Alege căruciorul potrivit pentru copilul tău

 

Atunci când cauți un carucior pentru copii, exprimarea “cel mai bun” cărucior nu este tocmai potrivită, trebuie să te orientezi către cel mai potrivit cărucior pentru pentru copilul tău. Iată cum alegi căruciorul potrivit pentru cel mic:

Alege un cărucior solid, confortabil care să respecte normele de securitate. Încearcă sa verifici cât de stabil este căruciorul, să nu se răstoarne dacă atârni de el poșeta sau o sacoșă.

Fii atent la sistemul de blocare al roților, acesta trebuie sa fie eficient, iar cel mic  nu trebuie să poată scoate singur elementele detașabile ale căruciorului.

Daca vrei ca plimbarea cu cel mic să fie cât mai plăcută, și terenurile denivelate să nu îți facă probleme, roțile pot face diferența și sunt indicate acele modele de cărucioare pentru copii cu roți mari și din cauciuc sau silicon. Acestea fac căruciorul mai manevrabil si plimbarea mult mai lină. Unele modele au suspensii pe fiecare roată care atenuează astfel și mai mult șocurile. 

Dacă te deplasezi cu mașina trebuie să ții cont de acest aspect atunci când îți alegi căruciorul. Verifică dacă acesta încape în portbagaj. Există unele modele de cărucioare pentru copii în care coșurile acestora pot fi convertite în scaune auto.

Nu ezita să testezi căruciorul înainte de a-l cumpăra! Pe Lajumate.ro găsești peste 1.500 de anunțuri cu cărucioare și landouri scoase la vânzare

                   

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews