Alege pilota potrivită pentru copilul tău

 

Cea mai mare preocupare a părinților este grija față de cei mici! Când vine vorba de somn, pilota se numără printre lucrurile utile pe care orice părinte trebuie să știe cum să le aleagă. Iată câteva sfaturi utile pentru a alege pilota potrivită pentru copilul tău:

Umplutura pilotei este foarte importantă pentru ca cel mic să aibă un somn liniștitor. Cea mai indicată umplutură pentru pilotele pentru bebeluși este cea din bambus. Pilota pentru copii din bambus este recomandata deoarece este din material natural și are propietăți antibacteriene, antimicrobiene și este potrivită chiar și pentru cei mai sensibili copilași.

Pilota bebelușilor trebuie să fie din materiale naturale. Bumbacul, inul moale și bambusul sunt cele mai potrivite materiale pentru a confecționa învelisul pilotei. Ele nu numai că vor permite o bună circulație a aerului, dar sunt și mult mai prietenoase cu pielea copilului tău.

Piilotele pentru copii oferă un confort termic diferit în funcție de mai mulți factori. Cei mai importanți sunt: umplutura și grosimea pilotei. 

Imprimeul și culorile pilotei trebuie alese în funcție de sexul și vârsta copilului. Culorile recomandate sunt cele cât mai simple (alb, verde, roz etc), cu cât cel mic crește poți opta dintr-o gamă mai largă de pilote cu desene și personaje.

In general, pilotele pentru bebeluși au dimensiuni cuprinse între 100 x 130 cm și 100 x 140 cm. Chiar dacă alegi o pilotă cu lungime de 130, 135 sau 140 cm, diferența este suficientă pentru a te asigura că o poți folosi o perioadă cat mai lungp, chiar dacă cel mic crește. 

Alege mobilierul și accesoriile pentru camera copilului de pe Lajumate.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din țară.

                       

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews