Simona Gherghe și-a câștigat primii bani la 14 ani la cules de piersici și desfrunzit via

 

Duminică, de la 13:00, la Antena Stars, telespectatorii au Acces direct la vacanțele Simonei Gherghe.

Frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Antena 1 îi povestește Florentinei Fântânaru la „Dincolo de aparențe” că, fiind o fire foarte organizată, ea este cea care planifică mereu vacanțele grupului ei de prieteni. Tocmai pentru că este foarte riguroasă, Simona spune că nu a uitat niciodată nimic important  acasă, bagajul conține întotdeauna toate lucrurile necesare.

O cunoscută iubitoare a schiului, Simona va povesti la „Dincolo de aparențe” cum a descoperit acest sport  când avea 27 de ani și cum de curând a trăit vacanța perfectă pentru ea: o combinație între schi și SPA.

Până să călătorească în străinătate, Simona își petrecea vacanțele la bunici, în comuna Pietroasele, din județul Buzău, unde îi plăcea să se implice în treburile gospodărești.

„Îi ajutam pe bunicii mei. Mai mult decât atât, țin minte că într-o vară copiii mergeau la ferma din sat și lucrau acolo, câștigau bani pentru familiile lor. Mi-am dorit foarte mult să fac același lucru, le-am spus bunicilor mei, mamaia nu a fost de acord, s-a lăsat cu plânsete, așa că am sunat la Iași, la părinții mei și le-am spus că vreau să muncesc. Ai mei m-au lăsat și am mers la cules de piersici și la desfrunzit via. Așa mi-am câștigat primii mei bani, la 14 ani”, își amintește cu bucurie Simona.

„Au fost banii mei, nu s-a atins nimeni de banii munciți de mine”, declară prezentatoarea emisiunii „Acces direct”.    

Cum a fost călătoria cu trenul până la Sankt Petersburg, de ce este Parisul orașul ei preferat, ce experiențe a trăit în Ierusalim și cum de era să piardă odată avionul, duminică, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate