Mircea Baniciu şi scrisorile pe care le-a primit acum 40 de ani! "Le-am strâns într-un sac"

 
+2 click pentru
galerie

Mircea Bănicioiu a fost invitat duminică în emisiunea "Dincolo de aparenţe". Acesta a mărturisit că succesul său la fete nu avea un nivel prea mic.

Actorul a avut un mare succes în ceea ce priveşte lipiciul pentru reprezentantele sexului frumos. Deşi nu era un narcisist, fetele întotdeauna au avut un entuziasm aparte să-l aibă în faţa ochilor.

"Spectacolul nostru începea cu cortina trasă. În momentul în care se trăgea cortina se auzea un oftat. Fetele mai veneau şi cu băieţi, vă daţi seama că nu era ce trebuie. Sacii de scrisori au fost triaţi şi au rămas din ei nişte cutii. Asta e o poveste pe care nu prea o ştie lumea. Când locuiam în Timişoara, veneau poştaşii şi aduceau scrisorile. La un moment dat fiind plecat în turneu cu lunile, lăsau scrisorile la vecini. Venind acasă, aveam un vecin simpatic care îmi spunea: <>. Era un moment frumos desfăcutul scrisorilor. Au rămas câteva nedesfăcute, le am încă într-o cutie şi încă le păstrez după 40 de ani. Mi-e şi frică s-o fac. S-ar putea ca într-o bună zi să fac lucrul ăsta", a explicat artistul.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews