A sfidat moartea de mai multe ori! Gabriel Cotabiţă a fost la un pas de tragedie, chiar la naştere: "Niciun doctor nu îmi dădea vreo şansă!"

 
+2 click pentru
galerie

Gabriel Cotabiţă a impresionat o ţară întreagă cu povestea lui. După ce medicii i-au dat şanse minime de supravieţure după ce a suferit un stop cardio-respirator, cântăreţul şi-a revenit spectaculos şi se simte mai bine ca oricând.

Invitat, în ediţia de duminică e emisiunii "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, Gabriel Cotabiţă a dat noi detalii despre această experienţă cumplită. Ba mai mult decât atât, artistul a mărturisit şi un detaliu cuplimit despre felul în care l-a născut mama lui. Şi atunci, medicii i-au dat şanse minime de supravieţuire.

"În primul rând i-am mulţumit lui Dumnezeu că el a reuşit să mă întoarcă şi apoi oamenilor din spitale, dar şi oamenilor care au stat lângă mine, nu am cuvinte să le munţumesc. Câtă lume a fost pe lângă mine şi m-a ajutat să trec peste aceste momente înspăimântătoare pentru ei, dar nu pentru mine că eram într-o stare de inconştienţă.  Eu nicio secundă nu am întrebat ce şanse o să am. Doctorii le-au spus alor mei că o să fiu ca o legumă.

Mama mi-a povestit de curând că niciun doctor nu îmi dădea vreo şansă că nu mă poate naşte. A fost o noapte de coşmar. Mama a zis: "Copilul meu va trăi şi va fi bine". Şi m-a scos cu forcepsul. Valoarea mea, din punctul ei de vedere, a crescut enorm," a spus Gabriel Cotabilţă, la Antena Stars.

Urmăriţi interviul în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate