De la balerină, la amantă răsfăţată! Dezvăluiri incendiare despre povestea de amor dintre Vica Blochina şi Victor Piţurcă

 
+2 click pentru
galerie

A fost amantă ani la rând şi Victor Piţurcă a însemnat totul pentru ea. Relaţia cu fostul selecţioner i-a deschis larg porţile showbiz-ului. Dar şi când a ieşit din anonimat, bărbaţii au roit în jurul ei.

Incredibil de sexy şi fără inhibiţii, Vica Blochina a făcut senzaţie în showbiz.Drumul spre celebritate i-a fost pavat de către Victor Piţurcă. Când l-a întâlnit pe Piţi, Vica era o tânără lituaniancă de numai 19 ani, care dansa la barul Melody, într-o trupă de balet. Între ei a fost dragoste la prima vedere.

Chiar dacă îi despărţea vreo 20 de ani, a dus-o bine cu Piţi.Acesta o răsfăţa mai ceva ca pe o Regină, avea grijă să nu-i lipsească nimic şi ca să o facă fericită i-a luat blondei o casă şi o super maşină.

Piţi şi-a împărţit iubirea între soţie şi amantă, iar Vica a stat ascunsă de presă mulţi ani. În 2007, părea că iubirea lor se va consolida şi mai mult, mai ales că blonda îl făcea tătic pe Piţurcă. Cu toate acestea, tainica lor legătură s-a rupt când Piţi nu şi-a recunoscut băiatul, probabil pentru a nu-și supăra familia oficială.Atunci Vica a luat foc şi a dat în vileag totul.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto:

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews