DOSARELE VIP

Au strâns ban pe ban, dar nu au alergat degeaba! Averile fabuloase ale artiştilor de muzică populară

acum 8 zile

S-au ales cu averi fabuloase! Nu doar maneliştii au strâns bani de la cântări, ci şi artiştii de muzică populară au făcut bani grămadă! Despre agoniseala lui Dolănescu s-au vehiculat sume fabuloase. Se spunea că averea maestrului s-ar ridica la peste două milioane de euro.

DOSARELE VIP

Ei au banii, ele... anii! Ce a ieşit? După ce au pus mână pe milionari, s-au făcut fete de casă!

acum 8 zile

Şi-au cântat bucuria şi amarul în melodii, ba chiar au mai schiţat pe ici, pe colo, portretul robot al prinţului aşteptat să le salveze de pe scena muzicală şi, odată ce pe calul alb a venit nu doar alesul, ci şi verigheta pe deget, fetele s-au retras să trăiască viaţa pentru care au fost, de fapt, născute: aceea de casnice şi familiste perfecte.

DOSARELE VIP

Poveşti picante despre băieţii 3 SUD EST! Cine le-a făcut nopţile mai frumoase?

acum 8 zile

Despre Laurenţiu Duţă umbla vorba în 2000 că şi-ar fi rotunjit veniturile odată cu înfiinţarea trupei "Animal X". Gurile rele spuneau că ar fi primit o maşină luxoasă ca să aducă pe piaţă o noua formaţie. Şi cum băieţii de la "Animal X" nu prea aveau voce, se zvonea că Duţă cânta şi băieţii dansau.

DOSARELE VIP

Florin Piersic Junior, secrete de nebănuit despre viaţa sa amoroasă! A fost iubit de femei, dar înşelat de soţie

acum 8 zile

Moşteneşte trăsăturile tatălui său. De la talent, până la şarm, Florin Piersic Junior şi-a făcut faimă în showbiz ca mare crai şi sunt voci care spun că nu este născut să fie cu o singură femei, la fel ca tatăl lui.

DOSARELE VIP

Nu primesc doar bani, ci şi ploaie de pumni! Maneliştii au o viaţă opulentă, dar trăiesc pe pielea lor umilinţe grele! Nimeni nu ştie la ce riscuri se expun

acum 22 zile

Vile opulente, maşini de lux şi femei fără număr. Aşa pare din exterior viaţa maneliştilor. Dincolo de strălucirea de la suprafaţă,realitatea este dură.Artiştii trec prin clipe de o violenţă ieşită din comun la cântări. Interlopii şi cămătarii ajung să arunce nu doar cu bani, ci şi cu pumni către ei.

DOSARELE VIP

Cristian Boureanu a umblat din floare-n floare! Detalii despre despărţirea de Valentina Pelinel! După divorţ a trăit viaţa la maxim

acum 22 zile

Cristian Boureanu a devenit cunoscut pentru cariera sa în politică. Cu toate acestea, ultima perioadă a ţinut primele pagini ale tabloidelor mai mult cu idilele pe care le-a avut după ce a divorţat de Valentina Pelinel.

DOSARELE VIP

Cătălin Crişan, aşa cum nu îl ştiai! Se îndrăgosteşte uşor, uşor, dar îi trece la fel de repede! Adevărul NEŞTIUT despre femeile din viaţa lui

acum 22 zile

Se îndrăgosteşte uşor şi îi trece la fel de repede! Cătălin Crişan şi-a încercat de multe ori norocul.Cătălin Crişan a curtat multe femei la viaţa lui, deşi în tinereţe era mai timid. În 1986, artistul se iubea cu Nicole Formescu, dar povestea lor de iubire a durat doar un an de zile.

DOSARELE VIP

Sânziana Buruiană, aşa cum nu ţi-o imaginai! Picanterii NEŞTIUTE până acum despre aventurile ei, dinaintea lui Nicolae Zuluf

acum 22 zile

Nu credem să mai existe cineva care să nu o cunoască! Sânziana Buruiană s-a făcut remarcată prin modelling și prin prezența în diverse scandaluri mondene.

DOSARELE VIP

Detalii neştiute din culisele folclorului! Cele mai răsunătoare scandaluri în care au fost implicaţi cântăreţii de muzică populară

acum 36 zile

N-au fost puşi pe triluri duioase sau pe refrene lacrimogene, ci mai degrabă pe replici tăioase, cu vorbe grele, din popor. Temperamentul balcanic a dat în clocot şi toată lumea s-a certat cu toată lumea. Nu, nu vorbim despre vedetele mondene, ci despre artiştii de muzică populară care şi-au spălat de multe ori rufele murdare în public.

DOSARELE VIP

Serghei Mizil şi-a trăit viaţa la maximum şi nu i-a păsat de gura lumii! Tot ce nu ştiai despre trecutul lui şi poate nici el nu-şi mai aminteşte

acum 36 zile

Efervescent şi slobod la vorbă, Serghei Mizil este imaginea fidelă a tipului de rebel care se manifestă ca atare, indiferent de regimurile politice existente. Şi, nu există subiect pe lumea asta despre care să nu aibă vreo opinie!

DOSARELE VIP

Monica Tatoiu, sarea şi piperul showbiz-ului! Viaţa ei e mai tare ca un film. Rula bărbaţii ca pe trabuc

acum 36 zile

Putem spune că este de "trei ori femeie"! Este spectaculoasă, îndrăzneaţă, nonconformistă şi exuberantă. Monica Tatoiu căci despre ea vorbim este recunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes femei de afaceri.

DOSARELE VIP

Bărbaţii celebri se înghesuiau să-i intre în graţii! Secretele Ritei Mureşan care nu au fost spuse despre relaţiile ei

acum 36 zile

Rita Andreea Onişca, pe numele ei de fată, a debutat în lumea modei la începutul anilor '90 când renunţase la postul de învăţătoare ca să defileze pe podium. Deşi iniţial nu a avut încredere în ea.

DOSARELE VIP

Nicolae Guţă, "regele" amorului! Câte femei a sedus cu borseta lui

acum 141 zile

Nicolae Guţă a avut femei fără număr! Pe lângă cele 10 iubite oficiale, manelistul a avut şi numeroase amante. La emisiunea "Dosarele Vip", de la Antena Stars, cele două gazde Dan Capatos şi Cristi Brancu au făcut o listă a iubitelor "regelui manelelor".

DOSARELE VIP

Andreea Spătaru, trasă de păr şi înjurată în plină stradă! Ce secrete a ascuns blonda în trecut

acum 141 zile

Andreea Spătaru a avut parte de poveşti de dragoste care s-au lăsat cu bătăi şi înjurături în plină stradă. Dan Capatos şi Cristian Brancu au despicat firul în patru la emisiunea Dosarele Vip, de la Antena Stars. Toate poveştile de dragoste, relaţiile şi iţele ascunse ale...

DOSARELE VIP

Cove, un vânător de vedete? Cu ce divă a fost la un pas de căsătorie

acum 155 zile

Cristi Brancu şi Dan Capatos au despicat povestea amoroasă a lui Gabriel Coveşeanu, alias Cove. Actorul a început de jos şi foarte târziu a ajuns în televiziune. De când a devenit celebru el a avut foarte multe iubite la fel de celebre, iar cu una dintre ele aproape că a ajuns la...

DOSARELE VIP

Crimă sau accident? Moartea jurnalistului Dumitru Tinu a lăsat în urmă multe semne de întrebăre!

acum 162 zile

Moartea jurnalistului Dumitru Tinu a lăsat în urmă multiple semne de întrebare şi prea puţine răspunsuri. După mai bine de 12 ani de la cumplitul accident încă mai planează misterul asupra condiţiilor suspecte în care şi-a găsit sfârşitul.

DOSARELE VIP

Daniela Gyorfi, cea mai nonconformistă vedetă! De ce se plângeau bărbaţii care au trecut prin patul ei?

acum 162 zile

Este cea mai nonconformistă cântăreaţă de la noi, iar despre ea se poate spune că a experimentat cam tot ce se putea până s-a făcut femeie de casă. Au trecut mulţi bărbaţi prin aşternuturile Danielei Gyorfi, dar pentru cine a îmbrăcat şi rochia de mireasă?

DOSARELE VIP

Ileana Badiu, apariţie într-o scenă de amor la doar 17 ani! Cum a reacţionat tatăl ei după ce a aflat vestea?

acum 162 zile

Ileana Badiu, o tânără rebelă, care a căutat să fie în centrul atenţiei.A fost ambiţioasă şi a obţinut tot ce şi-a dorit. A trecut printr-un divorţ şi nici de a doua căsnicie nu a putut să se bucure din plin.

DOSARELE VIP

Olăroiu Junior, un palmares de invidiat! Cât este de lungă lista femeilor celebre care l-au făcut să-şi piardă minţile?

acum 162 zile

Olăroiu Junior a reuşit să atragă în pat tinere devoratoare de băieţi frumoşi şi de averi pe măsură. Îmbrăcat după ultima fiţă şi cu maşini de zeci de mii de euro în dotare, junele a agăţat tot ce i-a poftit inima!

DOSARELE VIP

Adevărul despre idilele ascunse din viaţa Mirabelei Dauer: "A fost cea mai urâtă perioadă!"

acum 190 zile

Nu regretă nimic din ce a trăit! Mirabela Dauer a luat viaţa aşa cum i s-a dat şi cu bune şi cu rele. Şi, a învăţat să se ridice de fiecare dată când a căzut. O femeie mică de statură, dar cu un suflet mare şi optimism debordant a luptat să-şi construiască o carieră, deşi nu se trăgea dintr-o familie cu posibilităţi.

DOSARELE VIP

Idile ştiute şi neştiute! Câte femei cunoscute au suspinat după Ionuţ Dolănescu?

acum 190 zile

Ionuţ Dolănescu are un trecut amoros "năbădăios". Artistul nu a iertat nici o femeie frumoasă care i-a ieşit în cale. A iubit şi măritate şi mai în vârstă, dar şi tinerele. Potrivit Revistei Vip, în tinereţe ar fi avut o idilă cu interpreta de muzică populară Steliana Sima, relaţie cu care Maria Ciobanu ar fi fost de acord.

DOSARELE VIP

Elena Hueanu, dorită ca trofeu! Câţi bărbaţi cunoscuţi i-au stat la braţ de-a lungul timpului?

acum 190 zile

Povestea Elenei Hueanu poate face oricând subiectul unui film. Străluceşte pe podium şi se poate lăuda cu un trecut amoros bogat, dar manechinul a trecut de multe ori de la agonie la extaz. Copilăria ei a fost una extrem de grea. Tatăl îi bătea cu sălbăticie pe fraţii, dar şi pe mama Elenei.

DOSARELE VIP

Ştefan Stan a înşirat femeile ca pe mărgele, dar niciuna nu i-a pus capac! Câte frumuseţi celebre i-au trecut prin pat?

acum 190 zile

Ştefan Stan, ca orice "star" care se respectă, înşiră femeile ca pe mărgele. Până la anii lui a bifat o căsnicie, un divorţ, o logodnă şi multe despărţiri. Cunoscut pentru faptul că are lipici la femei, cântăreţul a fost combinat de-a lungul timpului cu multe frumuseţi din lumea mondenă, dar şi cu domnişoare dornice să iasă din anonimat.

DOSARELE VIP

Nadia Comăneci, dorită ca trofeu de mulţi bărbaţi celebri! Adevărul despre idila cu Nicu Ceauşescu

acum 204 zile

A scris istorie în gimnastică! Nadia Comaneci este unul din simbolurile naționale prin excelență! În 1976, la Montreal devine prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic. Pentru reușitele sale, "Zâna de la Montreal", aşa cum a fost numită, a fost dorită ca trofeu de mulți bărbați celebrii ai vremii.

DOSARELE VIP

Adevărul despre mariajele eşuate ale lui Bodo! Câte femei i-au marcat viaţa?

acum 204 zile

Bogdan Marinescu, cunoscut ca Bodo de la Proconsul a avut câteva căsnicii eşuate. Prima dată s-a însurat când avea 19 ani, însă dragostea a durat doar trei ani. În urma acelui mariaj, a rezultat primul său fiu, Alex. Cei doi s-au văzut în urmă cu câţiva ani, pentru că acesta locuieşte în America, împreună cu mama lui.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!