Amenajează camera copilului în funcție de vârsta lui

 

Dormitorul este locul unde copiii petrec cel mai mult timp, tocmai de aceea această cameră trebuie să îi reprezinte și să le satisfacă nevoile în funcție de vârstă.

În primii ani din viață copii au nevoie de un pătuț în care să stea în siguranță și în care să aibă spațiu să se joace. Celelalte elemente de mobilier nu sunt atât de importante la această vârstă pentru că cel mic nu realizează încă multe lucruri. Tot mai mulți părinți care locuiesc la apartamente și nu au suficient spațiu mută pătuțul celui mic în dormitorul lor.

Începând cu vârsta de 5 ani copiii vor să încerce orice, sunt curioși și sunt în căutare de noi aventuri. Este foarte sănătos pentru ei să petreacă timp în aer liber, într-o curte spațioasă. Pe HomeZZ.ro sunt peste 20.000 de anunțuri cu case și vile de vânzare din toată țara, aruncă o privire și alege locuința ideală pentru nevoile familiei tale.

 

După vârsta de 9 ani, cei mici trec printr-o perioadă de maturizare și dezvoltare în care vor să încerce mediul înconjurător și să ia contact cu tot mai mulți oameni. Au o atracție mai mare față de activitățile de familie, de exemplu vor să gătească sau să își ajute tatăl să repare mașina.

Oferă-le celor dragi o nouă locuință mai spațioasă de pe HomeZZ.ro, ai peste 150.000 de oferte din care poți alege.  

                        


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate