DOSARELE VIP

Simona Traşcă a trăit adevărate drame în copilărie, dar acum a răsărit soarele şi pe strada ei! Bat clopote de nuntă?

acum 12 zile

De-a lungul timpului, Simona Traşcă a făcut victime în rândul bărbaţilor şi a reuşit să le sucească minţile multora din showbiz, iar pe rivale le-a băgat în boală.

DOSARELE VIP

Poveştile amoroase ale lui Gică Popescu bat orice film! Cât a experimentat fotbalistul până să-şi găsească perechea

acum 12 zile

Gică Popescu a fost un diamant în fotbal şi de multe ori a fost comparat cu Gică Hagi. A făcut carieră, dar nici cu fetele nu a dus-o rău, căci era un bărbat cu lipici la femei.

DOSARELE VIP

I-au trecut prin dormitor numai dive celebre şi a avut tot ce şi-a dorit! Povestea incredibilă de viaţă a miliardarului Ioan Neculaie

acum 12 zile

A avut tot ce i-a poftit inimioara! Dive celebre sau numeroase starlete ale showbiz-ului autohton i-au trecut prin dormitor! Căci îşi permite. Are o avere impresionantă, e divorţat şi asta îi asigură succesul în rândul domnişoarelor din peisajul monden.

DOSARELE VIP

A fost sărac lipit în copilărie, dar acum femeile roiesc în jurul lui! Detalii picante despre iubirea interzisă dintre Sorin Copilul de Aur şi Margherita de la Clejani

acum 26 zile

Sorinel Copilul de Aur a fost descoperit de Dan Bursuc şi a debutat în muzică în 2003, la vârsta de 12 ani.Tatăl lui lucra ca zidar la fratele lui Dan Bursuc, astfel impresarul a ajuns să-i descopere potenţialul. Şi, a rămas cu gura căscată când a văzut cât aur zace în vocea puştiului.

DOSARELE VIP

Anna Lesko, istoria poveştilor de amor! Trupul ei de balerină a încins orice imaginaţie! Nici ea nu-şi mai aminteşte de nebuniile tinereţii

acum 26 zile

Cântăreaţa considerată până nu demult o devoratoare de bărbaţi potenţi financiar, a intrat în showbiz printr-un scandal în care au fost implicate nume grele precum: Irinel Columbeanu, Mihaela Rădulescu sau Elan Schwartzenberg.

DOSARELE VIP

Informaţii-bombă despre relaţia secretă a lui Gigi Neţoiu! Cu ce mare gimnastă s-a iubit afaceristul?

acum 26 zile

Gigi Neţoiu este catalogat drept securist şi iubitor de fotbal. Dacă după Revoluţie a devenit cunoscut în calitate de investitor în fotbal, de-a lungul vremii fiind acţionar la două cluburi, înainte de 1989, Neţoiu, zis şi 'Comandantul' a fost ofiţer de Securitate. El a fost acuzat că s-a ocupat, cu „filatul" lui Mircea Dinescu şi a lui Stelian Tănase.

DOSARELE VIP

Faţa nevăzută a copiilor lui Nicolae Ceauşescu! Au dus o viaţă de lux, dar ce preţ plătit pentru asta? Urmaşii au fost prezentaţi ca nişte monştri

acum 47 zile

Au simţit de mici gustul luxului, au avut o tinereţe plină de bogăţie, însă în final, au fost arestaţi, anchetaţi, iar Zoia şi Nicu Ceauşescu şi-au găsit sfârşitul în urma unor lungi suferinţe.

DOSARELE VIP

Ei ştiu cel mai bine cum să atragă atenţia! Cum se întrec în capricii milionarii ţării? Se scaldă în lux şi opulenţă

acum 47 zile

Fie că se răsfaţă cu băuturi fine de zeci de mii de euro sau conduc bolizi de lux, milionarii noştrii se distrează cum le trece prin minte. Că doar când ai bani îţi permiţi orice! Prosperii bogătaşi autohtoni ştiu să atragă atenţia când vine vorba de viaţa bună pe care o trăiesc.

DOSARELE VIP

Trecutul tumultos al lui Beyonce de România! Ce manelişti celebri i-au trecut prin dormitor? I-a înşirat ca pe mărgele

acum 47 zile

Mădălina Dumitriu sau Beyonce de România a făcut senzaţie printre manelişti. Nu că ar avea o voce deosebită, ci pentru simplu fapt că are un trecut tumultos.

DOSARELE VIP

I-a fost lipită eticheta de: "Noul Hagi", dar în patul divelor a arătat cu adevărat ce poate! Ianis Zicu, golgheter în amor!

acum 47 zile

A arătat ce poate în viaţa personală, mai mult decât pe teren, deşi pe el a fost lipită eticheta de „noul Hagi". A fost cumpărat la doar 20 de ani de Internazionale Milano, dar nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, căci el a cochetat cu viața mondenă.

DOSARELE VIP

Cândva drăcuşori, acum îngeraşi! Vedetele care s-au resemnat şi s-au transformat în familişti convinşi

acum 54 zile

Au fost capetele de afiş ale tabloidelor, iar unele dintre vedete chiar şi-au făcut debutul în showbiz prin prisma scandalurilor în care au fost implicate. Însă au renunţat la atitudinea rebelă şi s-au cuminţit.

DOSARELE VIP

Unde au adus-o kilogramele în plus? Povestea Minodorei după idilele cu năbădăi

acum 54 zile

Nu regretă nimic din ce a fost în trecutul ei. Minodora are o viaţă fericită, o carieră reuşită şi o familie pe care mulţi o invidiază.

DOSARELE VIP

Dosarul VIP al Reginei R&B! Bogata viaţă mondenă a Cristinei Spătar în urma relaţiilor amoroase

acum 54 zile

Regina R&B s-a bucurat de o bogată viaţă mondenă...Cristina Spătar a fost curtată şi a avut relaţii cu bărbaţi renumiţi şi de cele mai multe ori foarte bogaţi.Vedeta a reuşit dea lungul timpului să ţină capul de afiş cu viaţa amoroasă mai des decât cu vreun super hit.

DOSARELE VIP

Andreea Tonciu, echipă de fotbal din foştii iubiţi!

acum 54 zile

Andreea Tonciu a făcut tot ce a vrut... A iubit năbădăios şi ar fi putut face o mini echipă de fotbal cu foştii ei iubiţi. Brunetei i-au trecut prin pat pe rând, Ionuţ Luţu, Gianni Kiriţă, Cristi Pulhac, Cristi Daminuţă, dar şi Nicolae Mitea. Iar acum Daniel i-a îndeplinit cea mai arzătoare dorinţă, aceea de a fi mămică.

DOSARELE VIP

Au strâns ban pe ban, dar nu au alergat degeaba! Averile fabuloase ale artiştilor de muzică populară

acum 75 zile

S-au ales cu averi fabuloase! Nu doar maneliştii au strâns bani de la cântări, ci şi artiştii de muzică populară au făcut bani grămadă! Despre agoniseala lui Dolănescu s-au vehiculat sume fabuloase. Se spunea că averea maestrului s-ar ridica la peste două milioane de euro.

DOSARELE VIP

Ei au banii, ele... anii! Ce a ieşit? După ce au pus mână pe milionari, s-au făcut fete de casă!

acum 75 zile

Şi-au cântat bucuria şi amarul în melodii, ba chiar au mai schiţat pe ici, pe colo, portretul robot al prinţului aşteptat să le salveze de pe scena muzicală şi, odată ce pe calul alb a venit nu doar alesul, ci şi verigheta pe deget, fetele s-au retras să trăiască viaţa pentru care au fost, de fapt, născute: aceea de casnice şi familiste perfecte.

DOSARELE VIP

Poveşti picante despre băieţii 3 SUD EST! Cine le-a făcut nopţile mai frumoase?

acum 75 zile

Despre Laurenţiu Duţă umbla vorba în 2000 că şi-ar fi rotunjit veniturile odată cu înfiinţarea trupei "Animal X". Gurile rele spuneau că ar fi primit o maşină luxoasă ca să aducă pe piaţă o noua formaţie. Şi cum băieţii de la "Animal X" nu prea aveau voce, se zvonea că Duţă cânta şi băieţii dansau.

DOSARELE VIP

Florin Piersic Junior, secrete de nebănuit despre viaţa sa amoroasă! A fost iubit de femei, dar înşelat de soţie

acum 75 zile

Moşteneşte trăsăturile tatălui său. De la talent, până la şarm, Florin Piersic Junior şi-a făcut faimă în showbiz ca mare crai şi sunt voci care spun că nu este născut să fie cu o singură femei, la fel ca tatăl lui.

DOSARELE VIP

Nu primesc doar bani, ci şi ploaie de pumni! Maneliştii au o viaţă opulentă, dar trăiesc pe pielea lor umilinţe grele! Nimeni nu ştie la ce riscuri se expun

acum 89 zile

Vile opulente, maşini de lux şi femei fără număr. Aşa pare din exterior viaţa maneliştilor. Dincolo de strălucirea de la suprafaţă,realitatea este dură.Artiştii trec prin clipe de o violenţă ieşită din comun la cântări. Interlopii şi cămătarii ajung să arunce nu doar cu bani, ci şi cu pumni către ei.

DOSARELE VIP

Cristian Boureanu a umblat din floare-n floare! Detalii despre despărţirea de Valentina Pelinel! După divorţ a trăit viaţa la maxim

acum 89 zile

Cristian Boureanu a devenit cunoscut pentru cariera sa în politică. Cu toate acestea, ultima perioadă a ţinut primele pagini ale tabloidelor mai mult cu idilele pe care le-a avut după ce a divorţat de Valentina Pelinel.

DOSARELE VIP

Cătălin Crişan, aşa cum nu îl ştiai! Se îndrăgosteşte uşor, uşor, dar îi trece la fel de repede! Adevărul NEŞTIUT despre femeile din viaţa lui

acum 89 zile

Se îndrăgosteşte uşor şi îi trece la fel de repede! Cătălin Crişan şi-a încercat de multe ori norocul.Cătălin Crişan a curtat multe femei la viaţa lui, deşi în tinereţe era mai timid. În 1986, artistul se iubea cu Nicole Formescu, dar povestea lor de iubire a durat doar un an de zile.

DOSARELE VIP

Sânziana Buruiană, aşa cum nu ţi-o imaginai! Picanterii NEŞTIUTE până acum despre aventurile ei, dinaintea lui Nicolae Zuluf

acum 89 zile

Nu credem să mai existe cineva care să nu o cunoască! Sânziana Buruiană s-a făcut remarcată prin modelling și prin prezența în diverse scandaluri mondene.

DOSARELE VIP

Detalii neştiute din culisele folclorului! Cele mai răsunătoare scandaluri în care au fost implicaţi cântăreţii de muzică populară

acum 103 zile

N-au fost puşi pe triluri duioase sau pe refrene lacrimogene, ci mai degrabă pe replici tăioase, cu vorbe grele, din popor. Temperamentul balcanic a dat în clocot şi toată lumea s-a certat cu toată lumea. Nu, nu vorbim despre vedetele mondene, ci despre artiştii de muzică populară care şi-au spălat de multe ori rufele murdare în public.

DOSARELE VIP

Serghei Mizil şi-a trăit viaţa la maximum şi nu i-a păsat de gura lumii! Tot ce nu ştiai despre trecutul lui şi poate nici el nu-şi mai aminteşte

acum 103 zile

Efervescent şi slobod la vorbă, Serghei Mizil este imaginea fidelă a tipului de rebel care se manifestă ca atare, indiferent de regimurile politice existente. Şi, nu există subiect pe lumea asta despre care să nu aibă vreo opinie!

DOSARELE VIP

Monica Tatoiu, sarea şi piperul showbiz-ului! Viaţa ei e mai tare ca un film. Rula bărbaţii ca pe trabuc

acum 103 zile

Putem spune că este de "trei ori femeie"! Este spectaculoasă, îndrăzneaţă, nonconformistă şi exuberantă. Monica Tatoiu căci despre ea vorbim este recunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes femei de afaceri.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!