DUMINICA, 27 MARTIE 2016

Mircea Baniciu şi scrisorile pe care le-a primit acum 40 de ani! "Le-am strâns într-un sac"

 captură Antena Stars

Mircea Bănicioiu a fost invitat duminică în emisiunea "Dincolo de aparenţe". Acesta a mărturisit că succesul său la fete nu avea un nivel prea mic.

Actorul a avut un mare succes în ceea ce priveşte lipiciul pentru reprezentantele sexului frumos. Deşi nu era un narcisist, fetele întotdeauna au avut un entuziasm aparte să-l aibă în faţa ochilor.

"Spectacolul nostru începea cu cortina trasă. În momentul în care se trăgea cortina se auzea un oftat. Fetele mai veneau şi cu băieţi, vă daţi seama că nu era ce trebuie. Sacii de scrisori au fost triaţi şi au rămas din ei nişte cutii. Asta e o poveste pe care nu prea o ştie lumea. Când locuiam în Timişoara, veneau poştaşii şi aduceau scrisorile. La un moment dat fiind plecat în turneu cu lunile, lăsau scrisorile la vecini. Venind acasă, aveam un vecin simpatic care îmi spunea: <>. Era un moment frumos desfăcutul scrisorilor. Au rămas câteva nedesfăcute, le am încă într-o cutie şi încă le păstrez după 40 de ani. Mi-e şi frică s-o fac. S-ar putea ca într-o bună zi să fac lucrul ăsta", a explicat artistul.

A.C.

COMENTARII

DINCOLO DE APARENTE

Vasile Şeicaru, despre moartea soţiei: Când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Gabi, eu am părăsit locuinţa aia, aitunci. Am lăsat totul aşa

acum 2 ore

Invitat la "Dincolo de aparenţe", la Antena Stars, Vasile Şeicaru a explicat prin ce momente cumplite a trecut în ultimii ani. În urmă cu aproape zece ani, soţia lui Vasile Şeicaru a fost găsită fără suflare în vila lor din Bucureşti, intoxicată cu monoxid de carbon, după ce...

DINCOLO DE APARENTE

Vasile Şeicaru, despre naşterea copilului său

acum 2 ore

Invitat la "Dincolo de aparenţe", la Antena Stars, Vasile Şeicaru a explicat prin ce momente cumplite a trecut în ultimii ani.

DINCOLO DE APARENTE

Vasile Şeicaru dezvăluie care este cel mai mare regret al său: "Aş fi vrut să fi avut timp să..."

acum 2 ore

Deşi a trecut de 60 de ani, Vasile Şeicaru este în continuare o apariţie care adună foarte multe persoane la concertele sale. Cântăreţul mărturiseşte că oamenii din jur nu îi dau vârsta pe care el o are în realitate.

DINCOLO DE APARENTE

Vasile Şeicaru, despre copii: "Regret că nu am făcut mai mulţi copii"

acum 2 ore

Invitat la "Dincolo de aparenţe", la Antena Stars, Vasile Şeicaru a explicat prin ce momente cumplite a trecut în ultimii ani.

DINCOLO DE APARENTE

Vasile Şeicaru, despre apariţiile la tv: "Nu pot trăi fără scenă..."

acum 2 ore

Invitat la "Dincolo de aparenţe", la Antena Stars, Vasile Şeicaru a explicat prin ce momente cumplite a trecut în ultimii ani.

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!