Cautare: 148 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

STAR MATINAL

La mulţi ani, Mărioara Zăvoranu! Care a fost cel mai frumos cadou făcut de fiica ei

acum 5 zile

Mărioara Zăvoranu a sărbătorit, miercuri, ziua de naştere. Matinalii au ţinut să îi ureze şi cu această ocazie, ea a spus la Antena Stars care a fost cel mai frumos cadou făcut de fiica ei, Oana Zăvoranu.

RĂI DA' BUNI

Bomba serii! De azi, Raluca Macovei are voie să vorbească cu Oana Zăvoranu şi vrea să îşi pună silicoane la Marek Vâlcu

acum 10 zile

Raluca Macovei a trecut prin nişte experienţe terifiante în ultima perioadă, după ce casa i-a fost spartă de un infractor. Din fericire a trecut peste aceste momente nefericire, iar acum se poate bucura de viaţă în linişte.

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu este de nerecunoscut! Imaginile cu ea te vor speria

acum 11 zile

Oana Zăvoranu a trecut prin clipe destul de grele în ultima perioadă. A avut procese peste procese şi scandaluri care par fără ieşire. Dar aceste greutăţi nu au rămas fără urmări. Totul şi-a pus amprenta pe vedetă. Oana pare de nerecunoscut, iar imaginile cu ea te vor speria!

STAR MAGAZIN

Reacţie şocantă! Ce a spus Mărioara Zăvoranu despre împăcarea Oanei cu medicul Marek Vâlcu?

acum 12 zile

Mărioara Zăvoranu a avut o reacţie şocantă în urma impăcarii fiicei ei cu doctorul Marek Vâlcu! Nu să va vina sa credeti ce a avut de zis mama lui Zăvo la adresa celebrului medic din România.

STAR MAGAZIN

Culisele împăcării secolului! Răzvan îi răspunde doctorului Marek Vâlcu

acum 13 zile

Răzvan i-a răspuns doctorului Marek Vâlcu, marţi, la "Star Magazin", de la Antena Stars, în urma acuzaţiei că şi-ar fi dat cu părerea la cariera medicului.

NECENZURAT

Oana Zăvoranu trebuie să îi ceară scuze lui Marek Vâlcu, în public! Primele declaraţii ale doctorului

acum 13 zile

Marek Vâlcu şi Oana Zăvoranu au fost astăzi, împreună la Secţia 12 de Poliţie! Cei doi au făcut pace în sfârşit şi au luat la cunoştinţă actul pe care l-au semnat în urmă cu câteva zile şi în care erau specificate condiţiile împăcării. Oana Zăvoranu şi-a cerut şi scuze în faţa medicului.

STAR MAGAZIN

Pasiunea pentru Oana Zăvoranu i-a distrus cariera! Acum, Tudy a decis să se reinventeze

acum 13 zile

Tudy avea un CV impecabil şi apucase calea unei cariere de succes în Parlamentul European, când dragostea pentru Oana Zăvoranu l-a făcut să piardă tot. Reputaţia lui s-a dus pe apa sâmbetei, iar tot ce construise până atunci s-a năruit. Pentru că avea nevoie de bani, a decis să schimbe foaia şi s-a apucat de afaceri.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu şi doctorul Marek Vâlcu au ajuns din nou la poliţie! Care este motivul de această dată?

acum 13 zile

Scandalul care părea că nu are sfârşit dintre Oana Zăvoranu şi Marek Vâlcu şi-a găsit în sfârşit o rezolvare. Cei doi vor merge astăzi la Secţia nr. 12 de Poliţie pentru ca medicul să îşi retragă plângerea făcută împotriva brunetei.

STAR MAGAZIN

Vanesa şi Melissa au dat ochii cu Oana Zăvoranu! Zi crucială în procesul vrăjitoarelor

acum 14 zile

Oana Zăvoranu a avut, luni, o altă întâlnire cu vrăjitoarele. Bruneta a povestit cu lux de amănunte ceea ce se întâmpla în nopţile de groază alături de Melisa şi Vanessa.

RĂI DA' BUNI

Cum a scăpat Oana Zăvoranu de puşcărie? Află schema secretă prin care l-a îmbunat pe medicul şantajat

acum 20 zile

Conflictul dintre Oana Zăvoranu şi doctorul Marek Vâlcu a ajuns la final prin intermediul unei înţelegeri de comun acord. Mărioara Zăvoranu şi avocata medicului au făcut declaraţii incendiare, în direct, la "Răi da buni". Oana a scăpat de riscul de a ajunge în spatele gratiilor.

STAR MAGAZIN

După nenumărate scandaluri, Oana Zăvoranu şi medicul Marek Vâlcu au făcut pace, în sfârşit!

acum 20 zile

După scandalul parcă fără sfârşit dintre Oana Zăvoranu şi medicul Marek Vâlcu, cei doi au găsit o cale să facă pace. Avocata doctorului Catia Cicală a vorbit despre împăcarea lor pentru Antena Stars.

STAR NEWS

Halucinant! Ce vrea Oana Zăvoranu de la Moş Crăciun?

acum 27 zile

Oana Zăvoranu are o dorinţă incredibilă de la Moş Crăciun. Bruneta nu a ezitat şi a spus-o în gura mare.

STAR MAGAZIN

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi doctorul Marek s-a relansat! Oare mai există o şansă de împăcare?

acum 27 zile

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi doctorul Marek este departe de a se fi terminat. Avocata medicului speră că se va ajunge la un consens.

RĂI DA' BUNI

Alexandra, fosta soţie a palestinianului Oanei Zăvoranu, mărturisiri dureroase: "Nu şi-a mai văzut copilul"

acum 32 zile

Alexandra, fosta soţie a palestinianului Oanei Zăvoranu, a vorbit deschis, joi, la "Răi da' buni", de la Antena Stars despre suferinţa copilului pentru că nu îşi vede tatăl.

STAR MATINAL

Fosta soţie a palestianului Alex vrea o nouă viaţă: "Radiez de fericire"

acum 35 zile

Alexandra a declarat, luni, la "Star Matinal", de la Antena Stars, că şi-a revenit după săptămâni întregi de scandal cu Alex şi că, mai mult, acum nici nu-i mai pasă de el.

STAR MATINAL

Avocatul Oanei Zăvoranu spune tot! A ajuns bruneta la o înţelegere cu vrăjitoarele?

acum 39 zile

Oana Zăvoranu şi-a dat întâlnire cu vrăjitoarele Vanessa şi Melissa la Tribunalul din Buftea, după ce procesul de mediere dintre cele trei, nu a decurs după planurile brunetei.

STAR MATINAL

Vrăjitoarea Brăţara, primele declaraţii: "Am avut puţină ambiţie şi duşmănie pe Oana"

acum 39 zile

Oana Zăvoranu nu mai scapă de vrăjitoare. Acum, în scenă a intrat vrăjitoarea Brăţara, care a avut multe lucruri de spus la adresa brunetei.

STAR NEWS

Oana Zăvoranu şi vrăjitoarele, ultima şansă să îngroape securea războiului

acum 40 zile

Oana Zăvoranu şi vrăjitoarele au şansa de a se împăca. Prima din sala de mediere a ieşit Melisa, care a dat câteva declaraţii. Femeia a spus clar că nu s-au împăcat şi aşteaptă ca instanţa să ia decizia finală.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu s-a întâlnit din nou cu vrăjitoarele la mediator! Au reuşit să ajungă la o înţelegere?

acum 41 zile

Oana zăvoranu şi vrăjitoarele Vanesa şi Melisa, pe care le-a dat în judecată, s-au întâlnit din nou la mediator. Ca să scape de proces, aşa-zisele vrăjitoare ar trebui să îi dea Oanei jumătate de milion de euro şi să îi ceară scuze în genunchi.

STAR NEWS

Oana Zăvoranu a ieşit de la mediere! La ce înţelegere a ajuns cu vrăjitoarele

acum 42 zile

Oana Zăvoranu a ieşit de la mediere, acolo unde s-a întâlnit cu vrăjitoarele. Bruneta nu renunţă la nimic, de aceea o altă întâlnire va avea loc şi mâine.

1
2
3
4
5
»