A fost sexy rău şi a încins bărbaţii, dar doar unul o are. Claudia Pătrăşcanu şi-a găsit fericirea alături de Gabi Bădălău

 
+2 click pentru
galerie

Claudia Pătrăşcanu emană sexualitate prin toţi porii.Deşi acum este mămică şi soţie, nu putem uita că fosta componentă a trupei sexy a avut la picioare masculii, până să-l întâlnească pe Gabi Bădălău.Căci nu-i aşa, avea toate atuurile înaltă, frumoasă şi posesoarea unui bust natural impresionant.

Claudia Pătrăşcanu şi-a început cariera muzicală în 1998, odată cu proiectul Exotic, din care mai făceau parte Andreea Bănică şi Julia Jianu.Mai târziu, Andreea a părăsit trupa, iar Claudia şi Julia au format trupa Sexxy, până în 2006, când neînţelegerile dintre cele două au dus la ruptura formaţiei.A urmat apoi un scandal imens pentru numele trupei.

Până la urmă apele s-au liniştit, iar bruneta a continuat o carieră solo. În anii '90,  pe vremea când încă făcea parte din formaţia Exotic, Claudia a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Don Juan-ul Liviu Vârciu.El a fost prima ei iubire.

S-a întâmplat la un moment dat când eram copiii, aveam 19 ani 0.51MUSCA 1.49 a fost o relaţie mai puerilă, ne împăcam, ne despărţeam... dar a fost aşa cu rupturi relaţia.Eram copii, nu gândeam prea mult, nu ştiam cu ce se mănâncă acea relaţie, nu ne gândeam la viitor, nu visam prea mult

Focoasa brunetă a copilărit împreună cu Liviu şi când şi-au făcut debutul în muzică, drumurile lor se întâlneau tot mai des, ambii având concerte.Astfel, între ei s-a aprins scânteia dragostei, care a durat mai bine de un an de zile. A suferit, după despărţire, dar rănile s-au vindecat şi acum îşi aminteşte cu drag de acea perioadă.

Mai târziu, i-a intrat în graţii Ionuţ, un tânăr cu câţiva ani mai mare decât ea, Potrivit Revistei Vip, săgeata lui Cupidon a lovit-o atât de tare, încât nu mai putea sta departe de el nici o clipă.

Se iubeau, dar se mai şi ciondăneau, însă Claudia ştia cum să-şi împace iubitul cu tot felul de surprize ...Într-o seară, cântăreaţa l-a aşteptat cu o cină romantică la lumina lumânărilor.


Însă, povestea de dragoste nu a durat prea mult.Certurile i-au determinat să meargă fiecare pe drumul lui. Liberă ca pasărea cerului, în 2009, Claudia începea o poveste de dragoste alături de un turc Refik. Au urmat doi ani şi jumătate de amor cu năbădăi, în urma cărora ar fi trebuit să ajungă la altar.


Suferinţa şi dragostea au fost cele două cuvinte pe care le-a experimentat din plin în timpul relaţiei.Cei doi s-au logodit, însă faptul că solista a pierdut în piscină inelul de logodnă, pare că a fost un semn rău, căci la scurt timp relaţia a început să scârţâie.Au avut probleme din cauza unei foste iubite a turcului, au urmat mai multe certuri şi chiar despărţiri temporare.Apoi el s-a mutat în Africa şi i-a spus Claudiei să-şi refacă viaţa.


În 2013, Claudia a simţit din nou fiorul dragostei pentru Yanis, patronul unui club din Capitală. Deşi erau la început de drum, s-au mutat împreună şi relaţia părea una cât se poate de serioasă, turcul însoţind-o pe brunetă la toate spectacolele. Dar, lucrurile nu au mers aşa cum s-ar fi aşteptat, iar despărţirea a fost inevitabilă.

Şi, după o vreme în care diverşi pretendenţi i-au dat târcoale, bruneta s-a îndrăgostit din nou. Cel care a cucerit-o definitiv pe focoasa brunetă a fost Gabi Bădălău.Acesta a făcut primul pas pe facebook.

"Gabi a început să-mi scrie pe facebook... auzisem din presă. A găsit motivul atunci să intervină cu mesajul: îmi plac foarte mult şepcile tale. Nu i-am răspuns prima oară, nici a doua oară, mi-a mai scris de vreo câteva ori pe facebook", povestea Claudia în urmă cu puţin timp.

Şi aşa a început să se lege o idilă.Tumultuosul lui trecut amoros nu a pus-o pe gânduri şi nici faptul că el este mai tânăr decât ea cu șase ani.

"Suntem împreună de 2 luni. Este un băiat minunat. Nu am niciun stres legat de vârstă, este doar o cifră. A avut şi el alte relaţii, am avut şi eu. Dacă nu a mai mers ceva, asta este, o iei de la capăt. Presa i-a pus eticheta de «Crai de Dorobanţi». Am crezut în el, este un bărbat educat şi deştept", îl descrie artista.


Apariţia brunetei în viaţa lui Gabi Bădălu a fost de bun augur. Deşi bărbatul avea faimă de Don Juan, după ce şi-a trecut pe răboj relaţiile cu Ramona Gabor, Raluca Tănase de la Bambi sau Andreea Mantea, relaţie care s-a terminat cu cuvinte grele din partea ambelor părţi, Claudia l-a cuminţit. Vedeta a aflat în primele luni de relaţie că este însărcinată, dar iniţial a fost confuză şi lua în calcul varianta să renunţe la sarcină.

Claudia Pătrăşcanu la răscruce de drumuri înainte de sarcină? "Gabi m-a convins să păstrez copilul. M-am gândit, de teamă în momentul acela, să nu păstrez sarcina.Ce-o să zică lumea, ce vor sp părinţii, o mie de gânduri.Ideea e că Dumnezeu mi-a luminat mintea.Mi-a fost greu să-l sun pe Gabi, să-i sp:Sunt însărcinată şi am preferat să-i trimit o poză cu testul pe whatsapp", povesteşte Claudia.

Şi răspunsul tăticului a fost: "Te iubesc, vreau să fim împreună, te sun mai târziu".

Gabi  a cerut-o de nevastă, iar lucrurile între ei au evoluat cu o viteză uimitoare.Nici bine nu s-a obişnuit cu rolul de mămică, că a început să se ocupe de cele mai importante evenimente din viaţa ei.Anul trecut de ziua îndrăgostiţilor, cântăreaţa şi-a botezat bebeluşul şi tot atunci s-a căsătorit civil cu Gabi Bădălău!

Claudia Pătrăşcanu a trăit într-un an, cât alţii în 10! S-a îndrăgostit, a rămas însărcinată, s-a logodit, a devenit mamă şi cel mai important a devenit oficial doamna Bădălău.Şi anul acesta vor face o nuntă mai ceva ca în poveşti.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate