Cautare: 192 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

STAR MAGAZIN

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu a dat detalii despre conflictul cu vecinul său: "Era sub influenţa băuturilor alcoolice!"

acum 60 zile

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Răzvan Dumitrescu, a ajuns în mijlocul unui scandal de proporţii! Este acuzat, împreună cu tatăl său, că a bătut un vecin până l-au băgat în spital. Iar motivul pentru care s-a ajuns la această situaţie este unul ridicol! Un loc de parcare l-a scos pe jurnalist din sărite! Acum bărbatul este în spital, iar fiul său vrea să îi dea în judecată pe bătăuşi!

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu a câştigat procesul cu bărbatul care a vrut să o violeze! Ce despăgubiri primeşte vedeta!

acum 73 zile

Oana Zăvoranu are motive de bucurie. Bruneta a câştigat lupta în instanţă cu bărbatul pe care l-a acuzat de viol în urmă cu trei ani. Judecătorii au decis că Oana are dreptate, iar Tony trebuie să plătească.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, ziua judecăţii! Ce se va întâmpla cu bărbatul care a încercat să o violeze?

acum 74 zile

Zi decisivă pentru Oana Zăvoranu! Astăzi, judecătorii vor da un verdict într-unul din procesele care i-au dat mari bătăi de cap brunetei. Este vorba despre un dosar pe care Oana l-a deschis împotriva proprietarului unui apartament în care ea a locuit cu chirie o perioadă.

STAR MATINAL

Reacţia Catincăi Roman după ce a aflat ce decizie a luat Oana Zăvoranu în legătură cu averea sa

acum 102 zile

Oana Zăvoranu a luat prima decizie legată de averea Mărioarei. La 40 de zile de la decesul mamei, vedeta s-a hotărât. În doar o singură zi a făcut și primii bani.

AGENTUL VIP

Decizia de ultimă oră luată de Oana Zăvoranu. RENUNŢĂ LA TOT. Află detalii INCENDIARE despre anunţul făcut ACUM

acum 108 zile

Oana Zăvoranu a intervenit telefonic în emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars, unde a făcut o mărturisire.

RĂI DA' BUNI

Mihai Morar, mesaj pentru Oana Zăvoranu: "Ai fost mai des la vrăjitoare decât la biserică"

acum 108 zile

Mihai Morar i-a transmis un mesaj Oanei Zăvoranu, marţi, în emisiunea "Răi da buni", de la Antena Stars. Prezentatorul TV a vrut să îi spună brunetei că bunica sa, Anghelina, nu a făcut vrăji la mormântul Marioarei Zăvoranu.

STAR MAGAZIN

Raluca Macovei, dezvăluiri - bombă despre planurile Oanei Zăvoranu: " Vrea să ducă o mulţime de persoane la detectorul de minciuni!"

acum 117 zile

Moartea Mărioarei Zăvoranu a picat la început ca un trăsnet pentru fiica ei, Oana. A mai trecut ceva timp de la nefericitul eveniment, iar bruneta a început să se simtă din ce în mai bine şi deja se ocupă de averea pe care i-a lăsat-o cea care i-a dat viaţă.

RĂI DA' BUNI

Varul Oanei Zăvoranu spune de ce Marioara a avut mereu bani: "Îi idolatriza pur şi simplu!"

acum 122 zile

Chiar dacă a trecut ceva timp de la moartea Marioara Zăvoranu, familia ei continuă să vorbească despre viaţa ei şi să dezvăluie noi detalii. Nino, vărul Oanei Zăvoranu, a povestit deschis despre comportamentul pe care l-a avut mama Oanei de-a lungul vieţii tale.

STAR MATINAL

Mama Mărioarei Zăvoranu a dat de pomană la cimitir! Cum se simte femeia la 9 zile după moartea fiicei sale

acum 130 zile

Zece zile au trecut de la moartea Mărioarei Zăvoranu. Bunica Lina, mama ei biologică, însoţită de un nepot, a fost cimitir pentru a da de pomană şi pentru a se ruga pentru sufletul fiicei sale.

AGENTUL VIP

Legătura incredibilă dintre Oana Zăvoranu şi Cornelia Catanga: "Nu ştiu de ce a murit mama mea!"

acum 136 zile

Cornelia Catanga nu poate să îşi revină nici în ziua de azi după pierderea mamei sale. Suferinţa perisistă în sufletul ei încă din momentul în care cea care i-a dat viaţă a închis ochii.

STAR NEWS

Răzvan Dumitrescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, spune adevărul despre înmormântarea Marioarei: "Au fost 4 preoţi care au oficiat slujba!"

acum 136 zile

Scandalul preotului controversat Marian Pintica atinge cote alarmante. Răzvan Dumitrescu a intrat în direct la "Star News" şi comentat despre acest subiect.

AGENTUL VIP

Comportamentul Oanei Zăvoranu, sub lupă! Cristina Demetrescu: "Un om care are toane, o să aibă toane toată viaţa!"

acum 137 zile

Oana Zăvoranu a trecut prin nenumărate stări după ce a aflat că mama ei a trecut în nefiinţă. Mulţi au judecat-o şi nu i-au înţeles reacţiile. Dacă la început, când a aflat că Marioara Zăvoranu a murit, Oana nu părea a fi afectată de această veste, apoi când a realizat că este orfană, a fost cuprinsă de o suferinţă greu de imaginat.

RĂI DA' BUNI

Dezvăluiri cutremurătoare! Raluca Macovei şi Răzvan Dumitrescu au spus noi detalii din spatele conflictului dintre Marioara şi Oana Zăvoranu

acum 137 zile

Moartea Marioarei Zăvoranu a impresionat o ţară întreagă. Iar mai mult decât atât, declaraţiile Oanei din ultimele zile au stârnit multe controverse. Cu toate acestea, în momentul în care a realizat că a rămas fără părinţi, bruneta a fost cuprinsă de o durere cumplită.

STAR NEWS

Aneta Stan, despre înmormântarea Marioarei Zăvoranu: "Oana este un creştin ortodox şi nu putea să facă un altfel de ritual!"

acum 137 zile

Moartea Marioarei Zăvoranu a impresionat o ţară întreagă. Fiica ei, Oana a trece acum prin momente cumplite, iar apropiaţii ei o supraveghează constant.

STAR MAGAZIN

Gabi Luncă, sfaturi pentru Oana Zăvoranu: "Îi trebuie un control. Să meargă la un medic!"

acum 137 zile

Oana Zăvoranu nu e singură în greaua încercare prin care trece! Suferinţa ei a impresionat mulţi oameni, care i-au sărit în ajutor. Gabi Luncă i-a dat câteva sfaturi pentru ca durerea să nu mai fie atât de mare.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu a avut cea mai grea noapte! Ce spun apropiaţii despre starea ei de spirit?

acum 137 zile

Oana Zăvoranu trece prin clipe infernale. De abia şi-a înmormântat mama, iar durerea pare insuportabilă. În aceste momente, vedeta nu e singură. Prietenii apropiaţi n-au lăsat-o la greu.

STAR MAGAZIN

Greu de privit! Oana Zăvoranu şi Marioara, pentru ultima dată în aceeaşi încăpere

acum 138 zile

Oana Zăvoranu îşi conduce, astăzi, mama pe ultimul drum! Marioara Zăvoranu va fi înmormântată, aşa cum şi-a dorit, în Cimitirul Eternitatea, acolo unde şi-a pregătit locul de veci încă din perioada în care se afla în lumea celor vii.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu a ajuns la cimitir!

acum 138 zile

Fiica Marioarei Zăvoranu a ajuns la Cimitirul Eternitatea. Oana Zăvoranu s-a răzgândit. Antena Stars a surprins imagini surprinzătoare acasă la vedetă! În urmă cu puţin timp, mai multe persoane au părăsit locuinţa vedetei şi, printre ele, a fost şi fiica Marioarei Zăvoranu.

STAR MAGAZIN

Cristi Brancu l-a apostrofat pe Costin Mărculescu, după ce a vrut să intre cu forţa la capela Marioarei Zăvoranu: "A făcut o chestiune legată de foame"

acum 138 zile

Cristi Brancu a urmărit evenimentul petrecut astăzi, la capela cimitirului Eternitatea, unde se află depus sicriul Marioarei Zăvoranu. Mulţi oameni s-au îmbulzit pentru a pătrunde înăuntru, printre care şi Costin Mărculescu.

STAR MAGAZIN

Ce i-a spus Oana Zăvoranu cu lacrimi în ochi mamei ei, la capelă? "Mamă, m-ai chemat şi am venit! Mamă, iartă-mă, mamă!"

acum 138 zile

Oana Zăvoranu a ajuns la capătul puterilor şi a vorbit cu Marioara Zăvoranu în timp ce aceasta zăcea în sicriu! Bruneta a dat frâu liber sentimentelor şi a spus ce cuvinte i-a adresat mamei ei în capela cimitirului Eternitatea.

1
2
3
4
5
»

Acces direct


Un show pacatos