Alege cu stil covoarele din noua ta locuință!

 

Decorarea locuinței implică multe aspecte- alegerea mobilierului, finisajelor și a fiecărui detaliu, oricât de mic ar fi el. Covoarele și mochetele din casă dau tonul întregului decor și conferă o atmosferă caldă locuinței. Iată cum să le alegi covoarele potrivite pentru locuința ta:

Chiar dacă designul de interior este minimalist sau tradițional, covoarele reprezintă elemente de bază, care pot schimba în totalitate aspectul încăperii.

Poti alege covoare clasice sau covoare cu fir lung, care în ultima vreme sunt în topul preferințelor specialiștilor și care dau un farmec deosebit oricărei încăperi. În ceea ce privește cromatica vei avea o paletă extrem de largă din care poți alege culoarea care se potrivește cel mai bine cu casa și cu personalitatea ta.

Vezi cele mai noi oferte cu covoare de vânzare, doar pe Lajumate.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din România. 

                  

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews