Interviu fără perdea! Brigitte Sfăt dezvăluie care este punctul sensibil al lui Ilie Năstase

 
+2 click pentru
galerie

Deşi relaţia dintre Ilie Năstase şi soţia sa a rămas la fel de tensionată ca în urmă cu câteva luni, atunci când Brigitte a aflat de existenţa altei femei în viaţa lui Ilie, îndrăgitul tenismen îi este alături soţiei sâmbăta aceasta, de la ora 22:00, într-un interviu fără perdea, acordat Oanei Turcu în emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Provacată de Oana, Brigitte va vorbi despre lucruri mai puţin ştiute din viaţa lui Ilie. “Care e punctul sensibil al domnului Ilie Năstase? Să-i aduci aminte ce vârstă are!”, a spus sec bruneta, determinându-şi soţul să nu-i rămână dator. Ştiind că Brigitte nu e tocmai încântată atunci când el vorbeşte despre alte femei, Ilie Năstase i-a povestit Oanei care sunt primele lucruri la care se uită atunci când întâlneşte o femeie: “Mă uit la fund şi la mâini!”.

Tot sâmbătă, telespectatorii sunt invitaţi în dressingul lui Brigitte, unde, pe lângă gentile de zeci de mii de euro, aceasta le va arăta şi un costum de baie pe care şi-l dorise foarte mult: “Şase ani la rând am mers la Monte Carlo şi mă uitam la costume, spunându-mi <<cândva o să am atâţia bani încât să nu mă intereseze cât dau pe costumul ăsta>>”, costum de baie despre care spune că ajunge să coste cât o maşină second hand.

  Despre problemele de sănătate foarte grave cu care s-a confruntat Brigitte, despre relaţia cu Ilie şi motivele de gelozie ale acestuia, dar şi despre promisiunea pe care tenismenul i-a făcut-o fostei soţii, invitaţii Oanei Turcu povestesc sâmbăta aceasta, de la 22:00, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

 

 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate