Andi Vasluianu, la “Dincolo de aparenţe”: “ Este prima oară când vorbesc public despre asta”

 

Andi Vasluianu, unul dintre cei mai titraţi tineri actori români, distribuit în peste o sută de roluri şi cu numeroase premii în palmares vorbeşte duminica aceasta, de la 13:00, la “Dincolo de aparenţe” despre modalitatea secretă din care îşi ia energia pentru proiectele sale.

“Fac sahaja yoga de 20 de ani, de când aveam eu 19 ani. Tatăl meu practica sahaja yoga, aşa am ajuns acolo. Iniţial am fost destul de neîncrezător, dar am învăţat să meditez şi de atunci nu am renunţat niciodată. Rar sar o zi.”, îi va povesti Andi Florentinei, completând: “Este prima oară când vorbesc public despre asta!”.

Despre carieră, viaţa de familie, dar şi despre momentele jenante din viaţa sa, Andi Vasluianu vorbeşte deschis duminica aceasta, de la ora 13:00, în cea mai nouă ediţie “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.


 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate