Alege cea mai bună pernă pentru dormit! Vezi cum!

 

O pernă bună pentru dormit face diferența între a te trezi cu forțe proaspete sau a te trezi obosit cu ochii umflați. Iată cum trebuie să alegi cea mai bună pernă pentru dormit:

Trebuie să alegi perna potrivită pentru tine în funcție de poziția în care dormi. Dacă dormi pe o parte, atunci ai nevoie de o pernă fermă, suficient de groasă astfel încât să îți acopere golul format de cap și umeri.

Pentru cei care dorm pe spate specialiștii recomandă o pernă cu consistență medie spre fermă și nu foarte groasă, pentru că perna trebuie să îți mențină poziția capului în aliniament și nu nu cu capul înclinat spre față.

Vezi cele mai noi oferte cu perne de dormit scoase la vânzare pe Lajumate.ro.

Cei care dorm pe burtă au nevoie de o pernă moale și foarte subțire ca să îți reducă presiunea din zona superioară a corpului și să îți mențină capul și gâtul la același nivel cu spatele.

În funcție de umplutură, cele mai răspândite sunt pernele din puf și pene de gâscă. Strămoșii noștri au umplut încă de la început pernele cu puf și pene de gâscă pentru că acestea sunt cele mai potrivite pentru somnul de noapte.

Dimensiunea pernelor ține de cele mai multe ori de preferințele personale și de dimensiunea lenjeriei tale.

Pe Lajumate.ro vinzi și cumperi rapid și simplu. Adaugă și tu anunț 100% gratuit cu produsele pe care vrei să le scoți la vânzare și milioane de români vor vedea ofertele tale de îndată.

                      

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews