Adrian Daminescu, bătut la 33 de ani de mama sa: "De faţă cu iubita mea, mi-a dat un dos de la palmă!"

Adrian Daminescu a fost invitatul special al emisiunii "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, unde a acordat un interviu de excepţie Florentinei Fântânaru. Arstistul a vorbit deschis despre femeile din viaţa lui şi dat detalii incendiare despre ele.

Cu toate acestea, dezvăluirea surprinzătoare a lui Adrian Daminescu a fost faptul că mama sa l-a bătut la vârsta de 33 de ani, chiar în faţa unei iubite.

"Mama nu mă pedepsea, îmi mai scăpa câte o labă aşa după ceafă. Asta am păţit-o până la 33 de ani, vreau să spun. La 33 de ani aveam o iubită pe care şi mama o chema şi îm spunea că la ora 9 să fiu în casă. Şi odată aveam nişte invitaţi acasă, şi eu am întârziat un sfert de oră. Şi de faţă cu iubita mea mama mi-a dat un dos de la labă şi nu am avut ce să fac, am plecat capul. Şi asta a fost discuţia. Prietena n-a comentat chestia asta, a venit vorba de asta la un an şi jumătate după, şi i-am spus că nu puteam să ripostez pentru că este mama mea, creatoarea mea," a spus Adrian Daminescu, la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews