Cautare: 209 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu explodează de fericire: ”Este familia mea fericită”

acum 22 ore

Oana Zăvoranu e mai fericită ca niciodată! Şi cum să nu fi, când îţi merg toate ca pe roate: vorba aia. Ea are noroc şi în dragoste şi la bani.

STAR MAGAZIN

Primele declarații ale Oanei Zăvoranu, după ce Tudy și-a dat demisia din postul de viceprimar al Capitalei

acum 18 zile

Tudor Ionescu, alias ”Tudy” și-a dat demisia din fostul de viceprimar al Capitalei. Fosta lui iubită, Oana Zăvoranu, care a dus o amplă campanie împotriva lui, a făcut primele declarații despre această situație.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu cere demiterea lui Tudy: ”Mi s-a spus că mai există două filmulețe cu el dezbrăcat”

acum 18 zile

Oana Zăvoranu a făcut un apel către prietenii săi virtuali, imediat ce a aflat că fostul său iubit, Tudy, va fi noul viceprimar al Capitalei.

STAR NEWS

Urmează copilul? Oana Zăvoranu a șocat pe toată lumea cu un filmuleț scandalos

acum 22 zile

Oana Zăvoranu a declarat în repetate rânduri că nu îşi doreşte un copil, dar acum exersează de zor rolul de mămică. N-o să vă vină să credeţi, dar a schimbat un scutec.

DOSARELE VIP

Cele mai fierbinți povești de amor ale Zăvorancei. Vedeta, magnet pentru bărbați celebri

acum 40 zile

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a cucerit bărbaţi care mai de care mai faimoşi sau mai râvniţi.

RĂI DA' BUNI

Oana Zăvoranu s-a măritat! Care au fost singurele două persoane care au fost de faţă

acum 50 zile

Oana Zăvoranu s-a căsătorit în mare secret, dar noi am aflat cine au fost cele două persoane care au luat parte la ceremonie. Conform reporterilor Antenei Stars, singurele persoane care au luat parte la ceremonia de căsătorie au fost menajera Oanei Zăvoranu şi omul de serviciu....

STAR MAGAZIN

Ieşirea Oanei Zăvoranu şi a lui Alex Ashraf de la tribunal! Iubitul vedetei a împins furios jurnaliştii

acum 71 zile

Oana Zăvoranu, din nou față în față cu vrăjitoarele. S-au confruntat până în ultima secundă, iar finalul a fost cu scântei.

STAR MAGAZIN

Dana Roba reacţionează după ce Oana Zăvoranu s-a lepădat de Dumnezeu: "Ea este omul Diavolului de când mergea la vrăjitoare!"

acum 132 zile

Nu mai e niciun secret! Oana Zăvoranu s-a făcut soră cu necuratul pentru a trece de o grea încercare, iar rugile macabre sunt singurele care îi mai alină suferinţele. Speranţa încă există, dar oare preţul plătit nu e prea mare?! Cuvintele ei sunt cutremurătoare şi vă vor face pielea de găină.

RĂI DA' BUNI

Raluca Macovei a luat parte la ritualurile satanice ale Oanei Zăvoranu! "Preoţii îi mângâiau craniile din maşină"

acum 135 zile

Raluca Macovei a intrat în direct în emisiunea "Răi da' buni" şi a făcut dezvăluiri înfiorătoare despre ritualurile la care a luat parte!

RĂI DA' BUNI

Mărturisirile de necrezut ale menajerei Oanei Zăvoranu! "Dormea cu capul bandajat"

acum 135 zile

Menajera Oanei Zăvoranu a făcut mărturisiri exclusive despre comportamentul vedetei. Aceasta a povestit că aceasta avea diverse atitudini ce ridicau de fiecare dată semne de întrebare.

DOSARELE VIP

S-au tunat, dar au regretat! Au vrut să arate ca modelele de pe copertă, dar au suportat dureri cumplite. Sânii prea mari au fost păguboşi

acum 159 zile

Baba suferă la frumuseţe, dar nici chiar aşa! Pentru că şi-au dorit să arate perfect şi să aibă un bust cât mai generos, vedetele au făcut coadă la medicul estetician. S-au bucurat ele cât s-au bucurat, până când au dat de necaz, căci bisturiul le-a făcut mari probleme!

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, salvatoarea câinilor fără stăpân: "Românii trebuie să ştie că aceşti căţei ne iubesc necondiţionat"

acum 179 zile

Din războinica showbizz-ului autohton s-a transformat în salvatoarea tuturor căţeilor! Oana Zăvoranu a început o adevărată campanie pentru a-i mobiliza pe oameni să adopte câte un căţel al străzii, dar şi să facă donaţii pentru cei aflaţi în adăposturi.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, noi detalii despre ancheta din cazul morţii Mărioarei: "Vă spun ceva de ultimă oră, de care nu aveam cunoştinţă când am ieşit de la poliţie!"

acum 276 zile

Perseverentă și ambițioasă, Oana Zăvoranu face lumină în cazul morții Mărioarei Zăvoranu. Bruneta a mers astăzi la poliție, de unde s-a întors cu problema rezolvată.

NECENZURAT

S-au deschis porţile casei Marioarei Zăvoranu, iar primii oameni au fost primiţi înăuntru! Cum arată primele daruri oferite de Oana?

acum 282 zile

După ce au aşteptat încă de la primele ore ale dimineţii, în faţa vilei de la Afumaţi, acum primii oameni şi-au primit darurile mult dorite. Oana Zăvoranu a primit deja în casa mamei sale primii oameni şi le-a oferit câteva obiecte vestimentare care au aparţinut Mărioarei.

STAR MAGAZIN

Incidente neplăcute la casa Mărioarei Zăvoranu! A venit POLIŢIA şi SALVAREA în faţa vilei din Afumaţi! O femeie a leşinat

acum 282 zile

Din moment in moment trebuie să se deschidă porţile vilei din Afumaţi, acolo unde oamenii din toată ţara s-au adunat ca la urs pentru a pune mână pe o blană scumpă, o poşetă sau alte obiecte de valoare care i-au aparţinut Mărioarei Zăvoranu.

STAR MAGAZIN

Îmbulzeală ca la urs pentru bunurile Marioarei Zăvoranu! Sute de oameni au venit la vila din Afumaţi

acum 282 zile

Scene incredibile la casa Mărioarei Zăvoranu din Afumaţi! Oana donează blănurile scumpe ale mamei sale şi nu numai. Orice fan al Mărioarei poate să aibă un obiect care i-a aparţinut răposatei.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, declaraţie halucinantă despre moartea lui Corneliu Vadim Tudor: "Am presimţit că se va întâmpla asta"

acum 319 zile

Oana Zăvoranu s-a arătat profund îndurerată de moartea lui Corneliu Vadim Tudor, cu care a avut parte de o relaţie controversată. Bruneta a spus că a presimţit că se va întâmpla cu acesta şi că a apucat să facă pace cu acesta.

STAR MAGAZIN

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu a dat detalii despre conflictul cu vecinul său: "Era sub influenţa băuturilor alcoolice!"

acum 389 zile

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Răzvan Dumitrescu, a ajuns în mijlocul unui scandal de proporţii! Este acuzat, împreună cu tatăl său, că a bătut un vecin până l-au băgat în spital. Iar motivul pentru care s-a ajuns la această situaţie este unul ridicol! Un loc de parcare l-a scos pe jurnalist din sărite! Acum bărbatul este în spital, iar fiul său vrea să îi dea în judecată pe bătăuşi!

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu a câştigat procesul cu bărbatul care a vrut să o violeze! Ce despăgubiri primeşte vedeta!

acum 402 zile

Oana Zăvoranu are motive de bucurie. Bruneta a câştigat lupta în instanţă cu bărbatul pe care l-a acuzat de viol în urmă cu trei ani. Judecătorii au decis că Oana are dreptate, iar Tony trebuie să plătească.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, ziua judecăţii! Ce se va întâmpla cu bărbatul care a încercat să o violeze?

acum 403 zile

Zi decisivă pentru Oana Zăvoranu! Astăzi, judecătorii vor da un verdict într-unul din procesele care i-au dat mari bătăi de cap brunetei. Este vorba despre un dosar pe care Oana l-a deschis împotriva proprietarului unui apartament în care ea a locuit cu chirie o perioadă.

1
2
3
4
5
»