Totul despre femeile din viaţa lui Silviu Prigoană! Istoria certurilor şi împăcărilor cu Adriana Bahmuţeanu

 
+2 click pentru
galerie

Spontan şi de multe ori cu un umor negru, Silviu Prigoană este un om puternic, care a preferat mereu să vadă viaţa în roz, deşi ea ascunde multe drame. După ce a terminat liceul, Silviu Prigoană îşi dorea să ajungă preot.

La acea vârstă nu visa la celebritate. La 22 de ani lucra deja la fabrica de la Gherla împreună cu prima soţie,Veronica, pe care Prigoană a cunoscut-o la şcoală, erau colegi de clasă, iar mai târziu au ajuns să lucreze împreună. Însă în 1984 un accident cumplit avea să-i schimbe viaţa.

Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, în 1994 a mai primit o lovitură.Soţia s-a stins din cauza unei boli incurabile.Silviu Prigoană a rămas la 30 de ani singur cu doi copii, Honorius avea 6 ani şi Silvius nu împlinise încă trei ani.

Dar nu s-a lăsat doborât, mai ales că avea în grijă doi copii.La patru ani după ce a rămas văduv Prigoană s-a recăsătorit cu Delia Gabriela, care îi împărtășea gustul pentru afaceri, dar aceasta nu a vrut să-i facă moștenitori. Aşa că, au divorțat în 2003, cu o lună înainte ca în viaţa lui să intre Adriana Bahmuțeanu.

Aflaţi toate detaliile despre relaţiile amoroase ale lui Silviu Prigoană urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews