Mădălina Ghenea - mărul din care toţi vor să muşte! Cine sunt faimoşii care i-au trecut prin viaţă

 

Face pe modesta, dar când colo... încearcă din răsputeri să rămână în centrul atenţiei. Mădălina a făcut ravagii pe podiumurile din toată lumea şi a înnebunit bărbaţi celebri. Scenele nud şi cele de dragoste cu ea, din filme au aprins imaginaţia tuturor masculilor, iar ea a profitat din plin şi a ţintit sus.

Până să ajungă pe prima pagină a tabloidelor din toată lumea, Mădălina s-a iubit cu Dragoş Săvulescu.Gurile rele spun că el era atât de amorezat de Mădălina încât a divorţat .Cei doi ar fi locuit o vreme în Italia, iar Săvulescu i-ar fi oferit suportul financiar de care ea avea nevoie.

Dar scurta povestea de amor s-a încheiat rapid.b O poveste se încheia, iar alta începea. În 2009 se zvonea că, celebrul model l-ar fi cucerit pe artistul Eros Ramazzoti, după ce a filmat pentru un videoclip al artistului, unde cei doi au fost extrem de tandri.
Până să pună ochii pe un alt bărbat celebru, s-a mulţumit cu o idilă pasională cu Bogdan Vlădău.

Da, Mădălina a ajuns apoi în braţele lui Di Caprio! Au curs râuri de cerneală în presa din toată lumea. O fată de la Slatina reuşea să ajungă la braţul celui mai râvnit actor de la Hollywood. Când au apărut fotografiile cu Mădălina şi Di Caprio, românca s-a fâstâcit.

Pesemne că i-a luat ceva până să se resemneze că pierduse o asemenea partidă, dar ştia că niciun bărbat nu-i putea rezista şi că va găsi alt partener care să o ţină în puf şi să o facă şi mai celebră. Şatena l-a fermecat apoi pe Adrien Brody.Acesta ar fi curtat-o intens, iar frumoasa româncă a cedat greu, dar povestea s-a încheiat destul de repede.

S-a mai iubit şi cu fotbalistului Marco Boriello, dar nici de data aceasta pasiunea nu a ţinut mult. Conştientă de atuurile ei,Mădălina găsise partida perfectă: actorul Gerard Butler! Cu el s-a iubit aproape un an. Pe Butler l-a adus în România pentru a-i cunoasşte familia.Au admirat frumuseţile de pe transfăgărăşan, iar spre seară sau întors la vila unde erau cazaţi.

Dragostea o lovea din nou pe Ghenea, care făcea o nouă victimă la Hollywood. Frumoasa româncă se cuplase cu actorul Michael Fassbender şi l-ar fi adus şi pe acesta în România în 2014, apoi au petrecut o vacanţă romantică la Roma, dar şi el a dispărut rapid din peisaj. Tabloidele au mai speculat că modelul ar fi avut o relaţie cu actorul Paul Haggis. Dar Ghenea a negat totul pe site-ul de socializare.

S-a mai spus că şi Jude Law ar fi trecut prin patul româncei.Între ei s-ar fi înfiripat o idilă după ce au filmat împreună într-un film, dar o aventură ar fi avut şi cu Demien Bichir. Senzualitatea ei l-a dat gata şi pe pilotul de curse Lewis Hamilton.Dar la doar câteva zile,după ce s-a afişat cu frumoasa româncă, campionul de formula 1 a dat uitării tandreţurile cu Mădălina şi a apărut la braţ cu altcineva.Şi nici celebrul model nu s-a lăsat şi s-a cuplat cu Julio Berutti.

Atras de trăsăturile româncei a fost şi un designer german de care Mădălina părea extrem de îndrăgostită.El îi dăruise şi inelul, dar nici de data aceasta n-a fost să fie. Bărbatul s-a întors la fosta iubită, iar ea s-a reorientat către Matei Stratan.Ghenea este tare mândră de achiziţia făcută şi nu ratează nicio ocazia de a arăta tuturor cât de bine se simte în braţele lui.


Şi, de la reşedinţa de lux a celebrului designer german, cu care a fost cuplată, a ajuns acum să se mulţumească cu lucruri modeste.Un pat amplasat direct pe podea şi un peisaj sărăcăcios, cam aşa arată camera în care şatena a locuit cu noul ei iubit.Oare nu-i mai place să se lăfăie în lux sau vrea să-i demonstreze ceva noului ei iubit? Hmm...Mădălina, banii nu mai contează acum pentru tine atâta timp cât ai cu cine să împarţi o cameră?... Bine, nu că noul iubit ar fi sărăcuţ, ştim cu toţii că tatăl lui e printre cei mai bogaţi oameni din lume.Dar cam multe eforturi vin la pachet cu noua poveste de dragoste!

De curând, cei doi porumbei au avut parte de o escapadă la palatul lui Stratan din Toscana, care valorează 10 milioane de euro. Situată în mijlocul unei livezi de măslini, reședința a devenit locul în care cei doi au vrut să își trăiască dragostea singuri, nederanjați de nimeni.

Cel cu care se iubeşte acum nu e la fel de celebru ca Di Caprio sau Gerard Butler, dar e destul de controversat.Însă nici bârfele despre viaţa noului iubit şi nici criticile la adresa ei nu o pot opri pe Mădălina să se bucure de banii...pardon de dragostea milionarului până va găsi altul mai frumos, mai potent şi mai darnic.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate