Mihai Constantinescu, mărturisire sfâşietoare după moartea surorii lui: „Sufletul nostru e ca un șvaițer”

Mihai Constantinescu nu reuşeşte să treacă peste dispariţia surorii lui. Artistul a mărturisit că dispariţia acesteia le-a lăsat sufleul "ca un şvaiţer".

Sâmbătă, 3 octombrie, de la 13:00, la Antena Stars, îndrăgitul interpret de muzică ușoară Mihai Constantinescu vorbește la „Dincolo de aparențe” despre relația specială pe care a avut-o cu sora lui, despre faptul că și-ar da câțiva ani din viață să-și revadă tatăl, dar și despre anumite experiențe paranormale care l-au făcut să creadă că „dincolo de noi există ceva pe care nu-l putem accesa decât dacă cineva ne accesează”.

Mihai Constantinescu îi va dezvălui Florentinei Fântânaru și viziunea lui despre suflet.

„De multe ori am stat și m-am gândit că sufletul nostru este ca un șvaițer: cu multe goluri. Pentru fiecare persoană pe care ai întâlnit-o sau pe care ai plăcut-o sau cu care ți-ai dorit ceva există un locșor, undeva”, declară invitatul de sâmbătă de la „Dincolo de aparențe”.

Mihai Constantinescu mai spune că n-a mințit pe nimeni, niciodată și că a ales mereu adevărul, chiar dacă acesta a fost uneori De unde a moștenit pasiunea pentru echitație, până la ce vârstă a crezut în Moș Crăciun, de ce nu îi este rușine să plângă și care sunt principiile după care și-a ghidat viața, sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.

Citeşte şi:

Marele REGRET al lui Mihai Constantinescu: "A rămas însărcinată cu mine, dar a făcut avort"

VIDEO / Anastasia Lazariuc şi Mihai Constantinescu au avut accident! „El a rămas înmărmurit la volan, eu m-am dus la copil!“
Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews