JOI, 16 IANUARIE 2014

“Asistentele”, cu Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu, un reality-show surprinzător şi fără inhibiţii

Tot ceea ce telespectatorii ar fi vrut să ştie, dar n-au avut curaj să întrebe despre Ana şi Loredana, asistentele sexy de la “Un show păcătos”, vor putea să afle, din 18 ianuarie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 23.00, la Antena Stars, în reality-show-ul “Asistentele”.

Familia, vacanţele, iubirile, conflictele sau filmările la care participă cele două sunt doar câteva dintre subiectele spumoase care se vor regăsi în reality show-ul pe care îl puteţi urmări începând de săptămâna viitoare. Urmărite peste tot de o echipă de filmare, păcătoasele asistente lasă deoparte toate inhibiţiile şi se arată telespectatorilor aşa cum nu au făcut-o până acum.

În primul episod din “Asistentele”, Loredana şi Ana îşi vor prezenta familiile în faţa telespectatorilor, dar şi detalii mai puţin cunoscute despre viaţa lor. Loredana îşi va deschide inima şi va vorbi despre un episod dureros din adolescenţa ei, sinuciderea tatălui “Avem 18 ani când s-a întâmplat asta, iar fratele meu l-a găsit spânzurat, în pod. E foarte dureros, nu doresc aşa ceva nimănui, niciodată. Nu a lăsat un bilet. Cred că şi asta este o durere foarte mare pentru ca nu i-am înţeles nicio secundă gestul”, mărturişeste Loredana, printre hohote de plâns. Din ziua aceea, blonda şi-a făcut un obicei ca în fiecare marţi să se ducă la biserică şi să aprindă lumânări.

Dacă pentru Loredana, familia este un subiect dureros, pentru Ana- Maria familia reprezintă punctul ei de sprijin. Ca şi colega ei de show, şi Ana a fost nevoită să se descurce singură, de la vârsta de 14 ani, fără ajutorul părinţilor, plecaţi la muncă, în străinătate. Pentru că părinţii ei lucrau în diverse misiuni diplomatice de prin toată lumea, Ana şi celelalte surori ale sale, au rămas să locuiască singure, în ţară. “Sunt foarte mândru de Ana. Noi o sprijinim din tot sufletul. Ea întotdeauna a fost responsabila familiei, a avut grijă de Mihaela şi de Gabriela, surorile ei. De exemplu, o lua şi o ducea pe cea mica la gradiniţă. Ana- Maria a muncit de micuţă, de la 15 ani”, declară pentru reality-show-ul “Asistentele”mama ei.

Ce sfat va primi Ana de la părinţii săi în ceea ce priveşte căsătoria, dar şi alte aventuri vor mai avea cele două sexy prezentatoare, telespectatorii vor afla în primul episod din “Asistentele”, în fiecare noapte de week-end, de la ora 23.00, la “Antena Stars”.

COMENTARII

ASISTENTELE

Cum se antrenează asistentele "păcătoase" la sala de sport? Iată o demostrație completă alături de Răzvan Botezatu de la "Star Matinal"!

acum 4 zile

Silueta subțire cu "chinuială" se ține! Așadar pentru a se menține în formă maximă, Ana Maria Mocanu și Loredana Chivu muncesc ore întregi la sala de sport și fac antrenamente dificile.

ASISTENTELE

Ana Maria Mocanu a cedat după ultima ieșire în club! Ce a pățit asistenta după prea multă distracție?

acum 4 zile

Când au un weekend liber, asistentele "păcătoase" merg în cluburi, cafenele, în localuri de muzică lăutărească, că doar așa de distrează ele. Numai că de această dată de la prea multă zbenguială în club, Ana Maria Mocanu nu a mai făcut față și a cedat.

ASISTENTELE

La cum arată, ai fi crezut că Ana Maria Mocanu mănâncă 11 feluri de mâncare într-o singură zi?

acum 4 zile

Ana Maria Mocanu a dezvăluit în cadrul ediţiei de duminică a emisiunii "Asistentele" ce mănâncă pentru a se menţine în forma de invidiat. Asistenta "păcătoasă" a povestit că instructorul ei i-a spus că în timpul săptămânii trebuie să consume mâncărurile uşoare, dar o dată pe săptămână are voie să-şi facă orice poftă.

ASISTENTELE

Ana Maria Mocanu a demonstrat! Cum arătă asistenta însărcinată?

acum 5 zile

Ana Mocanu şi Loredana Chivu sunt două dintre cele mai dorite femei din România. Chiar dacă astăzi încing fanteziile bărbaţilor prin dansurile lor lascive, fetele visează la momentul în care vor deveni mămici. Astfel, roşcata le-a arătat prietenilor cum i-ar sta cu burtică de gravidă.

ASISTENTELE

Loredana Chivu este în depresie! Asistenta păcătoasă urmează un tratament periculos care i-a afectat sistemul nervos!

acum 5 zile

Loredana Chivu se confruntă cu o problemă de sănătate destul de gravă. Blonda a mărturisit că pentru a putea face față programului încărcat și pentru a putea dormi în reprize de câteva ore în funcție de cum îi permite timpul, a fost nevoită să recurgă la un tratament care a avut și efecte adverse. Asistenta "păcătoasă" folosește niște picături care i-au afectat sistemul nervos și care au băgat-o în depresie.

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Asistentele
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!