Adevărul despre trecutul Gabrielei Cristea! Picanterii despre bărbaţii care i-au trecut prin pat

 
+2 click pentru
galerie

Gabriela Cristea a făcut balet în copilărie şi s-a ales cu un trup armonios şi o prezenţă distinsă. Mai târziu, vedeta s-a orientat către mass media. În 1994, îşi făcea debutul la televiziunea naţională.

De-a lungul timpului şi-a schimbat de mai multe ori locul de muncă, dar şi starea civilă. Ea a intrat în atenţia presei în 2000, când a pozat în cele mai sexy ipostaze, în revista destinată bărbaţilor. Fotografiile fiind "dintre cele mai curajoase şi dezinhibate".

În 1999, existau bârfe că Gabriela s-ar fi consolat cu Tavi Colen, asta după ce a fost surprinsă plimbându-se braţ la braţ cu artistul prin Centrul Capitalei. Dar se pare că idila a fost mai scurtă decât o ploaie de vară. În 2004, vedeta petrecea clipe de neuitat cu Dimitris Pelopones.

Gabriela Cristea a intrat în atenţia presei în 2010, când a povestit că nu se înţelege cu părinţii şi fratele ei, cu care nu îşi mai dorea nici măcar să vorbească, în ciuda faptului că mama prezentatoarei tv era foarte bolnavă, Apogeul a fost atins când mama Gabrielei a murit fără ca prezentatoarea să-i fi îndeplinit ultima dorinţă, aceea de a o mai vedea pentru ultima dată.

La 18 ani s-a mutat cu primul ei iubit, Bogdan Santa, pe atunci angajat al televiziunii române.Dar a doua mamă i-a fost Paula Crăciunescu, femeia care i-a stat alături în cele mai grele momente din viaţă.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews