DOSARELE VIP

Nicolae Guţă, "regele" amorului! Câte femei a sedus cu borseta lui

acum 89 zile

Nicolae Guţă a avut femei fără număr! Pe lângă cele 10 iubite oficiale, manelistul a avut şi numeroase amante. La emisiunea "Dosarele Vip", de la Antena Stars, cele două gazde Dan Capatos şi Cristi Brancu au făcut o listă a iubitelor "regelui manelelor".

DOSARELE VIP

Andreea Spătaru, trasă de păr şi înjurată în plină stradă! Ce secrete a ascuns blonda în trecut

acum 89 zile

Andreea Spătaru a avut parte de poveşti de dragoste care s-au lăsat cu bătăi şi înjurături în plină stradă. Dan Capatos şi Cristian Brancu au despicat firul în patru la emisiunea Dosarele Vip, de la Antena Stars. Toate poveştile de dragoste, relaţiile şi iţele ascunse ale...

DOSARELE VIP

Cove, un vânător de vedete? Cu ce divă a fost la un pas de căsătorie

acum 103 zile

Cristi Brancu şi Dan Capatos au despicat povestea amoroasă a lui Gabriel Coveşeanu, alias Cove. Actorul a început de jos şi foarte târziu a ajuns în televiziune. De când a devenit celebru el a avut foarte multe iubite la fel de celebre, iar cu una dintre ele aproape că a ajuns la...

DOSARELE VIP

Crimă sau accident? Moartea jurnalistului Dumitru Tinu a lăsat în urmă multe semne de întrebăre!

acum 110 zile

Moartea jurnalistului Dumitru Tinu a lăsat în urmă multiple semne de întrebare şi prea puţine răspunsuri. După mai bine de 12 ani de la cumplitul accident încă mai planează misterul asupra condiţiilor suspecte în care şi-a găsit sfârşitul.

DOSARELE VIP

Daniela Gyorfi, cea mai nonconformistă vedetă! De ce se plângeau bărbaţii care au trecut prin patul ei?

acum 110 zile

Este cea mai nonconformistă cântăreaţă de la noi, iar despre ea se poate spune că a experimentat cam tot ce se putea până s-a făcut femeie de casă. Au trecut mulţi bărbaţi prin aşternuturile Danielei Gyorfi, dar pentru cine a îmbrăcat şi rochia de mireasă?

DOSARELE VIP

Ileana Badiu, apariţie într-o scenă de amor la doar 17 ani! Cum a reacţionat tatăl ei după ce a aflat vestea?

acum 110 zile

Ileana Badiu, o tânără rebelă, care a căutat să fie în centrul atenţiei.A fost ambiţioasă şi a obţinut tot ce şi-a dorit. A trecut printr-un divorţ şi nici de a doua căsnicie nu a putut să se bucure din plin.

DOSARELE VIP

Olăroiu Junior, un palmares de invidiat! Cât este de lungă lista femeilor celebre care l-au făcut să-şi piardă minţile?

acum 110 zile

Olăroiu Junior a reuşit să atragă în pat tinere devoratoare de băieţi frumoşi şi de averi pe măsură. Îmbrăcat după ultima fiţă şi cu maşini de zeci de mii de euro în dotare, junele a agăţat tot ce i-a poftit inima!

DOSARELE VIP

Adevărul despre idilele ascunse din viaţa Mirabelei Dauer: "A fost cea mai urâtă perioadă!"

acum 138 zile

Nu regretă nimic din ce a trăit! Mirabela Dauer a luat viaţa aşa cum i s-a dat şi cu bune şi cu rele. Şi, a învăţat să se ridice de fiecare dată când a căzut. O femeie mică de statură, dar cu un suflet mare şi optimism debordant a luptat să-şi construiască o carieră, deşi nu se trăgea dintr-o familie cu posibilităţi.

DOSARELE VIP

Idile ştiute şi neştiute! Câte femei cunoscute au suspinat după Ionuţ Dolănescu?

acum 138 zile

Ionuţ Dolănescu are un trecut amoros "năbădăios". Artistul nu a iertat nici o femeie frumoasă care i-a ieşit în cale. A iubit şi măritate şi mai în vârstă, dar şi tinerele. Potrivit Revistei Vip, în tinereţe ar fi avut o idilă cu interpreta de muzică populară Steliana Sima, relaţie cu care Maria Ciobanu ar fi fost de acord.

DOSARELE VIP

Elena Hueanu, dorită ca trofeu! Câţi bărbaţi cunoscuţi i-au stat la braţ de-a lungul timpului?

acum 138 zile

Povestea Elenei Hueanu poate face oricând subiectul unui film. Străluceşte pe podium şi se poate lăuda cu un trecut amoros bogat, dar manechinul a trecut de multe ori de la agonie la extaz. Copilăria ei a fost una extrem de grea. Tatăl îi bătea cu sălbăticie pe fraţii, dar şi pe mama Elenei.

DOSARELE VIP

Ştefan Stan a înşirat femeile ca pe mărgele, dar niciuna nu i-a pus capac! Câte frumuseţi celebre i-au trecut prin pat?

acum 138 zile

Ştefan Stan, ca orice "star" care se respectă, înşiră femeile ca pe mărgele. Până la anii lui a bifat o căsnicie, un divorţ, o logodnă şi multe despărţiri. Cunoscut pentru faptul că are lipici la femei, cântăreţul a fost combinat de-a lungul timpului cu multe frumuseţi din lumea mondenă, dar şi cu domnişoare dornice să iasă din anonimat.

DOSARELE VIP

Nadia Comăneci, dorită ca trofeu de mulţi bărbaţi celebri! Adevărul despre idila cu Nicu Ceauşescu

acum 152 zile

A scris istorie în gimnastică! Nadia Comaneci este unul din simbolurile naționale prin excelență! În 1976, la Montreal devine prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic. Pentru reușitele sale, "Zâna de la Montreal", aşa cum a fost numită, a fost dorită ca trofeu de mulți bărbați celebrii ai vremii.

DOSARELE VIP

Adevărul despre mariajele eşuate ale lui Bodo! Câte femei i-au marcat viaţa?

acum 152 zile

Bogdan Marinescu, cunoscut ca Bodo de la Proconsul a avut câteva căsnicii eşuate. Prima dată s-a însurat când avea 19 ani, însă dragostea a durat doar trei ani. În urma acelui mariaj, a rezultat primul său fiu, Alex. Cei doi s-au văzut în urmă cu câţiva ani, pentru că acesta locuieşte în America, împreună cu mama lui.

DOSARELE VIP

Marina Voica, viaţă de roman! Cine este bărbatul pe care regretă că l-a pierdut?

acum 152 zile

A avut o viaţă de roman, cu iubiri, amăgiri şi drame. Dar, este o învingătoare! Sângele rusesc i-a clocotit în vene, iar sufletul ei parcă nu îmbătrâneşte niciodată. Pe scenă, a stârnit multe invidii, pentru că a fost o femeie fermecătoare. Nu era bărbat care să nu o dorească şi femeie care să nu o invidieze pe Mariana Voica.

DOSARELE VIP

Se spune că el a avut 1000 de femei! Câte frumuşeţi celebre a iubit şi a părăsit Alexandru Erbaşu?

acum 152 zile

Şarmant şi cu bani Alex Erbaşu a avut mare lipici la femei. Şi, dacă a văzut că-i merge nu s-a oprit la una, în agenda lui a bifat multe frumuseţi autohtone. Alexandru Erbaşu este un crai care se poate lăuda cu un palmares impresionant de femei frumoase.

DOSARELE VIP

Viaţa Marioarei Zăvoranu, fără perdea! Tot ceea ce nu se ştia despre ea

acum 166 zile

Marioara Zăvoranu, o femeie cu atitudine,elegantă şi sigură pe ea,dar cu un destin şi-o viaţă care au făcut-o să treacă de la agonie la extaz. A avut afaceri şi bani, dar trecutul ei a fost unul tragic. Povestea dramatică a Marioarei începe încă din clipa când a venit pe lume....

DOSARELE VIP

Roxana Dobre, ambiţioasă din fire! Câţi bărbaţi a încercat, până să îl cunoască pe Florin Salam

acum 187 zile

A participat la tot felul de prezentări de modă şi se poate lăuda cu un pictorial incendiar într-o revistă dedicată sexului tare. A fost ambiţioasă şi s-a luptat să devină cunoscută! Roxana Dobre, actuala iubită a celui mai cunoscut manelist, Florin Salam, a sedus bărbaţii pe bandă rulantă până să ajungă la "Prinţul manelelor".

DOSARELE VIP

Laura Lavric, file din povestea ei de viaţă! A suferit din dragoste şi a fost la un pas de sinucidere

acum 187 zile

Cântă de veselie şi aduce binedispoziţia acolo unde este prezentă. Dar, viata ei nu a fost tocmai roz şi a umplut-o de nenumărate ori de amărăciune. Laura Lavric este o femeie care şi-a făcut norocul singură şi care a ajuns să fie o învingătoare!

DOSARELE VIP

Detalii neştiute despre viaţa Corinei Chiriac! Cât a stat fericirea pe strada ei?

acum 187 zile

La o vârstă la care alte doamne se ocupă de nepoţi, Corina continuă să atragă privirile bărbaţilor! Încă din tinereţe era renumită, nu doar pentru talentul muzical, ci și pentru nonconformismul de care dădea dovadă. Dacă pe vremuri ar fi existat vreo revistă dedicată sexului frumos, cu siguranță Corina ar fi obținut locul I pentru cea mai sexy artistă.

DOSARELE VIP

Alexandru Piţurcă, trădat de fotbal, consolat de domniţe! Câte femei celebre i-au trecut prin pat?

acum 187 zile

E tânăr, frumos şi are un tată renumit, care i-a pus lumea la picioare. Este vorba despre Alexandru Piţurcă. Un proverb românesc spune că "aşchia nu sare departe de trunchi", ei bine, zicala i se potriveşte de minune.

DOSARELE VIP

Jean de la Craiova, INFIDELITĂŢI în afara căsătoriei! Pe cine a pupat ILEGAL manelistul

acum 194 zile

Jean de la Craiova, pe numele lui din buletin Jean Dumitrache este un adevărat crai care face si acum furori printre domnişoare.Iubeşte viaţa şi tot ce e frumos. Deşi este căsătorit, manelistul a mai avut bucurii şi în afara căsniciei. Tentaţia e mare deşi ai verighetă pe deget....

DOSARELE VIP

Catrinel Menghia şi frumuseţea ei răpitoare! Ce bărbaţi s-au lăsat fermecaţi de vedetă

acum 194 zile

Bărbaţii suspină după ea, iar femeile crâşnesc din dinţi de invidie. E frumoasă, celebră şi dorită de toţi bărbaţii de pe Mapamond. Catrinel Menghia a ajuns să spargă toate frontierele cu frumuseţea ei. La doar 16 ani a prins un contract exclusivist cu o agentie de modele...

DOSARELE VIP

Cristian Daminuţă, mai ceva ca un crai! La ce dive a marcat fotbalistul

acum 194 zile

Cristian Daminuţă a făcut ravagii printre domnişoare iar ele picau ca secerate. Fotbalistul, care s-a născut talent şi a rămas la stadiul de speranţă, a trecut prin patul multor domnişoare din showbiz. În 2011, o brunetă focoasă reuşea să-l pună cu botul pe labe! Anemona nu...

DOSARELE VIP

Bărbaţii din viaţa Cosminei Păsărin! Cine s-a bucurat de nurii ei

acum 194 zile

Este o femeie seducătoare şi a pus inima pe jar mulţi bărbaţi cunoscuţi din showbiz focoasa brunetă este cunoscută drept o devoratoare de bărbaţi celebri. I-au plăcut bărbaţii şi a atacat fără milă şi fără număr. A intrat în lumina reflectoarelor la vârsta de 19 ani,...

DOSARELE VIP

Lucian Viziru, Don Juan-ul showbiz-ului sau "bestia" cu ochi verzi! Multe femei celebre a agăţat, dar niciuna n-a rămas!

acum 208 zile

Cu un statut de mare cuceritor, Lucian Viziru a fost un crai curtat şi are o listă lungă de femei care i-au trecut prin pat. Era liber, frumos şi era vedetă! Pentru ele, artistul, acum antrenor de tenis a reprezentat o adevărată partidă şi nu puţine au fost cele care s-au înghesuit să-i intre în graţii.

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Acces direct


Un show pacatos


Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!