Anna Lesko, istoria poveştilor de amor! Trupul ei de balerină a încins orice imaginaţie! Nici ea nu-şi mai aminteşte de nebuniile tinereţii

 
+2 click pentru
galerie

Cântăreaţa considerată până nu demult o devoratoare de bărbaţi potenţi financiar, a intrat în showbiz printr-un scandal în care au fost implicate nume grele precum: Irinel Columbeanu, Mihaela Rădulescu sau Elan Schwartzenberg.

Lesko l-a cunoscut pe Iri în 1996, în perioada în care ea era dansatoare într-o trupă de balet. Între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste ce a durat opt ani, el fiind totodată cel care a scos-o din anonimat.

Deşi era iubita de ocazie a milionarului Irinel Columbeanu, frumoasa de peste Prut nu se sfia să atenteze la un alt milionar, Elan Schwartzenberg. La vremea respectivă, iubitul Mihaelei, a fost surprins pe ATV-ul său la mare, cu focoasa blondă. Dezinvotă, Lesko îşi aşezase mâna aparent întâmplător pe fermoarul pantalonilor milionarului. Şi atât i-a fost Mihaelei Rădulescu care a luat foc.

Pentru îndrăzneala ei, diva de la Monaco a catalogat-o pe cântăreaţă, drept o femeie uşoară pe care Irinel a cumpărat-o din port. Potrivit Revistei Vip, şi creatoarea de modă, Romaniţa alături de care Irinel împlinise 14 ani de relaţie şi cu care urma să se căsătorească i-a aruncat basarabencei cuvinte grele. Aceasta spunea despre fata care 'arde în flăcări', că era doar o consumabilă în viaţa lui Iri.

Aflaţi mai multe detalii despre aventurile Annei Lesko, urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews