Nicolae Guţă nu se mai opreşte! A jucat femeile pe degete, dar acum este ţinut sub papuc

+2 click pentru
galerie

Iubăreţ nu glumă! Viaţa lui amoroasă pare desprinsă din telenovele. Nicolae Guţă i-a depăşit chiar şi pe craii de Dorobanţi la capitolul cuceriri. Manelistul a avut femei fără număr. De pe urma relaţiilor sale s-a ales cu zece copii, iar al 11-lea se pare că este deja pe drum.

Actuala iubită îl va face din nou tătic şi ar putea chiar să-i crească copilul Narcisei, dacă stăm să ne gândim că Războinica lui Guţă ar putea petrece următorii patru ani după gratii.

Au tras femeile la el, încă de pe vremea când lucra la lopată. I-a plăcut dragostea de mic şi s-a căsătorit la 14 ani cu Mariana, care i-a oferit manelistului patru copii. Dar lucrurile nu au fost prea roz între ei. Nicolae Guţă a luat foc când şi-a dat seama că Mariana nu era fată mare.

Au trăit o dragoste ca-n filme. Dar după 7 ani de relaţie cei doi s-au despărţit, Regele Guţă ar fi înşelat-o, iar Sorina a pus piciorul în prag.

Aflaţi mai multe detalii despre toate poveştile amoroase ale lui Guţă, urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews