Cautare: 198 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, salvatoarea câinilor fără stăpân: "Românii trebuie să ştie că aceşti căţei ne iubesc necondiţionat"

acum 11 zile

Din războinica showbizz-ului autohton s-a transformat în salvatoarea tuturor căţeilor! Oana Zăvoranu a început o adevărată campanie pentru a-i mobiliza pe oameni să adopte câte un căţel al străzii, dar şi să facă donaţii pentru cei aflaţi în adăposturi.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, noi detalii despre ancheta din cazul morţii Mărioarei: "Vă spun ceva de ultimă oră, de care nu aveam cunoştinţă când am ieşit de la poliţie!"

acum 107 zile

Perseverentă și ambițioasă, Oana Zăvoranu face lumină în cazul morții Mărioarei Zăvoranu. Bruneta a mers astăzi la poliție, de unde s-a întors cu problema rezolvată.

NECENZURAT

S-au deschis porţile casei Marioarei Zăvoranu, iar primii oameni au fost primiţi înăuntru! Cum arată primele daruri oferite de Oana?

acum 114 zile

După ce au aşteptat încă de la primele ore ale dimineţii, în faţa vilei de la Afumaţi, acum primii oameni şi-au primit darurile mult dorite. Oana Zăvoranu a primit deja în casa mamei sale primii oameni şi le-a oferit câteva obiecte vestimentare care au aparţinut Mărioarei.

STAR MAGAZIN

Incidente neplăcute la casa Mărioarei Zăvoranu! A venit POLIŢIA şi SALVAREA în faţa vilei din Afumaţi! O femeie a leşinat

acum 114 zile

Din moment in moment trebuie să se deschidă porţile vilei din Afumaţi, acolo unde oamenii din toată ţara s-au adunat ca la urs pentru a pune mână pe o blană scumpă, o poşetă sau alte obiecte de valoare care i-au aparţinut Mărioarei Zăvoranu.

STAR MAGAZIN

Îmbulzeală ca la urs pentru bunurile Marioarei Zăvoranu! Sute de oameni au venit la vila din Afumaţi

acum 114 zile

Scene incredibile la casa Mărioarei Zăvoranu din Afumaţi! Oana donează blănurile scumpe ale mamei sale şi nu numai. Orice fan al Mărioarei poate să aibă un obiect care i-a aparţinut răposatei.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, declaraţie halucinantă despre moartea lui Corneliu Vadim Tudor: "Am presimţit că se va întâmpla asta"

acum 150 zile

Oana Zăvoranu s-a arătat profund îndurerată de moartea lui Corneliu Vadim Tudor, cu care a avut parte de o relaţie controversată. Bruneta a spus că a presimţit că se va întâmpla cu acesta şi că a apucat să facă pace cu acesta.

STAR MAGAZIN

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu a dat detalii despre conflictul cu vecinul său: "Era sub influenţa băuturilor alcoolice!"

acum 220 zile

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Răzvan Dumitrescu, a ajuns în mijlocul unui scandal de proporţii! Este acuzat, împreună cu tatăl său, că a bătut un vecin până l-au băgat în spital. Iar motivul pentru care s-a ajuns la această situaţie este unul ridicol! Un loc de parcare l-a scos pe jurnalist din sărite! Acum bărbatul este în spital, iar fiul său vrea să îi dea în judecată pe bătăuşi!

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu a câştigat procesul cu bărbatul care a vrut să o violeze! Ce despăgubiri primeşte vedeta!

acum 233 zile

Oana Zăvoranu are motive de bucurie. Bruneta a câştigat lupta în instanţă cu bărbatul pe care l-a acuzat de viol în urmă cu trei ani. Judecătorii au decis că Oana are dreptate, iar Tony trebuie să plătească.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, ziua judecăţii! Ce se va întâmpla cu bărbatul care a încercat să o violeze?

acum 235 zile

Zi decisivă pentru Oana Zăvoranu! Astăzi, judecătorii vor da un verdict într-unul din procesele care i-au dat mari bătăi de cap brunetei. Este vorba despre un dosar pe care Oana l-a deschis împotriva proprietarului unui apartament în care ea a locuit cu chirie o perioadă.

STAR MATINAL

Reacţia Catincăi Roman după ce a aflat ce decizie a luat Oana Zăvoranu în legătură cu averea sa

acum 263 zile

Oana Zăvoranu a luat prima decizie legată de averea Mărioarei. La 40 de zile de la decesul mamei, vedeta s-a hotărât. În doar o singură zi a făcut și primii bani.

AGENTUL VIP

Decizia de ultimă oră luată de Oana Zăvoranu. RENUNŢĂ LA TOT. Află detalii INCENDIARE despre anunţul făcut ACUM

acum 268 zile

Oana Zăvoranu a intervenit telefonic în emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars, unde a făcut o mărturisire.

RĂI DA' BUNI

Mihai Morar, mesaj pentru Oana Zăvoranu: "Ai fost mai des la vrăjitoare decât la biserică"

acum 268 zile

Mihai Morar i-a transmis un mesaj Oanei Zăvoranu, marţi, în emisiunea "Răi da buni", de la Antena Stars. Prezentatorul TV a vrut să îi spună brunetei că bunica sa, Anghelina, nu a făcut vrăji la mormântul Marioarei Zăvoranu.

STAR MAGAZIN

Raluca Macovei, dezvăluiri - bombă despre planurile Oanei Zăvoranu: " Vrea să ducă o mulţime de persoane la detectorul de minciuni!"

acum 277 zile

Moartea Mărioarei Zăvoranu a picat la început ca un trăsnet pentru fiica ei, Oana. A mai trecut ceva timp de la nefericitul eveniment, iar bruneta a început să se simtă din ce în mai bine şi deja se ocupă de averea pe care i-a lăsat-o cea care i-a dat viaţă.

RĂI DA' BUNI

Varul Oanei Zăvoranu spune de ce Marioara a avut mereu bani: "Îi idolatriza pur şi simplu!"

acum 282 zile

Chiar dacă a trecut ceva timp de la moartea Marioara Zăvoranu, familia ei continuă să vorbească despre viaţa ei şi să dezvăluie noi detalii. Nino, vărul Oanei Zăvoranu, a povestit deschis despre comportamentul pe care l-a avut mama Oanei de-a lungul vieţii tale.

STAR MATINAL

Mama Mărioarei Zăvoranu a dat de pomană la cimitir! Cum se simte femeia la 9 zile după moartea fiicei sale

acum 291 zile

Zece zile au trecut de la moartea Mărioarei Zăvoranu. Bunica Lina, mama ei biologică, însoţită de un nepot, a fost cimitir pentru a da de pomană şi pentru a se ruga pentru sufletul fiicei sale.

AGENTUL VIP

Legătura incredibilă dintre Oana Zăvoranu şi Cornelia Catanga: "Nu ştiu de ce a murit mama mea!"

acum 296 zile

Cornelia Catanga nu poate să îşi revină nici în ziua de azi după pierderea mamei sale. Suferinţa perisistă în sufletul ei încă din momentul în care cea care i-a dat viaţă a închis ochii.

STAR NEWS

Răzvan Dumitrescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, spune adevărul despre înmormântarea Marioarei: "Au fost 4 preoţi care au oficiat slujba!"

acum 296 zile

Scandalul preotului controversat Marian Pintica atinge cote alarmante. Răzvan Dumitrescu a intrat în direct la "Star News" şi comentat despre acest subiect.

AGENTUL VIP

Comportamentul Oanei Zăvoranu, sub lupă! Cristina Demetrescu: "Un om care are toane, o să aibă toane toată viaţa!"

acum 297 zile

Oana Zăvoranu a trecut prin nenumărate stări după ce a aflat că mama ei a trecut în nefiinţă. Mulţi au judecat-o şi nu i-au înţeles reacţiile. Dacă la început, când a aflat că Marioara Zăvoranu a murit, Oana nu părea a fi afectată de această veste, apoi când a realizat că este orfană, a fost cuprinsă de o suferinţă greu de imaginat.

RĂI DA' BUNI

Dezvăluiri cutremurătoare! Raluca Macovei şi Răzvan Dumitrescu au spus noi detalii din spatele conflictului dintre Marioara şi Oana Zăvoranu

acum 297 zile

Moartea Marioarei Zăvoranu a impresionat o ţară întreagă. Iar mai mult decât atât, declaraţiile Oanei din ultimele zile au stârnit multe controverse. Cu toate acestea, în momentul în care a realizat că a rămas fără părinţi, bruneta a fost cuprinsă de o durere cumplită.

STAR NEWS

Aneta Stan, despre înmormântarea Marioarei Zăvoranu: "Oana este un creştin ortodox şi nu putea să facă un altfel de ritual!"

acum 297 zile

Moartea Marioarei Zăvoranu a impresionat o ţară întreagă. Fiica ei, Oana a trece acum prin momente cumplite, iar apropiaţii ei o supraveghează constant.

1
2
3
4
5
»

Euforia.TV