Apartamente într-o zonă bună, dar departe de agitație! Cum este posibil?

 

Dacă vrei să îți cumperi un apartament într-o zonă bună a capitalei, dar vrei să nu ai parte de agitația și gălăgia din oraș, o locuință la ultimul etaj este alegerea perfectă pentru tine.

Alegerea unei unui apartament la ultimul etaj reprezintă din acest punct de vedere soluția perfectă pentru cei care doresc să aibă o oază proprie de liniște în centrul orașului.

De exemplu, conceptul de apartament cu supantă dezvoltat de Belvedere Residences îmbină armonios avantajele unui apartament cu cele ale unei case, definind un apartament aparte, amplasat la ultimul nivel al clădirii, respectând astfel toate standardele de calitate impuse de o astfel de locuință.

Apartamentele cu supantă pot oferi variate tipuri de compartimentări, cu mai multe beneficii uneori decât un apartament clasic. Sunt situate pe ultimele două etaje ale blocului, ce comunică prin intermediul unei scări interioare. Acestea pot fi alegerea perfectă pentru cei care adoră apartamentele „la înălțime”.

Și pentru că pot fi adaptate inclusiv locuințelor cu spații de sub 100 de metri pătrați, găsiți mai jos prezentarea acestui apartament din Belvedere Residences, cu o suprafață totală de 85,50 de metri pătrați. 

Vezi cele mai noi oferte cu apartamente de vânzare de pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

                   

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews