I-au trecut prin dormitor numai dive celebre şi a avut tot ce şi-a dorit! Povestea incredibilă de viaţă a miliardarului Ioan Neculaie

 
+2 click pentru
galerie

A avut tot ce i-a poftit inimioara! Dive celebre sau numeroase starlete ale showbiz-ului autohton i-au trecut prin dormitor! Căci îşi permite. Are o avere impresionantă, e divorţat şi asta îi asigură succesul în rândul domnişoarelor din peisajul monden.

Acum e martor în Dosarul Prostituatelor de lux. Pe fete le-ar fi recompensat pentru serviciile sexuale cu sume consistente şi cadouri fine.Pentru o singură partidă tinerele primeau chiar şi o mie de euro. Preţul se tripla în deplasare. Neculaie nu s-a născut bogat, ci a trebuit să muncească să câştige bani de mic.

Datorită situaţiei financiare, miliardarul a trecut printr-o adevărată dramă care l-a marcat pe viaţă. La inceputul anilor 80, acesta trăia o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără din Codlea. Relaţia sa cu Mariana Rusuleţ nu a fost privită cu ochi buni de părinţii fetei, care s-au opus poveştii de dragoste.

Deşi au continuat să se întâlnească vreme de trei ani, iubirea dintre ei s-a terminat într-un mod tragic. În vara anului 1980, Ioan a cerut-o de soţie, dar aceasta a fost oprită de tatăl ei să facă pasul către căsnicie, pe motiv că Neculaie era sărac. Refuzul părinţilor a fost de neacceptat pentru iubita acestuia, care s-a sinucis după ce a băut o substanţă toxică.

Mai târziu, Neculaie s-a căsătorit, apoi soarta l-a răsplătit cu un  moştenitor, dar a fost implicat în permanenţă în relaţii extraconjugale, ajungând astfel la divorţ la sfârşitul anului 2006.

Miliardarul a avut câţiva ani o iubită stabila, una din cele mai frumoase femei din Braşov, pe numele ei Corina Tievi. Însă, una din cele mai interesante relaţii a fost cea cu Anca Nedea, o fostă directoare a lanţului de hoteluri deţinut de George Copos pe Litoral, căsătorită în prezent cu Aurelian Pavel, fratele tenismanului Andrei Pavel.

Aflaţi toate detaliile despre povestea controversatului Ioan Neculaie, urmărind materialul video de mai sus!

Foto: evz.ro

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate