Alege bicicleta potrivită în funcție de stilul tău

 

Indiferent dacă ești un biciclist aventurier sau unul de ocazie, trebuie să alegi bicicleta potrivită pentru tine în funcție de stilul de pedalat pe care îl ai și nivelul la care vrei să o folosești. Iată câteva tipuri de biciclete:

Bicicleta pliabilă este alegerea celor care petrec mult timp în oraș și preferă să se deplaseze cu bicicleta. Aceasta este ușor de montat și demontat, nu este grea și oferă o poziție comodă.

Dacă și tu petreci mult timp în traficul din oraș, atunci o bicicletă pliabilă poate fi pe placul tău. Vezi cele mai ieftine anunțuri cu biciclete pliabile pe Lajumate.ro.

Bicicleta cursieră este prima alegere a celor care au nevoie de o bicicletă agilă, ușoară, cu care să se antreneze pentru concursuri și să își păstreze fizicul în formă. Dezavantajul acestei biciclete este faptul că poate fi folosită doar pe asfalt.

Vezi cele mai noi anunțuri cu cursiere de vânzare, doar pe Lajumate.ro.

Bicicleta Montainbike este rezistentă, confortabilă, dar mai grea decât o cursieră. Este considerată cea mai bună bicicletă pentru munte, oferă adrenalină și stabilitate. 

Bicicletela Fatbike se recunoaște după cauciucurile groase. Este un model nou apărut pe piață, dar care a cunoscut destul de repede succesul. Fatbike îți oferă posibilitatea de a explora mai multe locuri indiferent de sezon. Are stabilitate și control și poate înfrunta orice situații imposibile.

                        

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews