Adrian Daminescu, bătut la 33 de ani de mama sa: "De faţă cu iubita mea, mi-a dat un dos de la palmă!"

Adrian Daminescu a fost invitatul special al emisiunii "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, unde a acordat un interviu de excepţie Florentinei Fântânaru. Arstistul a vorbit deschis despre femeile din viaţa lui şi dat detalii incendiare despre ele.

Cu toate acestea, dezvăluirea surprinzătoare a lui Adrian Daminescu a fost faptul că mama sa l-a bătut la vârsta de 33 de ani, chiar în faţa unei iubite.

"Mama nu mă pedepsea, îmi mai scăpa câte o labă aşa după ceafă. Asta am păţit-o până la 33 de ani, vreau să spun. La 33 de ani aveam o iubită pe care şi mama o chema şi îm spunea că la ora 9 să fiu în casă. Şi odată aveam nişte invitaţi acasă, şi eu am întârziat un sfert de oră. Şi de faţă cu iubita mea mama mi-a dat un dos de la labă şi nu am avut ce să fac, am plecat capul. Şi asta a fost discuţia. Prietena n-a comentat chestia asta, a venit vorba de asta la un an şi jumătate după, şi i-am spus că nu puteam să ripostez pentru că este mama mea, creatoarea mea," a spus Adrian Daminescu, la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews