Anna Lesko, istoria poveştilor de amor! Trupul ei de balerină a încins orice imaginaţie! Nici ea nu-şi mai aminteşte de nebuniile tinereţii

+2 click pentru
galerie

Cântăreaţa considerată până nu demult o devoratoare de bărbaţi potenţi financiar, a intrat în showbiz printr-un scandal în care au fost implicate nume grele precum: Irinel Columbeanu, Mihaela Rădulescu sau Elan Schwartzenberg.

Lesko l-a cunoscut pe Iri în 1996, în perioada în care ea era dansatoare într-o trupă de balet. Între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste ce a durat opt ani, el fiind totodată cel care a scos-o din anonimat.

Deşi era iubita de ocazie a milionarului Irinel Columbeanu, frumoasa de peste Prut nu se sfia să atenteze la un alt milionar, Elan Schwartzenberg. La vremea respectivă, iubitul Mihaelei, a fost surprins pe ATV-ul său la mare, cu focoasa blondă. Dezinvotă, Lesko îşi aşezase mâna aparent întâmplător pe fermoarul pantalonilor milionarului. Şi atât i-a fost Mihaelei Rădulescu care a luat foc.

Pentru îndrăzneala ei, diva de la Monaco a catalogat-o pe cântăreaţă, drept o femeie uşoară pe care Irinel a cumpărat-o din port. Potrivit Revistei Vip, şi creatoarea de modă, Romaniţa alături de care Irinel împlinise 14 ani de relaţie şi cu care urma să se căsătorească i-a aruncat basarabencei cuvinte grele. Aceasta spunea despre fata care 'arde în flăcări', că era doar o consumabilă în viaţa lui Iri.

Aflaţi mai multe detalii despre aventurile Annei Lesko, urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews