Culisele despărţirii Andreei Bălan de Keo! I s-au "scurs" ochii numai după frumuseţi

 
+2 click pentru
galerie

Keo are o listă de dive cu păr auriu... de invidiat. Deşi părea inocent la început, de-a lungul timpului, a dovedit că este un adevărat cuceritor!

A crescut în Elveţia împreună cu părinţii, dar s-a mutat în 2005 în România, pentru a face o carieră muzicală.În acelaşi an, Keo a cunoscut-o pe Andreea Bălan, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste ce a durat aproape  8 ani. S-a încheiat însă când blonda a aflat că el o înșală cu Misty.Însă ar fi fost şi altele care i-au trecut artistului prin aşternut, iar Andreea de multe ori ar fi închis ochii sperând că se va cuminţi.


Andreea Bălan a crezut în relaţia lor şi tot ea a făcut primul pas, când i-a propus o colaborare muzicală în februarie 2006, la Premiile Vip. Cariera ei muzicală trena şi cântăreaţa simţea nevoia unui nou start.Şi-a luat inima în dinţi şi a mers la el, însă s-a lovit de un refuz categoric!

Se spunea că el, abia ieşise dintr-o relaţie cu Cosmina Păsărin. Pentru inima căreia concurase, într-un triunghi amoros, cu Bogdan Stelea. În trecut, presa de scandal îl cuplase şi cu Adina, blonda frumuşică din sitcomul „La bloc".

Andreea Bălan s-a ambiţionat să-l cucerească.După mai multe conversaţii telefonice, cei doi şi-au dat întâlnire la o cafea. A fost suficient ca între ei să se aprindă focul dragostei. Câteva zile mai târziu, ieşeau pentru prima oară împreună în club.Şi nici două luni mai târziu, Andreea povestea, cu lux de amănunte, cât de fericită e în compania lui.

„Dormim împreună în fiecare noapte. Când la mine acasă, când la el acasă. Aproape toată ziua suntem împreună", spunea Andreea Bălan în urmă cu ceva timp.

După mai bine de jumătate de an de relaţie, primul album împreună era gata. Andreea ajunsese dependentă de Keo. Deseori îl suna pe pauzele de publicitate ale emisiunilor în care era invitată, doar ca să se asigure că iubitul ei a urmărit-o. Alesul inimii ei era, însă, mult mai reţinut în declaraţii.

„Andreea a fost un moft pentru mine ca artist şi compozitor. Am vrut să demonstrez că are talent. Acum sunt mulţumit de ceea ce am realizat", mărturisea Keo pe atunci.

Lui Keo îi fugeau ochii şi-n stânga şi-n dreapta. La un eveniment monden, aflat la braţ cu Andreea Bălan, într-un club, Keo nu s-ar fi putut abţine şi ar fi sărutat o altă tânără, chiar sub ochii iubitei lui! Andreea l-ar fi părăsit, dar s-ar fi întors la el imediat după ce cântăreţul i-a jurat că nu o va mai pune niciodată într-o asemenea situaţie.

Cântăreaţa îşi dorea cu ardoare un copil, o familie şi credea nebuneşte în Keo: "Eu de foarte multe luni îmi doream un copil, să mă căsătoresc îmi doream de ani de zile. Întotdeauna mi-am dorit o familie".

Şi când a aflat că artistul ducea o viaţă în paralel dezamăgirea a fost cu atât mai mare. Keo a regretat şi a sperat că Andreea îl va ierta.

"Atunci când ieşi dintr-o relaţie de 8 ani de zile e foarte greu pentru că este o schimbare enormă în viaţă,dar aşa am simţit eu atunci, aşa a fost să fie", spunea Keo despre despărţire.

Încă din timpul concursului din Mexic, Andreea ar fi ştiut de relaţia dintre Keo şi Misty. Ba mai mult, o sunase pe aceasta şi-i ceruse să-i lase iubitul în pace: "Când l-am cunoscut, Keo avea o relaţie de un an şi ceva cu Andreea. Un coleg de-al meu de trupă mi-a zis că el mi-a cerut numărul de telefon. I l-am dat, m-a sunat şi am ieşit de câteva ori în oraş. Ea era plecată în Mexic, iar eu şi el ieşeam în oraş.Treaba asta a durat patru luni şi lucrurile au început să se schimbe, noi ne indrăgostisem".


Alexandra Pavel nu a fost singura femeie cu care Keo a înşelat-o pe Andreea Bălan! Zvonurile că interpretul s-ar distra cu diverse domnişoare nu au contenit pe tot parcursul anului 2007.


Pentru filmările unui videoclip pe care artistul îl are cu Puya, Keo a ales-o pe fosta lui iubită, cântăreaţa Lora, cu care a avut o relație timp de 4 luni, cu mulți ani în urmă, pe când blondina cânta în trupa Wassabi. La filmări Keo şi Lora n-au făcut economie de pasiune, iar cei care au asistat la scene puteau jura că între ei s-ar fi aprins scânteia de altădată.


Reputația de 'mare cuceritor' a lui Keo a început, încet-încet, să iasă la suprafaţă după ce a lansat hit-ul :"Azi vii, mâine pleci". Era și normal, doar una dintre cele mai frumoase blondine ale showbiz-ului românesc îşi făcuse loc în patul artistului. Mai exact, Laura Cosoi apare în videoclipul lui Keo, întinsă languros în patul lui. Deşi cei doi jucau doar un rol, printre amicii celor doi s-a zvonit că între Laura şi Keo ar fi fost ceva mai mult.


Umbla vorba prin târg că o altă blondă extrem de sexy, care s-ar afla pe lista lui ar fi Crina Abdrudan. Într-un clip pe care cei doi l-au filmat împreună, blonda a fost extrem de pasională, iar zvonurile despre o posibilă idilă, nu au întârziat să apară, mai ales că artistul lăuda calităţile blondinei pe unde apuca.


Dar potrivit presei şi cu Andreea Perju ar fi avut ceva în 2009, după ce au filmat un sărut pasional într-un clip al lui.Dar el spunea că a făcut totul de dragul artei şi că nu ar fi existat în realitate nici măcar un flirt între ei.

Pentru că Andreea Bălan nu l-a iertat, Keo a rămas cu Misty, dar a mai atentat de câteva ori la fosta lui iubită, încercând să o aducă înapoi în viaţa lui, însă era prea târziu.


"Keo a venit cumva la tine cu inelul?Da, a venit, dar era prea târziu şi i-am zis: Du-l dincolo! El a incercat să se impace cu mine, eu l-am refuzat", a explicat Andreea Bălan.

După o perioadă în care nici măcar nu şi-au vorbit, cei doi au ajuns la sentimente mai bune. Dar încă nu s-au pus deacord asupra casei pe care o au împreună.

Nu inima ar fi vrut să-i stea în loc, ci anii! Keo ţine enorm la imaginea lui, acesta fiind motivul pentru care îşi ascunde vârsta.Se spune că, artistul ar avea cu 18 ani mai mult decât actuala lui iubită, asta ar însemna că anul acesta, Keo împlineşte 44 de ani.


Preocupat de felul cum arată, şi-a făcut implant de păr, după ce a constatat că părul îl cam părăsise. Pentru intervenţie, a mers în Turcia, însoţit de Misty,cea care nu a vrut niciodată să dea din casă prea multe detalii despre viaţa lor amoroasă.


Misty face pe pisica blândă în faţa camerelor, dar se zvoneşte că acasă zgârie rău.Lucrurile nu au fost mereu roz între ei.Iubita artistului îşi doreşte pe lângă verighetă, nuntă şi un copil.


Ea vrea, dar Keo ba! Şi de aici ar fi început cearta.După discuţii aprinse, Keo i-ar fi dat inelul de logodnă chiar anul acesta de Valentine's Day.Şi, cineştie poate dintre toate ea este norocoasă şi o vom vedea la altar, la braţul lui Keo!

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews