Cautare: 109 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

AGENTUL VIP

Oana Zavoranu: "Am primit un inel de la Alex"

acum 5 zile

Intr-o interventie telefonica directa la Agentul VIP, Oana Zavoranu a vorbit despre ultimele evenimente petrecute in viata ei.

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu se mărită? Un tânăr misterios susţine că a cerut-o de soţie!

acum 5 zile

Bombă în showbiz! Oana Zăvoranu a fost cerută de soţie de un tânăr misterios, pe nume Alex. Bărbatul a confirmat faptul că are o relaţie cu bruneta şi că i-a oferit un inel cu pietre preţioase, semn al seriozităţii relaţiei lor.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, amintiri din curtea școlii

acum 6 zile

Oana a fost dintotdeauna o fire vulcanică, iar toți îi știau de frică. Zăvo își aminteşte cum își punea la punct colegii de clasă care o supărau. Însă asta nu o împiedica să fie o elevă silitoare!

AGENTUL VIP

Mama Oanei Zăvoranu a rămas fără avere

acum 10 zile

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, este indignată pe statul român. Aceasta a rămas fără avere: "Bijuteriile sunt importante pentru mine pentru că sunt amintiri de familie"

STAR MAGAZIN

Mărioara Zăvoranu, supărată pe reprezentanţii Bisericii Ortodoxe

acum 30 zile

Mărioara Zăvoranu declară război reprezentanţilor Bisericii Ortodoxe Române. Patriarhia a solicitat amânarea intrării în legalitate a cimitirelor particulare, fapt care a enervat-o la culme pe mama Oanei Zăvoranu.

STAR MATINAL

Raluca Macovei, despre Pepe şi Oana Zăvoranu: "Oana nu îl mai iubeşte!"

acum 53 zile

Invitată la emisiunea Star Matinal, Raluca Macovei vorbeşte despre Pepe şi Oana Zăvoranu şi despre scandalul care s-a aprins între cei doi. Raluca: "Oana nu a minţit niciodată!"

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu, dependentă de pastile de 19 ani!

acum 54 zile

Aflată în plin război al declaraţiilor, Oana Zăvoranu a acceptat să facă testul poligraf, însă surpriza a venit atunci când acesta nu a fost concludent, din cauza pastilelor pe care le ia de ani buni. Iată care este motivul pentru care vedeta nu poate renunţa nici măcar o zi la...

AGENTUL VIP

Oana Zăvoranu aruncă toate secretele, în direct la Agentul Vip

acum 57 zile

Oana Zăvoranu a venit în platoul emisiunii Agentul Vip să spună toate secretele căsniciei sale cu Pepe.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, despre testul cu detectorul de minciuni

acum 57 zile

Oana Zăvoranu vorbeşte deschis despre testul pe care l-a făcut cu detectorul de minciuni. A bătut-o sau nu Pepe?

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu, afectată de nunta lui Pepe?

acum 61 zile

În timp ce Pepe se bucura de cea mai fericită zi din viaţa lui, Oana Zăvoranu nu-şi găsea locul. Nu o sa vă vină să credeţi ce făcea Oana în ziua în care fostul ei soţ îi jura iubire Ralucăi în faţa lui Dumnezeu.

RĂI DA' BUNI

Raluca Macovei "Sunt o fată de bani gata"

acum 74 zile

Raluca Macovei, un nume implicat în ultima vreme, ba în scandalurile amoroase cu Florin Salam, ba în situaţii complicate împreună cu Oana Zăvoranu

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu apare în pat cu un bărbat

acum 75 zile

Oana Zăvoranu şochează! S-a dat de gol cu o fotografie incendiară. Bruneta apare în pat cu un bărbat. Expresia feţei sale ne arată că este în al nouălea cer

STAR NEWS

Răzvan, despre Oana Zăvoranu: "Am ajutat-o să-şi revină din moarte!"

acum 79 zile

Au pus punct unei relaţii frumoase după aproape trei ani, însă recunoaşte că încă mai are sentimente pentru Oana. Răzvan Dumitrescu i-a fost alături brunetei în cele mai critice momente, dar niciodată nu i-a făcut reproşuri.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu e în pericol! Visul ei s-a transformat în coşmar!

acum 81 zile

Oana Zăvoranu e în pericol! Vedeta e fericită după noua intervenţie chirurgicală la sâni, dar problemele au apărut din nou. Cu ce se confruntă acum nu e deloc de neglijat!

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu e topită după Răzvan, dar caută inel de logodnă cu Tomer

acum 82 zile

Zăvo pare tare dezorientată în ceea ce priveşte viaţa ei amoroasă. Chiar dacă zilele trecute părea să îi jure iubire veşnică lui Răzvan, Oana s-a aruncat în braţele lui Tomer. Cei doi au fost la un magazin de bijuterii şi s-au uitat la inele pentru nuntă.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, topită după Marty

acum 84 zile

Oana Zăvoranu s-a dat de gol. Bruneta a postat fotografii pe internet cu masculul alături de care îşi petrece nopţile.

STAR MAGAZIN

Oana Zăvoranu, o simplă amintire pentru un fost iubit

acum 86 zile

Oana Zăvoranu a rămas doar o amintire pentru unul din foştii ei iubiţi celebri. Bărbatul a uitat-o definitiv şi a înlocuit-o cu o blondă superbă

STAR NEWS

Oana Zăvoranu, îndrăgostită lulea

acum 87 zile

Oana Zăvoranu este îndragostită peste cap. Şi sexoasa brunetă nu se fereşte deloc să o arate! Ba din contră, o declară public pe pagina sa de facebook

STAR MATINAL

Oana Zăvoranu şi Tomer, dragoste cu năbădăi!

acum 88 zile

A avut o petrecere de pomină! Cheful pus la cale cu ocazia zilei ei de naştere a fost condimentat cu de toate: sărutări pasionale, priviri seducătoare, lacrimi fierbinţi şi chiar agresiuni fizice. Oana Zăvoranu a devenit violentă din cauza unei fotografii.

STAR MATINAL

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, mărturisiri şoc! "Oana este o bucată din mine! O iubesc!"

acum 89 zile

Iată de declaraţii emoţionante ne-a acordat fostul partener al Oanei Zăvoranu chiar la petrecerea pe care a organizat-o în cinstea celei care l-a dat peste cap.

1
2
3
4
5
»