Anca Ţurcaşiu, cele mai ascunse secrete! Pentru ce mare artist a vărsat lacrimi amare

 
+2 click pentru
galerie

Anca Ţurcaşiu este o prezenţă care încă îţi răpeşte privirea la cei 45 de ani. Ea este confirmarea că anii care trec nu şi-au pus amprenta asupra fizicului ei. Are un corp bine tonifiat si forme aproape perfecte.Şi, cu siguranţă ar fi încă favorită dacă ar concura la titlul de Miss Litoral.

În 1991, impresiona cu formele sale în pelicula de succes "Miss Litoral". Apariţia sa cu siguranţă nu a putut fi uitată, mai ales de bărbaţi. Anca Ţurcaşiu a acceptat atunci să filmeze o scenă de amor. Vedeta şi-a arătat nurii în toată splendoarea lor şi oamenii îşi amintesc şi acum de acest film.

Decizia de a filma acea secvenţă a fost una curajoasă, mai ales că la acea vreme publicul român nu era obişnuit cu scenele nud. Dar să întoarcem roata timpului. Anca Turcaşiu este, fără îndoială, o mare învingătoare. Cântăreaţa a biruit încă din primele clipe de viaţă, deşi a fost declarată moartă imediat ce a venit pe lume.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews