Amenajarea apartamentului open space este o plăcere! Vezi care sunt avantajele

 

Amenajarea locuințelor open space nu este deloc dificilă. Vezi cât de ușor este să îți amenajezi cu stil apartamentul de tip open space:

Aspectul este unul dintre factorii cheie care conduc la o amenajare reușită a locuinței tale. În cazul apartamentelor open space, amenajarea este ușor de realizat, iar rezultatul final trimite spre un spațiu ultramodern.

Spațiul combină un living open space cu o bucătărie deschisă, iar în acest fel îi poți supraveghea pe cei mici atunci când ești în bucătărie sau poți păstra contactul cu musafirii din sufragerie.

Mutarea mobilei într-o astfel de locuință este o plăcere. Dacă îți place să schimbi mereu câte ceva prin casă, acest tip de amenajare îți oferă libertatea cea mai mare.

Alege mobilierul potrivit pentru locuința ta de pe Lajumate.ro, aici găsești peste 19.000 de anunțuri cu mobilă și decorațiuni scoase la vânzare din toate zonele țării.

Spoturile sunt des folosite în amenajările de tip open space. Acestea consumă mult mai puțină energie față de becurile tradiționale. Totodată lumina natulă pătrunde uniform în toată locuința, iar acest aspect se va simți în reducerea facturilor la energie electrică.  

Pe Lajumate.ro vinzi și cumperi rapid și simplu. Adaugă și tu anunț 100% gratuit cu produsele pe care vrei să le scoți la vânzare și milioane de români vor vedea ofertele tale de îndată.

                 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews