Amoruri nebune ale vedetelor și scandaluri la malul mării. Nici nu îți mai aminteai că au fost împreună

 

Vara dragostea înfloreşte! Când nisipul este încins, litoralul îndeamnă la nebunii. Aici se înnoadă şi deznoadă poveştile de dragoste.Purtate de entuziasmul serilor fierbinţi, vedetele lasă garda jos şi sunt prinse în fapt de cei care-i pândesc la orice pas.


Un cuplu părea de nedespărţit la mare.Dana Nălbaru şi Călin Goia erau văzuţi tot timpul ţinându-se de mână, un fel de Romeo şi Julieta ai anilor 2000.

Tot pe litoral îşi testa norocul la domnişoare Mihai Constantinescu.De data aceasta nu era Anastasia Lazariuc cea spre care îşi îndrepta toată atenţia, ci prezentatoarea Cătălina Mocanu.Cei doi au fost zăriţi împreună pe plajă, dar şi la hotel. Cei doi au urcat împreună în camera hotelului unde artistul era cazat.

În 2001, avea să fie deconsiprată idila dintre Giulia Anghelescu şi Andrei, fiul cel mare al lui Adrian Năstase.Artista părea extrem de entuziasmată de noua iubire, pe care s-a străduit să o ţină ascunsă timp de un an de zile , dar ochii vigilenţi au observat, la o deschidere a unui club din Mamaia, unde cânta trupa Candy că, porumbei erau îndrăgostiţi până peste cap.

O nouă idilă se întrezărea şi pentru Iuliana Marciuc. După scandalurile cu Enache, blonda se refugiaze în braţele protectoare ale lui George Ciubotaru.Cei doi nu s-au gândit că gesturile şi privirile trădează şi s-au afişat pe litoral la mai multe evenimente. Gurile rele spuneau că, George nu era pregătit să facă publică povestea şi nici ea nu îşi dorea acest lucru.

Chiar dacă a recurs la toate trucurie posibile pentru a fi cât mai discret, paparazzii au aflat cine-i stăpânise inima. Dan Negru a fost surprins pe plaja din Neptun cu o frumoasă brunetă.Sărutările şi îmbrăţişările au convins pe toţi cei prezenţi că privirea angelică a Codruţei l-a cucerit iremediabil pe Dan.

În 2002, Ana Lesko pornea furtuna în relaţia Mihaelei cu cel de-al treilea soț. .Blonda făcuse o cursă cu tractoraşul, pe plajă, împreună cu iubitul divei.Atunci Mihaela a luat foc şi a îndepărtat-o pe rivală. Şi ca să-i forţeze mâna milionarului, Mihaela a fugit cu un operator, iar mişcarea a fost bună, căci omul de afaceri i-a oferit imediat inelul.

Jumătate de plajă ar fi luat-o acasă pe iubita lui Fodor, dar numai Răzvan se bucura de ceea ce alţii au putut doar să privească.Catrinel Menghia a înnebunit toată suflarea masculină de pe litoral, în momentul în care s-a avântat în valuri în timp ce renunţa la sutienul din dotare.Şi cum momentul nu trebuia scăpat, fotoreporterul aflat la datorie, a executat rapid câteva poze.

Cunoscut pentru pasiunea sa de a colecţiona cât mai multe fete frumoase, Mihai Sturzu făcea o nouă victimă în 2002,la mare. Artistul a fost văzut peste tot cu o blondă focoasă. Jurnaliştii au făcut săpături, ca să afle mai multe despre domnişoara care-l însoţea şi au aflat de la chelnerii care i-au servit că, fata se numeşte Cornelia şi că s-a înfipt adânc în inima lui.

V.M

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews