A sfidat moartea de mai multe ori! Gabriel Cotabiţă a fost la un pas de tragedie, chiar la naştere: "Niciun doctor nu îmi dădea vreo şansă!"

+2 click pentru
galerie

Gabriel Cotabiţă a impresionat o ţară întreagă cu povestea lui. După ce medicii i-au dat şanse minime de supravieţure după ce a suferit un stop cardio-respirator, cântăreţul şi-a revenit spectaculos şi se simte mai bine ca oricând.

Invitat, în ediţia de duminică e emisiunii "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, Gabriel Cotabiţă a dat noi detalii despre această experienţă cumplită. Ba mai mult decât atât, artistul a mărturisit şi un detaliu cuplimit despre felul în care l-a născut mama lui. Şi atunci, medicii i-au dat şanse minime de supravieţuire.

"În primul rând i-am mulţumit lui Dumnezeu că el a reuşit să mă întoarcă şi apoi oamenilor din spitale, dar şi oamenilor care au stat lângă mine, nu am cuvinte să le munţumesc. Câtă lume a fost pe lângă mine şi m-a ajutat să trec peste aceste momente înspăimântătoare pentru ei, dar nu pentru mine că eram într-o stare de inconştienţă.  Eu nicio secundă nu am întrebat ce şanse o să am. Doctorii le-au spus alor mei că o să fiu ca o legumă.

Mama mi-a povestit de curând că niciun doctor nu îmi dădea vreo şansă că nu mă poate naşte. A fost o noapte de coşmar. Mama a zis: "Copilul meu va trăi şi va fi bine". Şi m-a scos cu forcepsul. Valoarea mea, din punctul ei de vedere, a crescut enorm," a spus Gabriel Cotabilţă, la Antena Stars.

Urmăriţi interviul în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews