Oana Lis a stârnit pasiuni nebune! Scandalurile în care a fost implicată şi cum a ieşit din ele

 

Chiar dacă acum are câteva kilograme în plus de care nu este foarte mândra, consoarta fostului primar al Bucureştiului încă mai are trecere la bărbaţi. În vara lui 2009 şi-au unit destinele în faţa ofiţerului Stării Civile, iar în 2011 au făcut nuntă.

"Nu m-am simţit iubită cu adevărat decât de Viorel, toată viaţa", declara ea. Problemele au început să apară în cuplul lor, după ce au apărut zvonuri că ar fi căutat iubirea în alte părţi.

Totul a început după ce Oana a fost surprinsă de paparazzi în compania unui tânăr, la mall.Cei doi s-au plimbat prin magazine, apoi au mers să mănânce.Imaginile l-au făcut pe Viorel Lis să reacţioneze... Nici bine nu s-a stins scandalul declanşat de apropierea suspectă dintre Oana Lis şi liceanul zburdalnic că, soţia lui Viorel se pare că a comis-o din nou! 

Menajera cuplului ar fi făcut descoperiri importante în telefonul Oanei! Şi cum a văzut despre ce e vorba s-a dus glonţ la Viorel să-i spună.Iar Oana o acuză că vrea să-i distrugă mariajul.Şi a încercat să-i ceară socoteală menajerei. Presupusa aventură a Oanei cu tânărul Dorin l-a scos din sărite pe fostul primar, care s-a străduit totuşi să-şi păstreze cumpătul, însă în culise s-a dezlănţuit.Oana a fost prinsă în flagrant! Fostul edil a bruscat-o pe soţia lui, în momentul în care şi-a dat seama că vorbea la telefon cu presupusul amant.

Dar Oana a venit în platou cu Dorin să demonstreze tuturor că relaţia lor este una de prietenie. Chiar dacă soţul său i-a interzis să se mai vadă cu Dorin, Oana nu are de gând să-l asculte. Ei bine,Oana neagă cu vehemenţă orice legătură amoroasă cu Dorin, presupusul ei amant!

Viorel Lis dă de înţeles că are încredere oarbă în Oana. Încredere şi mult simţ al umorului (ilustram cu oana in piscina cu barbatu). Dar degeaba se bate cu pumnii în piept. Chiar dacă cel aflat în compania Oanei nu era tocmai un tinerel, Viorel tot a simţit fiorii geloziei. Prin urmare a ţinut să îi facă observaţie soţiei sale.

Şi nici Oana nu stă bine la capitolul gelozie. Geloşi sau nu, soţii Lis se iubesc în felul lor... amuzant şi asta e de admirat.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews