Scandalurile vedetelor care au avut ecou la malul mării. Raluca de la Bambi și Nicolae Mitea, printre protagoniști

 

Când crema showbiz-ului se mută vara la malul mării, poveştile, idilele, chefurile sau scandaluri, toate se scriu  pentru a rămâne peste timp cunoscute.


În 2003, spiritele s-au încins la Mamaia şi a fost nevoie de o minune ca să calmeze spiritele.Costi Ioniţă şi Minodora au fost la un pas de bătaie, după ce s-au certat minute în şir care să intre primul să cânte la un spectacol, la Teatrul de Vară.Costi i-ar fi spus atunci Minodorei.

"Băi, când ai să ai tu locul meu pe afişe, atunci să te mai aud! Ciocu' mic!",
i-a spus Costi furios Minodorei.

În toiul scandalului a apărut Adrian Minune, care i-a pus la punct în câteva secunde. Imaginaţia bărbaţilor o lua razna printre atâtea fete frumoase.La Mamaia se dăduse startul concursului 'Miss Litoral", titlu câştigat de Ilinca Vandici, atunci în vârstă de 18 ani.

Poveşti am găsit şi în culisele festivalului Callatis.În 2005, a ieşit la iveală o altă idilă din showbizz.Povestea dintre Dan Bittman şi Roxana de la Trident. Conştient că toată presa e cu ochii pe el, solistul de la Holograf a încercat să stea departe de Roxana, dar nu a reuşit, pentru că, ea l-a urmărit toată seara prin culisele festivalului şi când a prins momentul i-a strecurat un bilet în buzunar.Isprava nu a scăpat reporterilor Revistei Vip.


În vara aceluiaşi an, Raluca de la Bambi îi dă papucii lui Mitea,după ce sportivul a ales să plece la mare, în loc să rămână alături de iubita sa, care avea de dat mai multe examene la Academia de Teatru şi Film. Mitea şi-a dorit să se împace cu Raluca, dar ea i-a dat definitiv liber la distracţie.

În schimb, Oana Zăvoranu îşi etala cu mândrie noua pereche de silicoane, deşi bărbaţii erau de părere că, nu avea nevoie, Zăvo se simţea mult mai comod aşa.

V.M

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews