Zăvoranu şi iubiţii săi!

acum 37 zile

Raluca Macovei nu mai are voie să discute cu cea mai bună prietenă a sa, Oana Zăvoranu, din cauză că sunt cercetate într-un dosar, însă spune că a urmărit la TV scandalul dintre brunetă şi iubiţii ei.

STAR MAGAZIN

Fosta iubită a lui Alex, iubitul Oanei Zăvoranu, face dezvăluiri uluitoare!

acum 43 zile

Fosta iubită a lui Alex, amorezul Oanei Zăvoranu, rupe tăcerea! Femeia a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre relaţia cu cel care este tatăl copilului ei. Alexandra a făcut dezvăluiri uluitoare despre trecutul palestinianului.

STAR MATINAL

Alex a ameninţat-o pe Oana Zăvoranu că se sinucide! Priviţi mesajele!

acum 43 zile

Oana Zăvoranu este disperată! Palestinianul Alex amenință că se sinucide! Invitată la emisiunea Un Show Păcătos, bruneta a dezvăluit mesajele cu care acesta o ameninţa.

STAR MATINAL

Alexandra Oncescu trăieşte cu frica-n sân, după ce a aruncat bomba!

acum 47 zile

După ce mama fiului său a aruncat bomba, parcă o furtună s-a năpustit asupra relaţiei lui Alex cu Oana Zăvoranu. Acum, Alexandrei Oncescu, femeia care i-a dăruit lui Alex un copil în urmă cu trei ani, îi este teamă pentru viaţa ei şi crede că bărbatul va dori să se răzbune.

AGENTUL VIP

Zăvoranca şi-a dat iubitul afară din casă!

acum 48 zile

Scandalul de aseară a scos-o din minţi pe Oana Zăvoranu! Plină de nervi, bruneta l-a dat afară pe iubitul Alex cu tot cu bagaje!

STAR NEWS

Oana Zăvoranu şi vrăjitoarele nu au ajuns încă la un acord

acum 49 zile

Cearta dintre Oana Zăvoranu şi vrăjitoarele Vanessa şi Melissa durează de 3 ani, timp în care s-au bălăcărit pe unde au apucat şi au săpat şanţ pe holurile tribunalelor. Bruneta este hotărâtă să câştige războiul cu vrăjitoarele şi nu se lasă până nu le vede în genunchi....

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu și vrăjitoarele, o rundă de mediere

acum 49 zile

O nouă întâlnire între Oana Zăvoranu şi aşa zisele vrăjitoare Vanessa şi Melissa! Încă o rundă de mediere are loc azi, după ce în repetate rânduri nu au putut ajunge la un numitor comun.

1
2
3
4
5
»