Mădălina Ghenea - mărul din care toţi vor să muşte! Cine sunt faimoşii care i-au trecut prin viaţă

Face pe modesta, dar când colo... încearcă din răsputeri să rămână în centrul atenţiei. Mădălina a făcut ravagii pe podiumurile din toată lumea şi a înnebunit bărbaţi celebri. Scenele nud şi cele de dragoste cu ea, din filme au aprins imaginaţia tuturor masculilor, iar ea a profitat din plin şi a ţintit sus.

Până să ajungă pe prima pagină a tabloidelor din toată lumea, Mădălina s-a iubit cu Dragoş Săvulescu.Gurile rele spun că el era atât de amorezat de Mădălina încât a divorţat .Cei doi ar fi locuit o vreme în Italia, iar Săvulescu i-ar fi oferit suportul financiar de care ea avea nevoie.

Dar scurta povestea de amor s-a încheiat rapid.b O poveste se încheia, iar alta începea. În 2009 se zvonea că, celebrul model l-ar fi cucerit pe artistul Eros Ramazzoti, după ce a filmat pentru un videoclip al artistului, unde cei doi au fost extrem de tandri.
Până să pună ochii pe un alt bărbat celebru, s-a mulţumit cu o idilă pasională cu Bogdan Vlădău.

Da, Mădălina a ajuns apoi în braţele lui Di Caprio! Au curs râuri de cerneală în presa din toată lumea. O fată de la Slatina reuşea să ajungă la braţul celui mai râvnit actor de la Hollywood. Când au apărut fotografiile cu Mădălina şi Di Caprio, românca s-a fâstâcit.

Pesemne că i-a luat ceva până să se resemneze că pierduse o asemenea partidă, dar ştia că niciun bărbat nu-i putea rezista şi că va găsi alt partener care să o ţină în puf şi să o facă şi mai celebră. Şatena l-a fermecat apoi pe Adrien Brody.Acesta ar fi curtat-o intens, iar frumoasa româncă a cedat greu, dar povestea s-a încheiat destul de repede.

S-a mai iubit şi cu fotbalistului Marco Boriello, dar nici de data aceasta pasiunea nu a ţinut mult. Conştientă de atuurile ei,Mădălina găsise partida perfectă: actorul Gerard Butler! Cu el s-a iubit aproape un an. Pe Butler l-a adus în România pentru a-i cunoasşte familia.Au admirat frumuseţile de pe transfăgărăşan, iar spre seară sau întors la vila unde erau cazaţi.

Dragostea o lovea din nou pe Ghenea, care făcea o nouă victimă la Hollywood. Frumoasa româncă se cuplase cu actorul Michael Fassbender şi l-ar fi adus şi pe acesta în România în 2014, apoi au petrecut o vacanţă romantică la Roma, dar şi el a dispărut rapid din peisaj. Tabloidele au mai speculat că modelul ar fi avut o relaţie cu actorul Paul Haggis. Dar Ghenea a negat totul pe site-ul de socializare.

S-a mai spus că şi Jude Law ar fi trecut prin patul româncei.Între ei s-ar fi înfiripat o idilă după ce au filmat împreună într-un film, dar o aventură ar fi avut şi cu Demien Bichir. Senzualitatea ei l-a dat gata şi pe pilotul de curse Lewis Hamilton.Dar la doar câteva zile,după ce s-a afişat cu frumoasa româncă, campionul de formula 1 a dat uitării tandreţurile cu Mădălina şi a apărut la braţ cu altcineva.Şi nici celebrul model nu s-a lăsat şi s-a cuplat cu Julio Berutti.

Atras de trăsăturile româncei a fost şi un designer german de care Mădălina părea extrem de îndrăgostită.El îi dăruise şi inelul, dar nici de data aceasta n-a fost să fie. Bărbatul s-a întors la fosta iubită, iar ea s-a reorientat către Matei Stratan.Ghenea este tare mândră de achiziţia făcută şi nu ratează nicio ocazia de a arăta tuturor cât de bine se simte în braţele lui.


Şi, de la reşedinţa de lux a celebrului designer german, cu care a fost cuplată, a ajuns acum să se mulţumească cu lucruri modeste.Un pat amplasat direct pe podea şi un peisaj sărăcăcios, cam aşa arată camera în care şatena a locuit cu noul ei iubit.Oare nu-i mai place să se lăfăie în lux sau vrea să-i demonstreze ceva noului ei iubit? Hmm...Mădălina, banii nu mai contează acum pentru tine atâta timp cât ai cu cine să împarţi o cameră?... Bine, nu că noul iubit ar fi sărăcuţ, ştim cu toţii că tatăl lui e printre cei mai bogaţi oameni din lume.Dar cam multe eforturi vin la pachet cu noua poveste de dragoste!

De curând, cei doi porumbei au avut parte de o escapadă la palatul lui Stratan din Toscana, care valorează 10 milioane de euro. Situată în mijlocul unei livezi de măslini, reședința a devenit locul în care cei doi au vrut să își trăiască dragostea singuri, nederanjați de nimeni.

Cel cu care se iubeşte acum nu e la fel de celebru ca Di Caprio sau Gerard Butler, dar e destul de controversat.Însă nici bârfele despre viaţa noului iubit şi nici criticile la adresa ei nu o pot opri pe Mădălina să se bucure de banii...pardon de dragostea milionarului până va găsi altul mai frumos, mai potent şi mai darnic.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews