DOSARELE VIP

Bombă! Nici înainte de Misty, Keo nu i-ar fi fost fidel Andreei Bălan! Cine sunt vedete care i-au trecut prin așternut?

acum 2 zile

Până se Misty, se spune că au fost mult mai multe. Keo a avut una dintre cele mai serioase și mai lungi relații din showbiz alături de Andreea Bălan, care a durat 8 ani. S-a încheiat însă când blonda a aflat că el o înșală cu Misty, prin intermediul presei.

DOSARELE VIP

Idilele incredibile ale Irinei Loghin! Adevărul din spatele unei povești fabuloase de viață

acum 2 zile

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România, dar din păcate, aprecierea de care se bucură astăzi, nu a existat mereu. Pe vremea comunismului, i-a fost interzis să mai cânte timp de ani buni, iar cea care lua această decizie era Elena Ceaușescu.

DOSARELE VIP

Nepotul preferat al lui Becali, crai de Dorobanți! Cum a cucerit nenumărate femei din lumea mondenă?

acum 2 zile

Lucian Becali este nepotul preferat al latifundiarului din Pipera și se poate lăuda cu o listă lungă de femei celebre, care i-au trecut prin pat. Manechine, cântărețe, modele, doar astfel de femei parcă se încadrează în gusturile tânărului.

DOSARELE VIP

Secretele din viața Mădălinei Ghenea! Lista bărbaților care au făcut-o să tresară

acum 2 zile

Mădălina Ghenea este unul dintre cele mai de succes modele din România și este celebră peste hotare. Pe lângă faptul că este frumoasă, stilată și a reușit să își construiască o carieră înfloritoare, bruneta a reușit să cucerească barbați celebri de la Hollywood, la care multe femei abia își permit doar să viseze.

DOSARELE VIP

Oana Turcu şi Cristi Brancu, părinţi fericiţi! Tedy a învăţat să înoate

acum 8 zile

Oana Turcu şi Cristi Brancu sunt în culmea fericirii! Băieţelul lor, Teddy, a învăţat să înoate de curând. Cristi Brancu a arătat un filmuleţ cu minunea lui, luni, în emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

DOSARELE VIP

Fostele iubiri ale Romaniței Iovan nu sunt simple amintiri! Ce detalii ascunde trecutul creatoarei de modă?

acum 9 zile

Romanița Iovan este un personaj marcant în lumea modei din România. Mulți nu o cunosc după numele ei de fată, ci după cel pe care l-a primit după căsătoria cu pilotul Adrian Iovan. Dar înainte de el, au mai fost și alții. Iar Irinel Columbeanu a stat lângă ea timp de 14 ani.

DOSARELE VIP

Informații nedifuzate din trecutul lui Alex Velea! Câte iubiri a avut cântărețul înainte de Antonia?

acum 9 zile

Povestea de dragoste dintre Alex Velea și Antonia a stârnit nenumărate controverse de-a lungul timpul, încă de când au apărut primele presupuneri despre o posibilă relație între cei doi. Fiecare în partea au aveau câte o căsnicie, în momentul în care au început să se îndrăgostească. Au lăsat totul baltă, și-au recunoscut relația și au făcut un copil.

DOSARELE VIP

După șantaj și amenințări, Anca Neacșu și-a găsit fericirea! Cine este de fapt bărbatul care a cerut-o în căsătorie?

acum 9 zile

Anca Neacșu a făcut partea în anii 90' din celebra trupă "Asia". După ce grupul s-a destrămat, Anca a plecat de mai multe ori din țară și a încercat să își consolideze o carieră în alt domeniu. Însă de câte ori se reîntorcea în România, în presă apăreau multe zvonuri despre diverși bărbați celebri care ar fi fost în viața ei.

DOSARELE VIP

Secretele din trecutul Ralucăi Macovei! Iată lista bărbaților care au făcut-o să suspine

acum 9 zile

Credea că nimeni nu știe totul despre ea, cu toate acestea informațiile au ieșit la iveală cu timpul. Raluca Macovei este o prezență din ce în ce mai activă în lumea mondenă și se pare că tot în această zonă a și devenit cunoscută. Primele informații despre ea au apărut în urmă cu mai mulți ani, în ziare și era prezentată ca fiind o nouă iubită a lui Gabriel Cotabiță.

DOSARELE VIP

Amenințări, aventuri, logodne și scandaluri! Cum și-au petrecut vedetele Revelioanele?

acum 23 zile

Povești tumultoase, iubiri pătimașe, aventuri și scandaluri de tot felul. Prin asta au trecut vedete celebre de la noi precum Loredana Groza, Rona Hartner, Anamaria Prodan, Miron Cosma și mulți alții. Toți au povești de viață nu de mulți cunoscute, dar de-a dreptul fascinante.

DOSARELE VIP

Dragoste și nuntă, certuri și dispută! Istoria Revelioanelor din 2000 încoace și poveștile din spatele cuplurilor celebre

acum 23 zile

Alexandra Dinu și Mircea Radu, Adrian Pintea și Lavinia Tatomir, Maia Morgenstern și Dumitru Bălțeanu și multe alte cupluri celebre și-au promis iubire chiar în pragul dintre ani. Poveștile lor ascunse și neștiute de publicul larg, le puteți urmări în materialele de mai sus.

DOSARELE VIP

Cristina Rus și ghinioanele ei în amor! Acum se pare că a găsit bărbatul ideal, dar până la el ... a tot iubit

acum 37 zile

Cristina Rus s-a lansat spre sfârșitul anilor 90', începutul anilor 2000 și s-a făcut remarcată prin câteva piese pe care le-a cântat solo sau alături de alți artiști de la vremea respectivă. Puțin cunosc însă faptul că în spatele succesului ei pe piața muzicală de atunci, au stat câțiva bărbați.

DOSARELE VIP

Nelu Ploieșteanu, idolul femeilor la orice vârstă! Lăutarul iubește la bătrânețe mai ceva ca-n tinerețe

acum 37 zile

Deși este căsătorit de mai bine de 40 de ani și are și un copil cu soția lui, Nelu Ploieșteanu nu s-a dat niciodată în lături de la escapadele extraconjugale. Ba mai multe decât atât, mereu a avut curajul să recunoască public, fără nicio jenă că soția nu îi ajunge.

DOSARELE VIP

Inventarul lui Cătălin Crișan: două căsnicii, trei copii și multe foste iubite! "M-am îndrăgostit și m-am grăbit când am luat decizii"

acum 37 zile

Cătălin Crișan este unul dintre artiștii români care poate spune că s-a bucurat de viața amoroasă la maxim. De-a lungul anilor s-au putut număra două soții, trei copii, dar și multe alte foste iubite, al căror număr probabil că artistul nu și-l mai amintește.

DOSARELE VIP

Pe cine a iubit Diana Munteanu? Lista iubirilor secrete ale unei soții de fotbalist!

acum 37 zile

Diana Munteanu este o prezență controversată în lumea mondenă, mai ales din prisma relațiilor pe care le-a avut. A trăit destul de multe povești de dragoste cu bărbați celebri sau mai puțin cunoscuți din lumea sportului, dar nu numai.

DOSARELE VIP

Bisturiul i-a creat probleme! Adevăratul motiv pentru care Daniela Gyorfi şi-a pus silicoane

acum 44 zile

Daniela Gyorfi a fost solicitată să îşi etaleze corpul într-o revistă destinată bărbaţilor. I-a surâs ideea, mai ales că dobândea un capital de imagine şi un onorariu pe măsură. Din păcate, mama natură nu fusese prea darnică, aşa că a trebuit să apeleze la serviciile unui estetician.

DOSARELE VIP

Unul e cu dragostea, altul cu banii! Cine este sponsorul Ritei Mureșan?

acum 44 zile

A trecut prin momente cumplite și a suferit foarte mult în dragoste. Soarele a răsărit și pe strada ei, iar acum iubește din nou, dar altul este bărbatul care o sponsorizează.

DOSARELE VIP

Dragostea cu năbădăi continuă! Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană trăiesc o telenovelă făr' de sfârșit

acum 51 zile

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au devenit celebri mai ales datorită relației tumultoase pe care au avut-o. Nici ei nu mai știu de câte ori s-au certat, s-au despărțit și apoi s-au împăcat. Jurnaliștii au reușit să numere cinci căsătorii, dar și mai multe certuri. Cei doi au și doi copii împreună și sperau că aceștia îi vor uni mai mult. Ei bine, cum era de așteptat lucrurile nu au stat chiar așa.

DOSARELE VIP

Florin Piersic, un crai ce a frânt mii de inimi! Are un succes nebun la public, dar și la femei

acum 51 zile

Orice român a auzit probabil de Florin Piersic. Este un actor care a avut un succes răsunător de-a lungul carierei sale, publicul l-a iubit mult, dar mai ales femeile. Poate nici el nu mai știe câte cuceriri a avut, dar cert este că s-a căsătorit de multe ori.

DOSARELE VIP

Mariana Moculescu a dat de greu, ghinioanele în dragoste o urmăresc și acum! Câți bărbați a încercat după Horia Moculescu?

acum 65 zile

Numele Marianei Moculescu este din ce în ce mai prezent în presa mondenă. Mariana este de fapt o fostă menajeră, ce i-a pus inima pe jar compozitorului Horia Moculescu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1989 pentru că ea a rămas însărcinată, în timp ce făcea curat în casa lui Horia.

DOSARELE VIP

Lista secretă a lui Cristi Borcea! Ce femei așteaptă să se libereze?

acum 65 zile

Fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea a avut parte de o viață tumultoasă până să fie condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. Acum se află după gratii și a lăsat în urmă multe femei ce i-au trecut prin viață.

DOSARELE VIP

N-are noroc la bărbați, ci numai la amanți! Vica Blochina a lui Pițurcă și inventarul iubiților ei

acum 65 zile

Nu mulți știu că Vică Blochina este o fostă balerină din Lituania. Ea a devenit cunoscută prin relația de aproape 16 ani pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. Cei doi au fost amanți și au avut și un copil împreună, pe care însă Pițurcă nu a vrut să îl recunoască, iar de aici până la scandalul prin tribunale, nu a mai fost decât un singur pas.

DOSARELE VIP

Elena Cârstea și bărbații din viața ei. După multe eșecuri în amor, unul a convins-o!

acum 65 zile

Elena Cârstea este o artistă desăvârșită. Cu toate că era destul de apreciată pentru muzică ei și părea că are succes, viața sentimentală nu i-a mers chiar la același nivel. Artista avea niște convingeri feministe, desprinse probabil din eșecurile pe care le-a avut în plan amoros. Replica celebră "Toți sunt bărbații sunt mitocanii, nu toți o parte dintre ei," a consacrat-o, dar probabil a avut și urmări.

DOSARELE VIP

Până să ajungă la căsătorie, a trecut prin multe! Cum a decurs tinerețea Sânzianei Buruiană?

acum 72 zile

Sânziana Buruiana este un personaj destul de cunoscut în lumea mondenă, iar în aceeași măsură destul de controversat. Poate nu mulți știu, dar Sânziana provine dintr-o familie de intelectuali și a terminat o facultate de stat și un master. Cu toate astea însă, mereu a preferat să se facă remarcată mai mult prin modelling și prin prezența în diverse scandaluri mondene.

DOSARELE VIP

Florin Salam are o poveste de viață impresionantă! Prin câte a trecut manelistul până să fie gata din nou de nuntă?

acum 72 zile

Florin Salam sau Florin Stoian, după numele lui real a început să rupă topurile în materie de manele încă din anul 2000. Are o poveste de viață tumultutoasă, presărată cu multe suișuri și coborâșuri. A început treptat să aibă succes, iar odată cu el au venit și femeile.

1
2
3
4
5
6
7
Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!