A avut numai bărbaţi celebri, dar ultimul parcă i-a luat minţile! Cele mai fierbinţi poveşti de dragoste ale Mădălinei Ghenea

+2 click pentru
galerie

Este modestă, deşi face furori la depărtare de casă! Mădălina Ghenea este spontană, naturală, spectaculoasă. Frumoasa româncă s-a născut în Slatina, iar la 14 ani a plecat de acasă pentru un vis care a prins viaţă. A ajuns model şi actriţă râvnită de staruri de la Hollywood. Şi rezultatul este uluitor.

Frumuseţea ei a fost remarcată, iar acum o ştie o lume întreagă. Însă până să ajungă aici, l-a cunoscut pe Dragoş Săvulescu! Un bărbat potent financiar, pe care l-a vrăjit atât de bine, încât gurile rele spun că Săvulescu ar fi divorţat de soţia lui pentru a fi împreună cu Mădălina.

Fotomodelul l-a convins să se mute împreună cu ea în Italia, acolo unde Săvulescu i-a acordat tot sprijinul. În 2009, Mădălina făcea mare vâlvă, atunci când a fost distribuită în videoclipul celebrului artist Eros Ramazzoti. Alături de care a trăit clipe pasionale pe platoul de filmare. Presa a scris atunci că artistul şi olteanca ar fi avut o scurtă aventură. Dar prin viaţa ei a trecut şi Bogdan Vlădău.

Aflaţi mai multe detalii despre toate poveştile de dragoste ale Mădălinei Ghenea, urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews