5 sfaturi pentru selfie-ul perfect

 

Oamenii au fost tot timpul preocupați de felul în care ies în fotografii pentru că de cele mai multe ori acestea ajung și pe rețelele sociale, iată câteva trucuri prin care poți ieși perfect în poze:

Pentru început trebuie să alegi un telefon mobil cu o cameră frontală de bună calitate, în acest fel te asiguri de calitatea pozei.

Lumina joacă un rol important atunci când vrei să îți faci un selfie reușit. Trebuie să eviți lumina directă a soarelui asupra feței tale, iar în acest fel nu îți vor apărea în relief toate imperfecțiunile. Pentru un selfie reușit este recomandată lumina difuză din zilele înnorate.

                        

Următorul pas este să alegi unghiul perfect. Unghiul poate face diferența între o fotografie reușită și un eșec. Pentru a vedea care este unghiul care te avantajează trebuie să răsfoiești printre fotografiile mai vechi și să le alegi pe care în care îți place cum ai ieșit.

Alege haine potrivite pentru o fotografie reusită! Hainele deschise la culoare luminează tenul, iar culorile închise subțiază și slăbesc corpul.

Se recomandă evitarea dungilor pentru că acestea dau impresia unor șolduri mult mai mari ca în realitate.

                   

După ce ai citit aceste sfaturi, tot ce mai rămâne de făcut este să te echipezi cu tot ce ai nevoie și să faci cât mai multe poze, anunțurile de pe Lajumate.ro îți pot fi de folos, găsești 1 milion de oferte cu tot ce ai nevoie pentru un selfie perfect!

 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews