A avut numai bărbaţi celebri, dar ultimul parcă i-a luat minţile! Cele mai fierbinţi poveşti de dragoste ale Mădălinei Ghenea

+2 click pentru
galerie

Este modestă, deşi face furori la depărtare de casă! Mădălina Ghenea este spontană, naturală, spectaculoasă. Frumoasa româncă s-a născut în Slatina, iar la 14 ani a plecat de acasă pentru un vis care a prins viaţă. A ajuns model şi actriţă râvnită de staruri de la Hollywood. Şi rezultatul este uluitor.

Frumuseţea ei a fost remarcată, iar acum o ştie o lume întreagă. Însă până să ajungă aici, l-a cunoscut pe Dragoş Săvulescu! Un bărbat potent financiar, pe care l-a vrăjit atât de bine, încât gurile rele spun că Săvulescu ar fi divorţat de soţia lui pentru a fi împreună cu Mădălina.

Fotomodelul l-a convins să se mute împreună cu ea în Italia, acolo unde Săvulescu i-a acordat tot sprijinul. În 2009, Mădălina făcea mare vâlvă, atunci când a fost distribuită în videoclipul celebrului artist Eros Ramazzoti. Alături de care a trăit clipe pasionale pe platoul de filmare. Presa a scris atunci că artistul şi olteanca ar fi avut o scurtă aventură. Dar prin viaţa ei a trecut şi Bogdan Vlădău.

Aflaţi mai multe detalii despre toate poveştile de dragoste ale Mădălinei Ghenea, urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews