Timpul a scos la suprafaţă relaţii pasagere ale vedetelor! N-au rezistat ispitei şi au căzut în păcat

 

Lumea mondenă este plină de tentaţii cu picioare lungi, suave şi decoltate.În faţa unor asemenea ispite, bărbaţii celebri au căzut în păcat şi au gustat din fructul interzis.În spatele aşa-ziselor poveşti de iubire perfecte, se ascundeau infidelităţi şi copii din flori.

Cu toţii au sperat să nu se afle de aventuri, mai ales că aveau o soţie acasă. Dar dacă nu i-a prins paparazzi, s-a întâmplat să se revolte amantele, mai ales că la mijloc au apărut copii. Lista cu starurile care au călcat strâmb şi au făcut moştenitori în afara căsătoriei, dar nu au divorţat, este lungă.

Timpul a scos la iveală adevăruri ţinute ascunse. Victor Piţurcă şi-a înşelat soţia vreme de 16 ani cu Vica Blochina. Şi amanta tinerică cu cheltuială se ţine, iar Piţurcă i-a făcut fostei balerine toate plăcerile.

Piţi şi-a împărţit iubirea între soţie şi amantă, iar pe Vica a ţinut-o ascunsă mulţi ani.În 2007,Vica spera că relaţia lor se consolida şi mai mult, odată cu venirea pe lume a lui Edan. Relaţia s-a destrămat când Piţi nu a vrut să-şi recunoască băieţelul, probabil pentru a nu-şi supăra familia oficială.Atunci Vica a dat totul în vileag.


Aşa că Piţi a fost dat în judecată de amanta cu care s-a iubit 16 ani de zile.Vica i-a cerut să-l recunoască pe Edan şi sa-i plătească pensie alimentară.Luni în şir, Piţi a refuzat să-şi vadă fiul. Şi, deşi are o avere de zeci de mii de euro, nu a vrut să-i dea pensie alimentară.Dar Vica a obţinut ce şi-a dorit.Banii şi recunoaşterea micuţului, iar Maria Piţurcă a rămas în continuare soţia lui Piţi.
Între timp, furtuna a trecut, Piţurcă şi fosta amantă au căzut la pace.


Nici Giovanni Becali n-a scăpat fără să plătească tribut tinereţii sălbatice.Aida Giurumescu, o frumoasă dansatoare pretindea că are un copil cu fostul impresar cu care a avut o relaţie din 1999.Problemele au apărut, în momentul în care a rămas însărcinată. Aida spunea că Giovanni s-ar fi bucurat la vestea că urma să aibă un băiat şi i-ar fi promis că divorţează, dar nu s-a întâmplat acest lucru.Ulterior i-a cerut să renunţe la sarcină. Ea s-a opus şi au început presiunile şi ameninţări din partea impresarului.Aşa a ajuns Aida în luna a opta să vândă un apartament din Capitală şi să fugă în Austria, acolo unde s-a născut copilul în decembrie 2002.Un mai târziu,  a deschis pentru prima oară proces împotriva lui Giovanni pentru recunoaşterea paternităţii.Dar impresarul o ţinea pe a lui şi nu voia să recunoască că i-a fost infidel columbiencei şi că Bernhard ar fi băiatul lui.Însă instanţa a decis că este bun de plată.


Cu copii în afara căsniciei, s-a ales şi Jean de la Craiova. În presă au apărut poze cu tânărul care seamănă leit cu manelistul. Alex nu este artist şi nici nu se laudă cu tatăl celebru celebru, ci îşi câştigă existenţa cu trudă ca ospătar.Tânărul l-a făcut bunic anul acesta.Însă manelistul nu vorbeaşte prea mult despre fiul ţinut secret, pentru a nu-şi supăra familia.

Lista cu păcătoşi celebri continuă cu Mircea Sandu. În 2003, fosta stewardesa Elena Codreanu mărturisea că are un fiu cu Mircea Sandu. „Naşu'" şi-ar fi dat cuvântul că îl recunoaşte după ce băiatul împlinea vârsta majoratului, dar nu s-a ţinut de promisiune.Astfel, Danni Ionescu, l-a dat în judecată,în 2012.

Mircea Sandu ar fi trăit o poveste de iubire cu Elena Codreanu, la începutul anilor '90, pe vremea când era căsătorit cu handbalista Simona Arghir.La început, MIrcea Sandu ar fi trimis, periodic, bani şi îl vizita, dar relaţiile s-au răcit, cu timpul.
La vremea respectivă, fosta amantă a ţinut să dovedească prin intermediul unor convorbiri telefonice purtate cu Mircea Sandu că, povestea nu este una cusută cu aţă albă.

Şi despre Petre Roman s-a scris că, ar fi avut o relaţie pasageră,din care ar fi rezultat un băiat din flori. Pe vremea aceea Petre era căsătorit cu Mioara Roman. Presupusa amantă, Carmen Florescu susţinea că are un băiat cu fostul prim ministru, însă Petre nu a recunoscut niciodată, iar mariajul cu Mioara nu a fost afectat de aceste zvonuri.

Până la urmă, concluzia e simplă: mulţi calcă strâmb, dar nu toţi îşi asumă.Dar au fost şi excepţii.Cu detalii despre cei care au recunoscut, revenim imediat.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate