DOSARELE VIP

Cristina Spătar, destăinuiri incredibile! Bărbaţii puternici care au cucerit-o pe divă

acum 1 zile

Este râvnită de mulţi bărbaţi şi cum să nu fie ei atraşi când nici nu ai zice că a împlinit 44 de primăveri şi că are doi copii acasă. Vedeta afişează o siluetă de invidiat şi cu noile silicoane, este din ce în ce mai sexy. A avut o perioadă destul de dificilă, dar şi-a...

DOSARELE VIP

Marian Ionescu, seducătorul showbiz-ului! Ce frumuseţi i-au trecut prin dormitor

acum 1 zile

Trecutul amoros al lui Marian Ionescu e mai stufos decât discografia formaţiei din care face parte. Noi ştim totul şi analizăm în cele mai mici detalii viaţa amoroasă a chitaristului. A iubit mult frumuseţile mondene. Probabil adversarii lui s-au întrebat ce secret are de i-au căzut...

DOSARELE VIP

A făcut prăpăd în showbiz! Cine a suspinat după Jojo?

acum 1 zile

Conştientă de atuurile ei, Jojo a făcut prăpăd în showbiz. De-a lungul timpului, a stârnit imaginaţia multor bărbaţi prin apariţiile sexy. Blondina şi-a etalat formele frumos conturale nu doar în pictoriale din revistele destinate bărbaţilor, ci şi în scenele nud din filmul...

DOSARELE VIP

Cele mai fierbinți povești de amor ale Zăvorancei. Vedeta, magnet pentru bărbați celebri

acum 8 zile

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a cucerit bărbaţi care mai de care mai faimoşi sau mai râvniţi.

DOSARELE VIP

Cum a reușit Claudiu Niculescu să o ducă pe Diana Munteanu în fața altarului

acum 9 zile

Frumusețea Dianei Munteanu a ajuns și peste hotare, iar mulți bărbați au fost cuceriți de ea. Numai Claudiu Niculescu a reușit să o ducă în fața altarului. Mircea Zara, bun prieten cu Diana, a vorbit și despre întâlnirile acesteia cu Enrique Iglesias, dar și despre alegerile sale...

DOSARELE VIP

Lista de cuceriri a Dianei Munteanu. Cu cine s-a întâlnit înainte de căsătorie

acum 9 zile

Și Diana Munteanu a avut parte de câteva idile spumoase, care la momentul respectiv au făcut deliciul presei. De la întâlnirile din miez de noapte cu celebrul Enrique Iglesias și până la nunta cu Claudiu Niculescu, Diana Munteanu a încercat să fie extrem de discretă, însă paparazzii...

DOSARELE VIP

De ce a divorțat Cabral de prima sa soție

acum 9 zile

Toată lumea a rămas surprinsă atunci când Cabral a divorțat de prima sa soție, Luana, cu care are și o fiică pe nume Inoke. Care a fost motivul pentru care cei doi au decis să pună punct relației. Care a fost motivul pentru care cei doi au decis să pună punct relației vedeti in imaginile de mai sus, de la invitțtii lui Dan Capatos și Cristian Brancu, la "Dosarele VIP".

DOSARELE VIP

Cabral, un cuceritor! Cine sunt femeile care au fost brăjite de el!

acum 9 zile

Cabral a făcut multe cuceriri până să se oprească la Andreea Pătrașcu, cea care i-a devenit soție pentru a doua oară. Toată lumea le știe pe cele două femei din viața lui Cabral, Luana și Andreea, dar ele nu sunt singurele femei care au fost cucerite de el.

DOSARELE VIP

Totul despre femeile din viaţa lui Silviu Prigoană! Istoria certurilor şi împăcărilor cu Adriana Bahmuţeanu

acum 93 zile

Spontan şi de multe ori cu un umor negru, Silviu Prigoană este un om puternic, care a preferat mereu să vadă viaţa în roz, deşi ea ascunde multe drame. După ce a terminat liceul, Silviu Prigoană îşi dorea să ajungă preot.

DOSARELE VIP

A avut numai bărbaţi celebri, dar ultimul parcă i-a luat minţile! Cele mai fierbinţi poveşti de dragoste ale Mădălinei Ghenea

acum 93 zile

Este modestă, deşi face furori la depărtare de casă! Mădălina Ghenea este spontană, naturală, spectaculoasă. Frumoasa româncă s-a născut în Slatina, iar la 14 ani a plecat de acasă pentru un vis care a prins viaţă. A ajuns model şi actriţă râvnită de staruri de la Hollywood. Şi rezultatul este uluitor.

DOSARELE VIP

Nicolae Guţă nu se mai opreşte! A jucat femeile pe degete, dar acum este ţinut sub papuc

acum 93 zile

Iubăreţ nu glumă! Viaţa lui amoroasă pare desprinsă din telenovele. Nicolae Guţă i-a depăşit chiar şi pe craii de Dorobanţi la capitolul cuceriri. Manelistul a avut femei fără număr. De pe urma relaţiilor sale s-a ales cu zece copii, iar al 11-lea se pare că este deja pe drum.

DOSARELE VIP

Copiii, câmp de luptă pentru oamenii mari! Taţii celebrii care au luptat pentru custodia lor

acum 93 zile

Multe divorţuri din lumea mondenă s-au încheiat cu scandal.Iar când a existat şi un copil la mijloc lupta a devenit tot mai aprigă. Într-o lume în care eram obişnuiţi ca mamele să primească custodia, au fost şi cazuri când tătici celebri s-au luptat cu toate armele pentru a câştiga dreptul de a-şi creşte copiii.

DOSARELE VIP

A cântat cu pasiune şi a iubit la fel, dar a trecut prin multe divorţuri! Maria Ciobanu, secretele relaţiei tumultoase cu Ion Dolănescu

acum 100 zile

A strălucit pe scenă,iar vocea sa a fost asemănată cu trilurile unei privighetori, însă viaţa ei privată nu a fost una uşoară, ci presărată cu multe divorţuri.

DOSARELE VIP

Şi-au dorit mereu un aspect fără cusur! Extravaganţele vestimentare ale Elenei şi ale lui Nicu Ceauşescu

acum 100 zile

Soţilor Ceauşescu le plăcea să se gătească, foloseau ţesături fine cumpărate din străinătate, apă scumpă de colonie şi seturi impresionante de bijuterii. În spatele imaginii pe care Elena şi Nicolae Ceauşescu o afişau se ascundea o întreagă echipă care muncea la foc continuu pentru aspectul fără cusur al acestora şi se spunea că soţia dictatorului avea chiar şi un stilist.

DOSARELE VIP

Banii le-au luat minţile! Ionuţ şi Dragoş Dolănescu se războiesc şi la 7 ani de când au rămas fără tată! Au apărut noi amănunte despre proces

acum 100 zile

Ar fi trebuit să ducă numele celor care le-a dat viaţă, mai departe, cu mândrie, dar bani le-au luat minţile şi au pătat memoria părinţilor. Frate, frate, dar averea e pe bani mulţi!

DOSARELE VIP

Gabi Balint a cucerit multe "trofee", dar nici acum nu şi-a pierdut talentul! Ce cântăreţe a iubit fostul fotbalist

acum 100 zile

Gavrilă Pele Balint, fosta glorie a Stelei și a echipei naționale a debutat ca fotbalist la echipa din orașul său natal. Mai târziu a urmat o carieră strălucitoare la echipa din Ghencea şi a făcut parte din echipa de aur a Stelei pe vremea când au câştigat Cupa Campionilor.

DOSARELE VIP

Carmen Şerban, ghinion în amor! "M-a înşelat cu 200 de femei". Firul poveştilor de dragoste pe care le-a trăit

acum 120 zile

Carmen Şerban este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică de petrecere, cu peste 20 de albume. În 2004, a primit Discul de Aur şi Discul de Platină, datorită vânzărilor record ale albumului său, "Văd numai oameni necăjiţi".

DOSARELE VIP

Se mută Luminiţa Anghel în America? "Nu mai era nimic de făcut"

acum 120 zile

Toată lumea o ştie pe Luminiţa Anghel, însă numele de domnişoară al cântăreţei a fost Halip.Titlul de doamna Anghel îl are de la un fost soţ, Dragoş Anghel, de care a divorţat în 1983, după cei trei ani de căsnicie.

DOSARELE VIP

A fost sexy rău şi a încins bărbaţii, dar doar unul o are. Claudia Pătrăşcanu şi-a găsit fericirea alături de Gabi Bădălău

acum 121 zile

Claudia Pătrăşcanu emană sexualitate prin toţi porii.Deşi acum este mămică şi soţie, nu putem uita că fosta componentă a trupei sexy a avut la picioare masculii, până să-l întâlnească pe Gabi Bădălău.Căci nu-i aşa, avea toate atuurile înaltă, frumoasă şi posesoarea unui bust natural impresionant.

DOSARELE VIP

Culisele despărţirii Andreei Bălan de Keo! I s-au "scurs" ochii numai după frumuseţi

acum 121 zile

Keo are o listă de dive cu păr auriu... de invidiat. Deşi părea inocent la început, de-a lungul timpului, a dovedit că este un adevărat cuceritor!

DOSARELE VIP

S-au tunat, dar au regretat! Au vrut să arate ca modelele de pe copertă, dar au suportat dureri cumplite. Sânii prea mari au fost păguboşi

acum 128 zile

Baba suferă la frumuseţe, dar nici chiar aşa! Pentru că şi-au dorit să arate perfect şi să aibă un bust cât mai generos, vedetele au făcut coadă la medicul estetician. S-au bucurat ele cât s-au bucurat, până când au dat de necaz, căci bisturiul le-a făcut mari probleme!

DOSARELE VIP

Anca Ţurcaşiu, cele mai ascunse secrete! Pentru ce mare artist a vărsat lacrimi amare

acum 128 zile

Anca Ţurcaşiu este o prezenţă care încă îţi răpeşte privirea la cei 45 de ani. Ea este confirmarea că anii care trec nu şi-au pus amprenta asupra fizicului ei. Are un corp bine tonifiat si forme aproape perfecte.Şi, cu siguranţă ar fi încă favorită dacă ar concura la titlul de Miss Litoral.

DOSARELE VIP

Adevărul despre trecutul Gabrielei Cristea! Picanterii despre bărbaţii care i-au trecut prin pat

acum 128 zile

Gabriela Cristea a făcut balet în copilărie şi s-a ales cu un trup armonios şi o prezenţă distinsă. Mai târziu, vedeta s-a orientat către mass-media. În 1994, îşi făcea debutul la televiziunea naţională.

DOSARELE VIP

De la balerină, la amantă răsfăţată! Dezvăluiri incendiare despre povestea de amor dintre Vica Blochina şi Victor Piţurcă

acum 128 zile

A fost amantă ani la rând şi Victor Piţurcă a însemnat totul pentru ea. Relaţia cu fostul selecţioner i-a deschis larg porţile showbiz-ului. Dar şi când a ieşit din anonimat, bărbaţii au roit în jurul ei.

DOSARELE VIP

Simona Traşcă a trăit adevărate drame în copilărie, dar acum a răsărit soarele şi pe strada ei! Bat clopote de nuntă?

acum 156 zile

De-a lungul timpului, Simona Traşcă a făcut victime în rândul bărbaţilor şi a reuşit să le sucească minţile multora din showbiz, iar pe rivale le-a băgat în boală.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!