Poveştile amoroase ale lui Gică Popescu bat orice film! Cât a experimentat fotbalistul până să-şi găsească perechea

+2 click pentru
galerie

Gică Popescu a fost un diamant în fotbal şi de multe ori a fost comparat cu Gică Hagi. A făcut carieră, dar nici cu fetele nu a dus-o rău, căci era un bărbat cu lipici la femei.

În 1991, inima lui bătea mai tare pentru Oana Deselnicu. Cu toate acestea, înainte de a oficializa această relaţie, fostul fotbalist a simţit nevoia să verifice dacă iubita îi ascundea ceva. Şi, i-ar fi pus tinerei o casetă în telefon pentru a-i înregistra convorbirile. Ce a auzit se pare că nu i-a plăcut, căci a întrerupt legătura cu aceasta şi la scurt timp a ieşit la iveală faptul că Oana l-ar fi înşelat pe fostul fotbalist cu Gică Craioveanu.

Domnişoarele îi dădeau târcoale, iar vara lui '94 îl prindea la mare, alături de o tânără superbă. Andreea Moga, i-a sucit minţile Baciului şi cu aceasta a petrecut clipe de vis în America. Cu toate astea, Gică Popescu nu avea gând de însurătoare.

S-a amorezat apoi de Loredana Ştefănescu, fata antrenorului Costică Ştefănescu.Tânăra s-a integrat rapid în familia lui şi era prezentă la toate meciurile Baciului.

Pentru a afla totul despre poveştile lui amoroase, urmăreşte materialul video de mai sus!

Foto: jurnalistii.ro

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews