Află cât trebuie să plătești pentru a cumpăra o locuință în centrul orașului?

Zona un factor important de care trebuie să ții cont atunci când îți cumperi o locuință. Iată care sunt diferențele de preț în funcție de zonă pentru locuințele scoase la vânzare în marile orașe ale țării:

În București diferența de preț dintre o locuință amplasată în centrul orașului și una de la periferie este de peste 20.000 de euro. De exemplu, un apartament cu 2 camere din centru costă 75.000 de euro. Vezi pe HomeZZ.ro peste 12.000 de anunțuri cu apartamente de 2 camere din București.

La periferia capitalei o locuință cu 2 camere poate fi achiziționată cu 50.000 de euro, în zonele: Rahova, Giurgiului, Pantelimon, Colentina.  

În Brașov diferența dintre periferie și centru este mult mai mică, aproximativ 5.000 de euro. În cartierele periferice: Tractorul, Triaj, Carierei, etc. prețul unei locuințe este de 45.000 de euro. 

În Cluj-Napoca un apartament cu 2 camere situat în zona centrală costă circa 80.000 de euro, în timp ce locuințele de la periferie sunt cu 15.000 de euro mai ieftine. Vezi pe HomeZZ.ro cele mai ieftine locuințe scoase la vânzare din Cluj.  

Adaugă un anunț 100% gratuit cu locuința ta pe HomeZZ.ro și poți găsi cumpărători în cel mai scurt timp. 

                        

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews