DUMINICA, 28 FEBRUARIE 2016

A fost sexy rău şi a încins bărbaţii, dar doar unul o are. Claudia Pătrăşcanu şi-a găsit fericirea alături de Gabi Bădălău

 Facebook

Claudia Pătrăşcanu emană sexualitate prin toţi porii.Deşi acum este mămică şi soţie, nu putem uita că fosta componentă a trupei sexy a avut la picioare masculii, până să-l întâlnească pe Gabi Bădălău.Căci nu-i aşa, avea toate atuurile înaltă, frumoasă şi posesoarea unui bust natural impresionant.

Claudia Pătrăşcanu şi-a început cariera muzicală în 1998, odată cu proiectul Exotic, din care mai făceau parte Andreea Bănică şi Julia Jianu.Mai târziu, Andreea a părăsit trupa, iar Claudia şi Julia au format trupa Sexxy, până în 2006, când neînţelegerile dintre cele două au dus la ruptura formaţiei.A urmat apoi un scandal imens pentru numele trupei.

Până la urmă apele s-au liniştit, iar bruneta a continuat o carieră solo. În anii '90,  pe vremea când încă făcea parte din formaţia Exotic, Claudia a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Don Juan-ul Liviu Vârciu.El a fost prima ei iubire.

S-a întâmplat la un moment dat când eram copiii, aveam 19 ani 0.51MUSCA 1.49 a fost o relaţie mai puerilă, ne împăcam, ne despărţeam... dar a fost aşa cu rupturi relaţia.Eram copii, nu gândeam prea mult, nu ştiam cu ce se mănâncă acea relaţie, nu ne gândeam la viitor, nu visam prea mult

Focoasa brunetă a copilărit împreună cu Liviu şi când şi-au făcut debutul în muzică, drumurile lor se întâlneau tot mai des, ambii având concerte.Astfel, între ei s-a aprins scânteia dragostei, care a durat mai bine de un an de zile. A suferit, după despărţire, dar rănile s-au vindecat şi acum îşi aminteşte cu drag de acea perioadă.

Mai târziu, i-a intrat în graţii Ionuţ, un tânăr cu câţiva ani mai mare decât ea, Potrivit Revistei Vip, săgeata lui Cupidon a lovit-o atât de tare, încât nu mai putea sta departe de el nici o clipă.

Se iubeau, dar se mai şi ciondăneau, însă Claudia ştia cum să-şi împace iubitul cu tot felul de surprize ...Într-o seară, cântăreaţa l-a aşteptat cu o cină romantică la lumina lumânărilor.


Însă, povestea de dragoste nu a durat prea mult.Certurile i-au determinat să meargă fiecare pe drumul lui. Liberă ca pasărea cerului, în 2009, Claudia începea o poveste de dragoste alături de un turc Refik. Au urmat doi ani şi jumătate de amor cu năbădăi, în urma cărora ar fi trebuit să ajungă la altar.


Suferinţa şi dragostea au fost cele două cuvinte pe care le-a experimentat din plin în timpul relaţiei.Cei doi s-au logodit, însă faptul că solista a pierdut în piscină inelul de logodnă, pare că a fost un semn rău, căci la scurt timp relaţia a început să scârţâie.Au avut probleme din cauza unei foste iubite a turcului, au urmat mai multe certuri şi chiar despărţiri temporare.Apoi el s-a mutat în Africa şi i-a spus Claudiei să-şi refacă viaţa.


În 2013, Claudia a simţit din nou fiorul dragostei pentru Yanis, patronul unui club din Capitală. Deşi erau la început de drum, s-au mutat împreună şi relaţia părea una cât se poate de serioasă, turcul însoţind-o pe brunetă la toate spectacolele. Dar, lucrurile nu au mers aşa cum s-ar fi aşteptat, iar despărţirea a fost inevitabilă.

Şi, după o vreme în care diverşi pretendenţi i-au dat târcoale, bruneta s-a îndrăgostit din nou. Cel care a cucerit-o definitiv pe focoasa brunetă a fost Gabi Bădălău.Acesta a făcut primul pas pe facebook.

"Gabi a început să-mi scrie pe facebook... auzisem din presă. A găsit motivul atunci să intervină cu mesajul: îmi plac foarte mult şepcile tale. Nu i-am răspuns prima oară, nici a doua oară, mi-a mai scris de vreo câteva ori pe facebook", povestea Claudia în urmă cu puţin timp.

Şi aşa a început să se lege o idilă.Tumultuosul lui trecut amoros nu a pus-o pe gânduri şi nici faptul că el este mai tânăr decât ea cu șase ani.

"Suntem împreună de 2 luni. Este un băiat minunat. Nu am niciun stres legat de vârstă, este doar o cifră. A avut şi el alte relaţii, am avut şi eu. Dacă nu a mai mers ceva, asta este, o iei de la capăt. Presa i-a pus eticheta de «Crai de Dorobanţi». Am crezut în el, este un bărbat educat şi deştept", îl descrie artista.


Apariţia brunetei în viaţa lui Gabi Bădălu a fost de bun augur. Deşi bărbatul avea faimă de Don Juan, după ce şi-a trecut pe răboj relaţiile cu Ramona Gabor, Raluca Tănase de la Bambi sau Andreea Mantea, relaţie care s-a terminat cu cuvinte grele din partea ambelor părţi, Claudia l-a cuminţit. Vedeta a aflat în primele luni de relaţie că este însărcinată, dar iniţial a fost confuză şi lua în calcul varianta să renunţe la sarcină.

Claudia Pătrăşcanu la răscruce de drumuri înainte de sarcină? "Gabi m-a convins să păstrez copilul. M-am gândit, de teamă în momentul acela, să nu păstrez sarcina.Ce-o să zică lumea, ce vor sp părinţii, o mie de gânduri.Ideea e că Dumnezeu mi-a luminat mintea.Mi-a fost greu să-l sun pe Gabi, să-i sp:Sunt însărcinată şi am preferat să-i trimit o poză cu testul pe whatsapp", povesteşte Claudia.

Şi răspunsul tăticului a fost: "Te iubesc, vreau să fim împreună, te sun mai târziu".

Gabi  a cerut-o de nevastă, iar lucrurile între ei au evoluat cu o viteză uimitoare.Nici bine nu s-a obişnuit cu rolul de mămică, că a început să se ocupe de cele mai importante evenimente din viaţa ei.Anul trecut de ziua îndrăgostiţilor, cântăreaţa şi-a botezat bebeluşul şi tot atunci s-a căsătorit civil cu Gabi Bădălău!

Claudia Pătrăşcanu a trăit într-un an, cât alţii în 10! S-a îndrăgostit, a rămas însărcinată, s-a logodit, a devenit mamă şi cel mai important a devenit oficial doamna Bădălău.Şi anul acesta vor face o nuntă mai ceva ca în poveşti.

A.C.

COMENTARII

DOSARELE VIP

Totul despre femeile din viaţa lui Silviu Prigoană! Istoria certurilor şi împăcărilor cu Adriana Bahmuţeanu

acum 63 zile

Spontan şi de multe ori cu un umor negru, Silviu Prigoană este un om puternic, care a preferat mereu să vadă viaţa în roz, deşi ea ascunde multe drame. După ce a terminat liceul, Silviu Prigoană îşi dorea să ajungă preot.

DOSARELE VIP

A avut numai bărbaţi celebri, dar ultimul parcă i-a luat minţile! Cele mai fierbinţi poveşti de dragoste ale Mădălinei Ghenea

acum 63 zile

Este modestă, deşi face furori la depărtare de casă! Mădălina Ghenea este spontană, naturală, spectaculoasă. Frumoasa româncă s-a născut în Slatina, iar la 14 ani a plecat de acasă pentru un vis care a prins viaţă. A ajuns model şi actriţă râvnită de staruri de la Hollywood. Şi rezultatul este uluitor.

DOSARELE VIP

Nicolae Guţă nu se mai opreşte! A jucat femeile pe degete, dar acum este ţinut sub papuc

acum 63 zile

Iubăreţ nu glumă! Viaţa lui amoroasă pare desprinsă din telenovele. Nicolae Guţă i-a depăşit chiar şi pe craii de Dorobanţi la capitolul cuceriri. Manelistul a avut femei fără număr. De pe urma relaţiilor sale s-a ales cu zece copii, iar al 11-lea se pare că este deja pe drum.

DOSARELE VIP

Copiii, câmp de luptă pentru oamenii mari! Taţii celebrii care au luptat pentru custodia lor

acum 63 zile

Multe divorţuri din lumea mondenă s-au încheiat cu scandal.Iar când a existat şi un copil la mijloc lupta a devenit tot mai aprigă. Într-o lume în care eram obişnuiţi ca mamele să primească custodia, au fost şi cazuri când tătici celebri s-au luptat cu toate armele pentru a câştiga dreptul de a-şi creşte copiii.

DOSARELE VIP

A cântat cu pasiune şi a iubit la fel, dar a trecut prin multe divorţuri! Maria Ciobanu, secretele relaţiei tumultoase cu Ion Dolănescu

acum 70 zile

A strălucit pe scenă,iar vocea sa a fost asemănată cu trilurile unei privighetori, însă viaţa ei privată nu a fost una uşoară, ci presărată cu multe divorţuri.

Euforia.TV


Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!