A făcut furori în toată lumea, dar nu i-a fost ușor. Mulți au visat la Monica Bîrlădeanu, dar puțini s-au lipit de ea

 

Nu este ea singura femeie din lume, dar cu siguranţă este una care atrage atenţia indiferent de locul în care se află. Monica Bârlădeanu a făcut furori de-a lungul vremii, iar frumuseţea şi zâmbetul seducător au ajutat-o mult.
Nu este ea singura femeie din lume, dar cu siguranţă este una care atrage atenţia indiferent de locul în care se află. Monica Bârlădeanu a făcut furori de-a lungul vremii, iar frumuseţea şi zâmbetul seducător au ajutat-o mult.

Chiar dinainte să cunoască succesul,bărbaţii îi picau la picioare. În 1998, frumoasa brunetă intra în graţiile lui Dan Bittman. De dragul ei, cântăreţul şi-ar fi făcut chiar şi implant de păr, doar-doar va rămâne veşnic chipeş pentru ea.
Dragostei ei a fost a lui cât ea a profesat ca model în Iaşi. Când Monica s-a văzut pe sticlă, Dan Bittman a devenit istorie. La fel s-a întâmplat şi cu un alt iubit al vedetei.

Le-a dat papucii, deşi avea nevoie de sprijin financiar, pe vremea aceea vedeta nu îşi permitea luxul de a schimba ţinutele şi era văzută cu aceleaşi haine la toate sindrofiile unde era prezentă.Însă războiul dintre Mihaela Rădulescu şi Irina Schrotter a venit la fix pentru Monica. Irina a lăsat-o baltă pe divă şi a început să creeze pentru Monica.

Inima fermecătoarei moldovence a început apoi să bată pentru... un bărbat însurat.Monica l-a cunoscut pe Cosmin Olăroiu şi săgeata lui Cupidon şi-a făcut treaba.

Deşi era căsătorit cu Luminiţa, antrenorului i se aprinsese călcâiele după focoasa brunetă. Iar ea a profitat de acest lucru şi a încercat să-i forţeze mâna, să renunţe la nevastă şi la copil şi să se însoare cu ea.Aşa a pornit cearta.Şi când a văzut că el n-o voia decât amantă, Monica a negat legătura interzisă.

Gurile rele au spus că, ar fi încercat să-l facă gelos, aruncându-se în valurile mării cu Răzvan Fodor, dar de prisos, antrenorul dus a fost. Dar nu avea ea de ce să plângă, bărbaţii roiau în jurul ei şi următorul care a încercat să o cucerească este sportivul Alin Stoica, dar lui i-a dat flit.

În 2003 a început să scrie materiale pentru Revista Vip şi să le dea o mână de ajutor copiilor de la cămin.

Un an mai târziu, se încurcă cu Bobby Păunescu. Sentimentele mocneau de multă vreme, dar atunci el avea o iubită.Abia în momentul în care omul de afaceri a devenit liber, s-a înfiripat relaţia lor.E drept că s-au ascuns de ochii lumii câteva luni, dar paparazzii revistei VIP i-au surprins împreună, ziua-n amiaza mare.Iar iubitul vedetei a confirmat că formează un cuplu.


Idila s-a consumat în Los Angeles, într-un apartament închiriat de omul de afaceri, pentru că, Monica primise un rol în serialul Lost.
Cinematografia îi ocupa mare parte din timp, dar relaţia cu Bobby continua. Deşi nu este cunoscut drept un tip romantic, Monica Bârlădeanu a trăit clipe frumoase lângă el.

Odată cu ascensiunea în carieră, Monica a cunoscut şi dezavantajele celebrităţii.

Când a revenit în ţară, tot felul de obsedaţi o hărţuiau la telefon. Şi nu primea propuneri indecente doar de la bărbaţi, ci şi de la o americancă lesbiană.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews