4 idei de amenajare interioară pentru o oază de relaxare la tine acasă

 

Atunci când îți alegi un tip de amenajare trebuie să ții cont de personalitatea ta pentru a-ți construi un loc pe care să-l numești „acasă”. Iată 4 idei de amenajare interioară din care poți alege ce ți se potrivește:

  • Design Alb&Negru

Contrastul alb-negru transmite eleganță și sobrietate. Acest stil se potrivește celor care sunt pasionați de lucrurile simple, dar frumoase. Mobilierul trebuie să fie unul modern – axat  pe funcționalitate – care să nu încarce inutil spațiul disponibil. Un avantaj important este reprezentat de gradul ridicat de adaptabilitate a unei asemenea amenajări, aceasta putând răspunde unor cerințe diferite.

  • Spațiu de relaxare

Aproape 40% dintre oameni declară că albastru este culoarea lor preferată! Dacă te numeri printre ei, acest stil de amenajare este perfect pentru tine. Albastrul este contrabalansat de elemente din sfera culorilor pământului, ce conferă stabilitate ambientului. 

  • Atmosferă nordică

După cum o spune și numele, acest stil este de inspirație nordică, spațiul propus este unul luminos și prietenos. O asemenea amenajare se va potrivi persoanelor care obișnuiesc să își regăsească echilibrul în mediul înconjurător. Astfel, pe un fundal alb sunt armonios așezate elemente ce reușesc să evoce prezența naturii în spațiul interior. De exemplu plante și piese de mobilier din lemn, decorațiuni în nuanțe verde pastel.

  • Culori puternice

Pentru personalitățile emoționale, pline de energie, acest concept de design poate fi o bună sursă de inspirație. Amenajarea se bazează pe nuanțe florale: de la roz elegant până la nuanțe de coral și albastru satinat, culorile prietenoase vor contribui la crearea unui ambient definit de dinamism și bună dispoziție, propice interacțiunii, atât pentru locatari, cât și pentru musafiri.  

Găsește o locuință amenajată pe placul tău pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri din domeniul imobiliar. Ai peste 200.000 de oferte din care poți alege!

                      

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews