Poveştile amoroase ale lui Gică Popescu bat orice film! Cât a experimentat fotbalistul până să-şi găsească perechea

 
+2 click pentru
galerie

Gică Popescu a fost un diamant în fotbal şi de multe ori a fost comparat cu Gică Hagi. A făcut carieră, dar nici cu fetele nu a dus-o rău, căci era un bărbat cu lipici la femei.

În 1991, inima lui bătea mai tare pentru Oana Deselnicu. Cu toate acestea, înainte de a oficializa această relaţie, fostul fotbalist a simţit nevoia să verifice dacă iubita îi ascundea ceva. Şi, i-ar fi pus tinerei o casetă în telefon pentru a-i înregistra convorbirile. Ce a auzit se pare că nu i-a plăcut, căci a întrerupt legătura cu aceasta şi la scurt timp a ieşit la iveală faptul că Oana l-ar fi înşelat pe fostul fotbalist cu Gică Craioveanu.

Domnişoarele îi dădeau târcoale, iar vara lui '94 îl prindea la mare, alături de o tânără superbă. Andreea Moga, i-a sucit minţile Baciului şi cu aceasta a petrecut clipe de vis în America. Cu toate astea, Gică Popescu nu avea gând de însurătoare.

S-a amorezat apoi de Loredana Ştefănescu, fata antrenorului Costică Ştefănescu.Tânăra s-a integrat rapid în familia lui şi era prezentă la toate meciurile Baciului.

Pentru a afla totul despre poveştile lui amoroase, urmăreşte materialul video de mai sus!

Foto: jurnalistii.ro

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate