Simona Traşcă a trăit adevărate drame în copilărie, dar acum a răsărit soarele şi pe strada ei! Bat clopote de nuntă?

 
+2 click pentru
galerie

De-a lungul timpului, Simona Traşcă a făcut victime în rândul bărbaţilor şi a reuşit să le sucească minţile multora din showbiz, iar pe rivale le-a băgat în boală.

Povestea de viaţă a Simonei Traşcă este una tulburătoare. Încă din copilărie, blonda a trăit o adevărată dramă. Scandalurile pe care le provoca tatăl vedetei, au marcat-o pentru totdeauna.

La 15 ani, Simona cunoştea un diplomat libanez, care avea să-i devină soţ. A crezut că astfel va lua sfârşit coşmarul ei, dar nu a fost aşa. Deşi sperase că se va linişti şi va duce un trai fericit lângă soţul mai în vârstă decât ea cu aproape 15 ani, nu a fost aşa. Simona avea să dea din nou de necazuri.

Mahmud îi făcea numai zile negre. A încercat să scape de el, dar nu putea renunţa la fiul pe care îl aveau împreună. Blonda ajunsese pe marginea prăpastiei şi era să facă un gest necugetat.

Aflaţi toate detaliile despre povestea ei cutremurătoare urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate