5 reguli de bază în tehnica Feng Shui

 

Iată 5 reguli de bază în Feng Shui de bază pentru a avea o organizare armonioasă în casă:

1. Una dintre cele mai importante reguli Feng Shui este aceea că dimensiunea mobilierului trebuie  să fie perfect proporționată cu dimensiunea camerelor. O canapea cu două locuri este mai bună decât una cu trei, iar o mobila compactă poate face economie de spațiu. În plus multifuncționalitatea pieselor de mobilier este una din cele mai bune strategii Feng Shui.

2. Ușa de intrare în casă trebuie să fie solidă, rezistentă, confecționată din lemn masiv sau din metal. În credința Feng Shui de calitatea și durabilitatea ușii de acces depinde protecția familiei și oprește scurgerile de energie benefice în afară casei.

3. Ușa de intrare nu trebuie să se lovească de alte uși sau piese de mobilier din perimetrul holului. Așa că oricât de mic ar fi holul tău, ar trebui să eviți să-l aglomerezi.

4. Pe lista cu reguli Feng Shui de bază se mai spune că trebuie evitată plasarea canapelelor sau fotoliilor imediat sub fereastră camerei, iar dacă le așezam lipite de un perete, regulile Feng Shui ne indică să nu agățăm polițe sau dulapuri deasupra lor.

5. Una din cele mai simple reguli Feng Shui de bază recomandă alegerea unei măsuțe de formă circulară. În general, piesele de mobilier și decorațiunile de formă circulară sau rotunjită sunt considerate a fi benefice.  

Alege mobila și decorațiunile potrivite pentru casa ta de pe Lajumate.ro, ai peste 16.000 de oferte din care poți alege.

                     

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate