Alege noptiera potrivită! 3 sfaturi utile!

 

Noptiera întregește ansamblul dormitorului și are și un important rol practic pentru a păstra cât mai aproape de tine diferite obiecte pe timp de noapte. iată 3 sfaturi importante pentru alegerea noptierei:

Înălțimea– Măsurarea patului înainte de a alege noptiera este importantă. Sunt atat de multe tipuri de paturi si saltele, încât e greu sa nimeresti noptiera potrivita. Regula spune ca trebuie sa poti intinde mana sa aprinzi veioza si sa iei ceva de pe noptiera cu usurinta atunci cand stai in pat, de aceea nu trebuie sa fie nici prea inalta nici prea joasa.

Stil– Ai de ales între 2 variante: alegi o noptiera in ton cu modelul de mobilier din dormitor sau mergi pe un stil complet contrastant pentru a da un plus de vigoare. In orice caz, gandeste-te bine la utilitatea noptierei si la ceea ce vei pune pe ea. O masuta din sticla ar putea fi prea pretentioasa si greu de intretinut, in timp ce una din lemn ar fi mai potrivita, dar cu un finisaj care nu necesita curatare zilnica. Alege ceva care sa aduca personalitate si sa se impuna in decorul din camara.

Spațiu de depozitare – Există și noptiere care sunt doar masuta cu patru picioare, iar altele au sertare si un spatiu mai mare cu usa dedesubt. Important este sa stii dinainte ce intentionezi sa pastrezi pe noptiera sau inauntru. Ai grija totusi sa nu alegi o piesa prea mare si care sa ocupe mult spatiu, pentru a nu deveni un impediment atunci cand te urci si cand cobori din pat.

Alege mobilierul perfect pentru casa ta de pe Lajumate.ro, aici găsești peste 2.000 de oferte cu mobilier pentru dormitor scos la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                  

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews